E@H-Aktuální stav projektu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
2 Honza: jj, uz od cca. 15 hodin. Doufam ze nahravaj S5R2.
Koukal jsem na posledni vygenerovanou WU a mela by to byt tahle. Predpokladam ze je to posledni z S5R1.
EDIT: Kdyz tu koukam na forum... nemel by mit Honza nejakej oloupanej banan? Ted, kdyz uz se situace trochu zklidnila....
Koukal jsem na posledni vygenerovanou WU a mela by to byt tahle. Predpokladam ze je to posledni z S5R1.
EDIT: Kdyz tu koukam na forum... nemel by mit Honza nejakej oloupanej banan? Ted, kdyz uz se situace trochu zklidnila....
Private (old) + CCU stats.
Hmm, mam nejake WU generovane o 12 minut drive a cislovanim o cca 3 tisice nize.
Is the pool dry?
Is the pool dry?
Naposledy upravil(a) Honza dne stř led 17, 2007 11:27 am, celkem upraveno 1 x.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Podle zpráv z diskusí na E@H by měla délka výpočtu nových jednotek být rovna asi tak polovině výpočtu nynějších dlouhých. Nebudou krátké a dlouhé. Jestli jsem to dobře pochopil, tak tyto jednotky budou distribuovány 2-3 měsíce. Uživatelé nyní pozorují, že se jim téměř s každou jednotkou tahá i datový soubor 15 mega. Asi bude ještě S5R1 chvíli dobíhat, protože máme deadline a řekl bych, že spousta jednotek do deadline ani neřijde z5, takže jestli je ještě budou zadávat znovu k dopočítání...to nevím.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
2 Higgi: Ja myslim, ze u nedopocitanych WU za par dni zvednou replikaci aby je meli do 14 dnu komplet. Stejne to udelali i na konci S4.
Tan zvysenej traffic pri tom paberkovani muze byt pro nekoho dost neprijemnej.
Nove WU maji byt za par dni.
Tan zvysenej traffic pri tom paberkovani muze byt pro nekoho dost neprijemnej.
Nove WU maji byt za par dni.
Private (old) + CCU stats.
No nevim co nyni pozoruji uzivatele, ja porozuju ze posledni uspesny kontakt se schedulerem byl vcera rano v 9 a od te doby mam par stovek WU cekajicich na report.Higgi píše:Uživatelé nyní pozorují, že se jim témìø s každou jednotkou tahá i datový soubor 15 mega.
Nevi se, kdy pujde scheduler? Bez toho nejde reportovat completed, bez teho se nevyprazdni pending a resent pro paberkovani pak neni moc efektivni.
(snad by sel nejak natweakovat scheduler, aby nerozesilal novou praci, i kdyz ji treba do fronty pripravuji. Jo, Einstein ted ma tak 200 mega).
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Žádnej z mejch kompů nemůže potvrdit práci. Soubory jsou odeslaný, ale toť vše. Nový se taky netahaj. Je to vopruz, už aby se to probralo. Potřebuju,aby to naskočilo do víkendu, protože přes ten mi 2 kompy nepojedou. Myslím, že tak během dneška, možná zítřka, dojedou veškerou svou zásobu.
Kód: Vybrat vše
17.1.2007 10:53:13|Einstein@Home|Sending scheduler request: Requested by user
17.1.2007 10:53:13|Einstein@Home|Requesting 268859 seconds of new work, and reporting 12 completed tasks
17.1.2007 10:53:18|Einstein@Home|Scheduler RPC succeeded
17.1.2007 10:53:18|Einstein@Home|Message from server: Project is temporarily shut down for maintenance
17.1.2007 10:53:18|Einstein@Home|Deferring communication 1 hours, 0 minutes and 0 seconds, because project is downNení důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tohle už je tam docela dlouho, možná sem to sem i psal. Server status page je mi celkem egál, horší je to, co je pod tímto příspěvkem.Musacek píše:tak je to tu zase grrrrrrr:
"The server status page has temporarily been taken offline due to database problems"
no doufam ze to do tejdne opravi, habych neprisel o zpocteny jednotky
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
No, já jsem hlavní komp přehodil na CPDN a ufluids, noota taky na ufluids. Ostatní mi jedou E@H, práci ještě asi mají a nechce se mi to měnit. Ale možná zatím bude tento projekt jen na nich a na hlavním dojedu coupled model, kor, jestli vyjde ta upravená, rychlejší aplikace. A na noťasu? To ještě nevim.Stručně - opustit E@H nehodlám. Jsem zvědav na odliv počtářů.zdespi píše:O výpadku nic.
Zdá se, že jim to nevydrželo.
Slabší kusy odpadají, loučí se s E@H, rvou si vlasy atd... (hlavně ti co sou tam krátce)