Menší týmy v boinc.cz týmu

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

elvis píše:A co jim treba navrhnout dat reklamu pres temelinské věže :lol:
To zni take velice rozumne. Vzdyt boinc zvysuje spotrebu elektrickeho proudu, takze by na tom vlastne vydelali :idea:
polo
Nováček

Novy team

Příspěvek od polo »

Ahoj, jsem novym clenem BOINC.CZ tymu. O ditribuovanych vypoctech vim x let (spise jen SETI). O tom, ze se to da vyuzit i v medicine jsem se dozvedel nahodou. Ucastnim se projektu ROSETTA a PROTEIN. Nick mam Polo a zalozil jsem miniteam Vyskov. Je jedno kolik ma kdo kreditu,delame to proto ,aby jsme pomohli a ne pro body. Lidi ale radi vidi, ze nejakou praci odvedli proto jsem zalozil minitym, do ktereho bych chtel pritahnout par znamych. Nejtezsi jim bude vysvetlit ,ze za to nic nedostanou:) Jinak jsem si procetl forum a mam problem treba s tim ze mi v jednom manageru nejede rosetta a protein(mam 2 PC na kazdem jedno). Predictor nejel vubec-nemohlo se to pripojit...

Jinak se jeste ucatnim projektu spolecnosti UNITED DEVICES(medicina).
Honza

Příspěvek od Honza »

Ahoj a vitej na foru.

Rosetta je OK, ale Predictor u me nemel nikdy dobrou povest a jejich chovani v posledni dobe pobourilo nejednoho dlouhodobeho clena BOINC komunity. Doporucuji tento thread na letme seznameni.
Mozna stoji za uvahu nejaky jiny life-science projekt, treba Docking, SIMAP, mozna Tanpaku, s vyhradou i WCG - proste v teto oblasti je z ceho vybirat...
Fran
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Fran »

Založil jsem minitým Slunecnice DC, pro zaměstnance (jednoho :lol: ) a přátele (uvidíme, kolik jich nakonec bude) Slunečnice o.s. v Děčíně.
Hadmen
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hadmen »

Vytvořil jsem minitým lapidusaci, pro přátele počítající dosud jinde, budeme minimálně 3
(Alespoň doufám že se mi ho podařilo vytvořit, pokud se tam neobjeví, tak vás požádám o asistenci), momentálně netuším jak jsou časté aktualizace statistik
Odpovědět