dejv
nonBOINC - Stardust@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Tak servery před osmou zaheslovaly, takže smůla, teď už to jede, ale sem zvědavej kdo se do toho zapojí, vejrám tu už na pátou fotku toho kosmickýho smetí a označuju co je bordel a co ne, 2x se mi to povedlo, po 10 fotkách vás to pustí k registraci - no pustí, po pátém snímků jim opět nevydržely servery 
dejv
dejv
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Radostna zprava na tomto projektu se da jiz registrovat, je nutne splnit jenom maly test.
Kdyz jej splnite muzete si vytvorit i tento certifikat .
Na Oslovi vysel clanek Hledani mezihvezdneho prachu od Pavla Kotena. Vcelku dobry popularizacni clanek.
Tak jsem právě dokončil prohlídnutí desetitisícího snímku (teda když nepočítám rozmáznutý který se tam nezapočítávaji) a tak mě napadlo, jak vůbec zjistim, že jsem nějaký mikrokráter s mikrosmítkem viděl jako první a můžu mu dát jméno?
A co vy hledáte taky ještě někdo?
Moje pořadí je právě 297 z 19596
Zdeněk
A co vy hledáte taky ještě někdo?
Moje pořadí je právě 297 z 19596
Zdeněk
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 zdenekxxx, PavolR: gratuluju obema a obdivuji vasi trpelivost
. Ja se k VM dostanu pouze prilezitostne, o tom taky svedci me skore (250/1157 obrazku a 3672 misto z 19618 - ale i tak to ujde, ne?
)
2 zdenekxxx:
http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... php?t=1358
Sve mozne kandidaty na pojmenovani pak najdes po nalogovani v sekci "My Events" (ale to uz je asi noseni drivi do lesa...)
Jinak preju vsem hledacum bystry zrak a hlavne hodne stesticka

2 zdenekxxx:
Proces hledani mikrokrateru (a hlavne jejich overovani) vubec neni jednoduchy, vyborne je to popsano zde...jak vůbec zjistim, že jsem nějaký mikrokráter s mikrosmítkem viděl jako první a můžu mu dát jméno?
http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... php?t=1358
Sve mozne kandidaty na pojmenovani pak najdes po nalogovani v sekci "My Events" (ale to uz je asi noseni drivi do lesa...)
Jinak preju vsem hledacum bystry zrak a hlavne hodne stesticka
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
BTW: A máte už jméno případný kosmický objekt?
Já už jsem o pár uvažoval, ale při těch 2k5 snímcích co jsem viděl mám stejně šanci na objev 0.00... ...00nic
No budu se do toho muset zas někdy pustit.
Já už jsem o pár uvažoval, ale při těch 2k5 snímcích co jsem viděl mám stejně šanci na objev 0.00... ...00nic
No budu se do toho muset zas někdy pustit.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji, ja jsem se v poslednim case tomuto projektu moc nevenoval, a ted je me poradi kolem 300.zdenekxxx píše:Pěkný nový rok všem!
Tak je tu dalších prohlídnutých 5tis snímků .... celkem tedy 15tis, pořadí 220 a 5351 bodů![]()
Ale na žádné "prvosmítko" jsem zatím nenarazil![]()
už by se ale nějaký ukázat mohlo ...