Vodnyk píše:Ja pacifista nejsem, ale jsem slepej. Jinak si totiž nemůžu vysvětlit, proč jsem tady okolo nikde nenašel jak se připojit do minitýmů
EDIT: Tímto prosím o radu
Vytvořil jsem minitým "Státní správa" ať se ukáže, kolik státních úředníků také přispívá ke všeobecnému blahu a jen netyje z poctivá práce těžce sužovaných podnikatelů a jejich zaměstnanců
S kamosem jsme zalozili miniteam Jezdci na Temelinske zari. Takze vsichni kdo zijete ve stinu Temelinskych vezi nebo z okna vidite stoupajici oblak pary, ktery kdyz se vracite z dalekych cest, tak vas vzdy jiz daleka presne navede domu ci jen vy, kdo se z jich duvodu citite byti Jezdci na Temeliske zari rychle k nam
Hrib ja taky dobry napad, ale zare nam prisla takova poetictejsi Ale jestli to mas k Temelinu jen 35km tak to mas skvele predpoklady stat se plnohodnotnym Jezdcem
Kibic píše:Hrib ja taky dobry napad, ale zare nam prisla takova poetictejsi Ale jestli to mas k Temelinu jen 35km tak to mas skvele predpoklady stat se plnohodnotnym Jezdcem
Hmm já tam mám chatu asi 3km vzdušnou čarou od JETE
Kibic píše:Hrib ja taky dobry napad, ale zare nam prisla takova poetictejsi Ale jestli to mas k Temelinu jen 35km tak to mas skvele predpoklady stat se plnohodnotnym Jezdcem
Hmm já tam mám chatu asi 3km vzdušnou čarou od JETE
to kibic: Myslím, že potenciálními účastníky záře jsou všichni z boinc.cz snad s výjimkou bosh'e.
Na větší problém máme moc malou republiku. Ale prozatím budu radši kopat za tu svou záři....
uhelnou a dál nám všem otravovat vzduch.
Zitra jedu na jih na vikend...k Temelinu pry asi 18 km po silnici - beru fotak.
Pokud chcete dat treba v sobotu sraz, napise mi PM/SZ a nejaky kontakt nebo tak...jedu asi po obede.