Dalsi postup

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Honza píše: Uz jen jedna strucna poznamka: forest se nerovna CNT.
To je sice pravda, ale jsem jedním z mála kdo se zde tento tým snaží zachovat jak to zde čtu.
Svůj nový tým si kdyžtak budujte beze mě, já budu dál pro CNT dělat vše aby měl tento tým budoucnost.
CNT se nerozpadne, bude pokračovat tak jako tak dál, ikdyž z něj kdokoliv odejde.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

Pokud si znovu prectete prvni krok, uvidite, ze jeho hlavnim momentem je prave zachovani tymu; teprve druhy krok pocita s rozdelenim tymu.
forest píše:To je sice pravda, ale jsem jedním z mála kdo se zde tento tým snaží zachovat jak to zde ètu.
Ale za jakych podminek :roll:

Zachovani soucasneho stavu za kazdou cenu nemusi byt spravnym krokem. Zcela otevrene se Miiichal vcera verejne sveril, ze si mysli, ze uz samotne spojeni tymu, ktere inicioval, bylo chybne. Jak moudre a odvazne umet verejne priznat moznost omylu. Mimochodem - byl to on, kdo vznik CNT inicioval - forest si jej pouze privlastnil. Mimochodem - je to on, kdo mezi nami v top100 (diky Liborovi, ze me upozornil na vstup do teto skupiny) v ramci CCU nejvice pocetne BOINCu prispiva.

Snad jen doplnim, ze vcera jsme diskutovali vice strategii, nez jen dva kroky, ktere jsme se dnes rano spolu dejvem pokusili na foru sesumirovat.
Otevrene jsme napriklad hovorili i o moznotech "reseni" v podobe meho odchodu v mistnich aktivit vcetne ukonceni meho pusobeni zde na foru atp. Krome toho, ze jsem tuto moznost jiz drive nabizel, takovy navrh - pokud mohu soudit - opet nebyl shledam jako potrebny nebo jako blizky reseni. (soudim, ze napriklad proto, ze k podpisu forestovi smlouvy neni naklonen ani dejv, ani Ford, ani Libor, tudiz opet nikdo z bejku.). Ty jsi se k nemu seriozne ani nevyjadril - akorat jsi predvedl "odvahu" na me vcera hodit vsechnu spinu a problemy za posledni 3/4 rok. Klidne bych te mohl v tomto momentne znovu citovat: "Takže nic nového, žádný návrh řešení.." ci snaha o nej a myslim, ze by to bylo vice na miste nez zhodnoceni vcerejsiho rokovani, ktereho jsi se navic ani neucastnil. (nekritizuji tvoji objektivne danou neucast, ale hodnoceni).

Navrhu byla cela rada. Podivuhodne jsi VETOVAL VSECHNY, ktere se neurodili v tve hlave. A to i takove, na kterych se jinak shodli VSICHNI bejci a prevazna cast zde aktivnich.
Myslim, ze tento moment nepotrebuje zadneho dalsiho komentare...treba proto, ze nad nim rozum zustava stat (ci zcela pada, podle toho, ktery primer je vam blizsi).

Jediny navrh, ktery posledni dobou neustale predkladas, se toci kolem smlouvy. Alternuje akorat v tom, jestli chces podepsat smlouvu s notarem, radou, bejky nebo nekym...v podstate s kymkoli, kdo by byl ochoten do TVEHO navrhu jit. A to i presto, ze nikoho takoveho zde nevidim... a rozum je opet v koncich. (a to neni to ani dost vtipne na to, aby z toho sel udelat dalsi dil Bridget Jones: The Edge of Reason / S rozumem v koncích)

Lehce off-topic. forest byl prirovnavan k politikovi (myslim tim povolani, ne primer k osobnostem na ceske scene). Rekl bych, ze tento primer k politikovi obecne neni dobry. Politika totiz neni o tom prijit s navrhem, o kterem jsem slepe predsvedcen, ze je ten nejlepsi a tlacit jej jak buldozer (omlouvam se za primer k osobnostem na ceske scene). Politika je o tom prijit s navrhem, ktery je pruchodny. Takova strategie vsak vyzaduje hledat a dialogem vytvaret vetsinovy nazor. Nabyl jsem dojmu, ze tato vlastnost se u foresta hleda (natoz nachazi) jen velmi obtizne.

(sorry za dalsi pulkilo textu :oops: ; see ya tomorrow :wink: )
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Honza píše: Navrhu byla cela rada. Podivuhodne jsi VETOVAL VSECHNY, ktere se neurodili v tve hlave. A to i takove, na kterych se jinak shodli VSICHNI bejci a prevazna cast zde aktivnich.
Toto opravdu není potřeba nějak dlouhosáhle komentovat, hovoří to za vše. Ignorace názoru většiny, podnikání kroků které si sám učil a na které nemá od nikoho mandát. To vám řeknu, to je týmové až bych zvracel.
dejv
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

forest píše:CNT se nerozpadne, bude pokračovat tak jako tak dál, ikdyž z něj kdokoliv odejde.
CNT bude v rukou foresta, který sám o jeho osudu rozhoduje. To není pak již CNT a jeho působení do teď, to je forestovo tým. Ač do teď bylo řízení a ovlivňování týmu řekněme 10 lidí, v tuto chvíli na to má vliv jeden člověk. Ač se na budování CNT aktivně podílely desítky lidí, tak tohle je výsměch všem těm lidem. "Je to CNT, všichni ho chtějí zničit, já forest ho chci zachovat a bude to tak jak chci já, na vše ostatní seru!" To už je nemoc....
dejv
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Tak abych naplnil skutkovou podstatu, zde je mé vyjádření:

To co zde navrhnul Honza jako výsledek úterního srazu, není nic co by jakkoliv pomáhalo řešit situaci v týmu, pouze se na oko udělá něco (gesto), aby se krize oddálila, nikoliv nastálo vyřešila. Nadále z toho plyne že dejvidkovi by se mělo bezmezně věřit jen proto, že pár lidem umožnil přístup k doméně která je jeho majetkem. Najedná se o spolusdílení či spoluvlastnění, pouze jim povolil přístup, aby mu tento majetek pomáhali budovat. Nadále by se mělo respektovat to, že kdykoliv si bude moci s touto doménou jako týmovou a fórem na něm udělat co bude chtít a tedy i těmto lidem přístup odříznout. Nadále by celý tým propagoval né tedy týmovou doménu, ale dejvidkovu doménu, na které jsou momentálně týmové stránky. Tyto přístupy pro něj nejsou nijak rizikové, jelikož má zálohy webu i fóra a kdyby někdo něco provedl, snadno to vrátí zpět a bude se pokračovat dál. Přístupy na doménu mají lidé, kteří je i několikrát týdně potřebují a bez nich by se na stránkách nedalo v podstatě dělat.

Nyní k heslům pro správu týmu na projektech. Uvedu napřed k čemu jsou potřeba. Pouze ke změně popisu týmu, loga, či názvu týmu. Tedy jsou potřeba maximálně 1x za rok a tedy bohatě stačí když k této správě má přístup jeden člověk, který je v týmu aktivní a tedy v nějakém rozumném čase udělá změny které jsou potřeba. Možnost zneužití je ale mnohem větší a pro tým rizikovější než u přístupu ke správě domény, jelikož žádná záloha a tedy i návrat takového zásahu není možný. Proto je pro tým bezpečné aby tento přístup mělo co nejméně lidí, ideálně pouze jeden, aby bylo jasné kdo tento neoprávněný zákrok provedl. Pokud ho někdo provede, jsou přístupy ostatních lidí stejně k ničemu, protože dojde k jejich změně a nic s tím stejně nenadělají.
V tomto ohledu mně ale jako správci není některými lidmi ze záhadných důvodů důvěřováno, i když jsem je nikdy nijak nezneužil a oproti tomu dejvidkovi důvěřováno je. Žádné sdílení hesel by mně ale stejně nezabránilo je v budoucnu zneužít, takže to stejně nic neřeší, mělo by to být jen nějaké gesto.
Kdybych měl s heslama ke správě na projektech nekalé úmysly do budoucna, klidně je budu sdílet s ostatními dalších pár let a pak si je všechny hezky převedl na svůj účet až se mně to bude hodit. Co by s tím kdo ze spolusprávců hesel nadělal? Vůbec nic, ale tohoto se dejvidek u domény obávat nemusí, protože on s nikým doménu nespoluvlastní, tedy má možnost kdykoliv vrátit vše zpět. Mohl bych ale uvést jiný podobný příklad. Dejvidek když přístup ke správě týmu na projektech bude mít si za pár let převede správu na svůj účet ke kterému bude mít přístup pouze on a pak bude vlastnit vlastně všechno, správu na projektech, doménu i fórum. Já mu do ledna věřil že to neudělá a on věřil mně. Každý jsme měli přístup k části projektů a minimálně v tomhle jsme si důvěřovali a tým zase nám, nyní už nevěří nikdo ničemu, dle toho co poslední dobou na fóru čtu a je to smutné.

Proto jsem navrhoval smluvní závazek obou stran (zakladatelů týmu), či pouze můj vůči týmu kde by byla jasně daná sankce za takovéto zneužití. Ani tento návrh jako mnohé jiné nebyl ale akceptován (pravděpodobně hlad po heslech je silnější než stabilita týmu). Oproti tomu dejvidek se nikdy netajil tím, že jakýkoliv závazek týmu co si bude dělat v budoucnu s doménou nedá za žádnou cenu.

Týmová rada nikdy neměla možnost rozhodovat o vlastnictví domény a ani o heslech, to byly pravomoci zakladatelů týmu a i před založením rady které jsem osobně navrhoval a před hlasováním o jejím složení jsem na to několikrát upozorňoval. Rada by o těchto věcech mohla začít rozhodovat až v momentě, kdy by tyto věci vlastnila, což se nikdy nestalo. Ale to neznamená že by neměla o čem rozhodovat. Měla se stát řídícím orgánem týmu a určovat další běh na který vlastnictví domény, ani správa týmu na projektech nemá vliv.

Shrnu to asi takto:
Pokud jsou tedy dejvidkovi zájmy pro někoho přednostnější než to, aby se oběma zakladatelům důvěřovalo stejnou měrou že vše dělají pro tým bez vedlejších úmyslů, nebo aby učinili pro tým stejný závazek pro jeho budoucí bezpečnost natolik proti srsti že z týmu CNT vystoupí, je to jejich svobodná vůle.
Já jsem nadále ochotný dohodnout se na shodných pravidlech a ujednáních, které budou rovny pro mě i pro dejvidka, nikoli pouze jednostranná která neřeší krizovou situaci v týmu, ale pouze uspokojují zájmy některých jednotlivců. Uvědomte si že tým nemá 10 členů kteří mají čas se aktivně podílet na fóru, ale 4000.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

foreste, dekuji - po delsi dobe - za umirneny a vecny prispevek. Je videt, ze jsi mel cas premyslet.

Navrhovane kroky nejsou rozhodne pouze na oko - jsou mysleny se vsi vaznosti. Ze ty neco nepovazujes za reseni neznamena, ze to za reseni nepovazuji ostatni. A stejne tak obracene - co ty samojediny povazujes za reseni, nemusi byt za reseni povazovano.

Situace kolem domeny jsme si do dusledku vedomi. Mozna jsi pouze konecne sam priznal, ze zalohy a sdileni pristupu cinni tuto oblast mene citlivou, riskantni a tudiz mene dulezitou, jak jiz mnozi drive argumentovali.
Proc se komu ma ci nema verit je volbou kazdeho, takze je snadno mozno uvest vecny priklad: dejv vzdy na webu provozoval to, k cemu se neformalne zavazal. To o tobe rici nejde - hesla jsi si svevolne privlastnil, bez ptani se kohokoli z clenu jsi svevolne zmenil popis tymu (cimz jsi narusil dlouhodobe vyjednavani a hlasovani o popisu, do ktereho trux tolik vlozil).

Prostredni cast textu je castecne v duchu rozebirani moznosti ochran a jejich slabin, castecne v duchu paranoidnich predstav - paranoidnich v tom, ze jsou sice realizovatelne, ale nikdo si je nepreje a tudiz se jich ani prilis neobava. Zrovna z tve pozice uzurpatora (casti) neceho, co ti nepratri, to pusobi dosti podivne - i kdyz se jedna o rozbor vecny a logika zde vesmes funguje.
Zasadni slabinou smlouvy, kterou vsak neuvadis, je jednak obtizne prokazani viny (viz Liboruv argument), druhak vymahatelnost - na ceskem pisecku to zrovna nejsou devizi, na kterych by bylo mozne stavet. Zdanliva lehkost zneni textu smlouvy (toto zdani je bezne ve fazi pripravy tezi; plne zneni textu vetsinou prinese vystrizliveni) narazi na praktiky v beznem zivote, kde by melo pravo prijit ke slovu a s kterymi asi nemas prilis zkusenosti. Takze pokud by se neco stalo, cesty paragrafu jsou natolik klikate, ze nasich 3/4 roku je mrknutim oka a nez se neco poresi, bude BOINC III verze 15.42 nebo taky zadny CNT.
Zustavaji vsak nadale momenty, kde je rozum opet v koncich (rikejme jim klidne kosmeticke vady) - s kym chces smlouvu, jejiz zneni zatim ani neexistuje, podepsat?

Posledni tretina na mne pusobi skoro vecne - ale spise nez vyjadreni k dalsim krokum tam vidim dalsi priklad postoje ve stylu "ja vim co je pro tym nejlepsi, ostatni...". Skoda takoveho zakonceni - "no way out", zadne vychodisko. Absenci vyjadreni k odchodu "remcalu", "agigatoru" a jinych rozvracecu lze asi brat jak nazor, ze to neni resenim. Tedy smlouva nebo nic? forest nebo nic?

Neni zcela zrejme, co hodlas dale delat. Z textu muze nekterym vyplyvat, ze si chces vzit celou clenskou zakladnu a kredit s sebou a provozovat svuj "National" tym ve svem stylu, kde si budes moci prosazovat sva rozhodnuti bez prevahujici nazorove opozice?
Myslim, ze tento moment by stalo za to ozrejmit - aby se mohli vyjadrit i ostatni a abychom pripadne mohli predstavit treti krok.

Snad jedno kratke zamysleni o tom, ze samotna duvera nestaci a ze sdileni hesel take neni zarukou, coz je technicky vzato pravda. Zkusim uporoznit jeste na jeden aspekt celeho pocinani, ktery zde asi nebyl dostatecne akcentovan.
Jsme spolecenstvim lidi, mezi kterymi se utvorila jista vazba. Mluvim o vazbach mezi lidmi, ne o vzajemnych relacich Totals ve statistikach a jinych agregovanych datech. Tyto vazby vznikaji prave v ramci nasich aktivit - pocinaje psanim na foru, pres psanim si po ICQ/PM/mailu az po osobni setkani, ktere s BOINC treba nesouvisi (Transmission, bowling etc.). Vznikaji nenapadne, takrka nepozorovane, ale o to s vetsi silou a trvanlivosti...na coz bezny clovek prijde az tehdy, pokud se maji tyto vazby zasadne zmenit.
Jednou z takovych zasadnich zmen muze byt napriklad ztrata duvery. Ztrata duvery napriklad tim, ze by dejv udelal z tohoto webu neco jineho (jak ho stale podeziras, nebo tim alespon argumentujes). Predpovidam, ze u naproste vetsiny lidi v techto socialnich vazbach by to zpusobilo, ze s nim nadale zadne vazby v oblasti BOINC/DC nebudou chtit mit. Tato pozice zaroven zasadne ztezuje jakekoli dalsi pocinani jakove osoby v "oboru", nebot si dany clovek sebou nese nehezkou nalepku (vzpomenme na diskusi kolem duveryhodnosti projektu; sorry dejvovi, ze jsem si vzal jeho priklad).
Tento aspekt - alespon pro mne - je dosti vyznamnou zarukou, zavazkem nejen vuci sobe.

Shrnu to asi takto:
- prioritou vetsiny je nadale provozovat BOINC jako konicek s prvky open-source, ze kterych BOINC vychazi.
- vazime si nazoru ostatnich, kteri se v tomto konicku angazuji. Jsme si vedomi, ze nejde vyhovet vsem stejnou merou, a tudiz preferujeme cestu vetsinoveho nazoru ve shode s demokratickymi principy.
- jista mira duvery je prirozenou soucasti volnocasovych aktivit, jakou BOINC je - stejne tak jako cas a penize, ktere do tohoto pocinani vkladame.
Mene neutralne receno: nedelame bussiness, neprepocitavame miliony kreditu na tisice korun. Nazor jednotlivce je pouze nazorem jednotlivce (byt s ruznou vahou) mezi dalsimi.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Napřed bych chtěl ozřejmit to zneužití správcovství na projektech, ničeho jsem nezneužil, alespoň si toho nejsem vědom.
Dejvidek sám oznámil že z týmu odchází a že na boinc.cz zřídí stránky vlastního týmu, proto jsem na projektech změnil adresu na http://www.CzechNationalTeam.cz, kterou sám uvedl i jako novou týmovou adresu CNT. Beru to jako logické když dejvidek z CNT vystoupil, rezignoval na svou funkci radního a i upozornil že doména boinc.cz již nebude nadále doménou týmu CNT.

Nic jiného jsem neměnil a chtěl bych tedy slyšet jak jsem přístupy zneužít, pak to můžeme rozebírat dál, jelikož tohle je dost vážné nařčení.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

No, vidim, ze jsem s tebou skoncil, Foreste. :evil:
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Svuj prispevek jsem radeji vymazal. :twisted: :twisted: :twisted:
Naposledy upravil(a) PavolR dne čtv říj 26, 2006 4:23 pm, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

S tim co dal:
Nemam problem s tymovym webem, kde budou materialy prislusejici tymu - tj. seznam clenu, uvitani, statistiky, nabidka propagacnich materialu a podobne. Verim, ze to i nejak osetris kolem vlastnictvi a ze to je pouze prechodny stav, ktery takove pocinani - ne nutne - doprovazi. Fakt no problem - ale mandat by k tomu podle me byt mel.
Clanky by vsak mely byt na webu zabyvajicim se BOINC, protoze s tymem v podstate nesouvisi.
A samozrejmne sdileni hesel - klidne v personalnim obsazeni dle tveho vyberu.
Ostatne, na tom jsme se v podstate shodli nejen predevcirem na poslednim srazu, ale i dnes s Miiichalem.

Nemuzu se vsak ubranit pocitu, ze spise vytvrhavas z kontextu.
Marne ve svem prispevku - nebo v celem threadu - hledam slovo "zneuzit" - v tvych dvou poslednich vidim koren tohoto slova hnedle 7x :idea:
Vysvetleni je tedy nasnade - nenarkl jsem te ze zadneho zneuziti, nebot takove slovo jsi pouzil pouze ty.

Svym zpusobem rozumim tvemu vysletleni kroku, ktere jsi podnikl a takto podane se zdaji byt rozumne. Nicmene jsou provedeny na vlastni pest, bez mandatu, o nas bez nas...
Psal jsem o svevolnem privlastneni neceho, co ti jako jedinne osobe neprislusi - hesla.
Psal jsem o svevolnem zmeneni popisu tymu, ke kteremu jsme se velmi dlouho dopracovavali.

Pred cim jsi nas chtel prosimte chranit? Ted ma mnoho lidi pocit, ze potrebuji ochranu spise pred tebou :? Nekteri jiz na tebe dostali alergii - poslednim nakazenym je asi Ford a doufam, ze z toho nebude epidemi. EDIT: aj, aj...alergie se siri - ma na to nekdo lek? Fakt chlapy...prestante s blbinama at uz se to nekam hne.
Tento thread jsem zakladal o tamatu dalsich kroku, ne rozebirani minulosti ci diagnostice psychickeho stavu jednotlovych protagonistu :Honza_pray
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Foreste sry, ale tvoje logika Můj pes má 4ři nohy, Moje kočka má 4ři nohy :arrow: můj pes je kočka.
Byla ze začátku zábavná, ale po vtip opakovaný 7 měsíců dokola přestává být vtipem.

1) Zneužití hesel se dá špatně ošetřit :arrow: hesla musím mít já.
To je nepravda. Zneužití se dá ošetřit. Buď tak, že ostatním věřím, nebo jsou v praxi fungující algoritmy které to řeší (máme N klíčů a alespoň K z nich je potřeba k přístupu)

1) tohle není řešení;
Chápu, že všechna řešení z výjimkou přesunu webu na tvojí soukromou doménu. Rady rozhodující možná o velikosti fontů ve FAQ, a 30kkč poplatků, a běhání po právnících, jsou pro tebe nepřijatelná. Ale pak se nediv, že n nikoho žádné řešení za rok nenapadlo :wink:

1) Ve mně důvěru v držení hesel nemáte, v dejvidka v držení domény důvěru máte.
čím to asi bude.

1)Dejvidek sám oznámil, ... že na boinc.cz zřídí stránky vlastního týmu.
Těžko asi můžou být na webu BOIN.cz týmové stránky [edit] CNT [/edit], když je někdo bez jakéhokoli mandátu převedl na svojí soukromou doménu.
Pokud se mýlím tak mi pls dej seznam radních, kteří s tímto krokem souhlasily, a seznam lidí se kterými máš podepsané smlouvy o doméně.

ps.: Nevím proč by se zde na fóru měli objevovat linky na cizí doménu.
Naposledy upravil(a) azor666 dne čtv říj 26, 2006 7:29 pm, celkem upraveno 2 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Je mi z toho smutno a v podstate nevidim cestu ven.
Forest dostal duveru ke sdileni hesel tim, ze mu Honza a Dejv poslali sve projekty. Forest aby zachranil team pred vsema protivnikama, ktere nikde nevidim, prevedl spravcovstvi na jednoho uzivatele ke kteremu ma pristup pouze on.
Pripada mi to jako kdyz kdysi saman strasil obyvatele sve vesnice pred zlem vsude okolo, pred kterym je muze ochranit pouze on svou magii. Delal to samozrejme proto, aby si uchoval vliv.
Forest si take chce uchovat a posilit vliv a tudiz se snazi vsechno ovladat.

Sdileni hesel nezabrani zneuziti a treba zmene nazvu na Czech gay team. Pouze se atmosfera uklidni a bude cas delat neco jineho nez se dohadovat, kdo je vlastne sef.
Co jsem zatim lidi ohledne BOINCu poznal, tak nevim o nikom, kdo by planoval hesla nebo domenu nejak zneuzit. Jak jsem psal pred davnou dobou, tak financni zisk by z toho byl takrka nulovy a tim padem odpada i motivace. Maximalne zaskodnictvi, ktere se ale podobnyma rozbrojema jenom posiluje. Kdyby se hesla sdilela stejne jako pristupy k domene (tim nemyslim vlastnictvi), tak by byl klid a nikdo by se zbytecne nerozciloval.
A kdyby ciste nahodou k nejakemu zneuziti doslo, tak co se stane. Par lidi se nastve, pokud to zjisti, a od BOINCu odejde. Vetsina, ktera podporuje BOINC jako platformu pro podporu vedy zustane a bude pocitat dal.
Neprisli bychom o nic zivotne duleziteho. Zivot pujde dal.

Mozna uz jsem starej, ale nebavi me hadat se o blbostech. Dle jednoho prislovi : "Co muzes zmenit zmen, co nemuzes na to se ..."
Sve moznosti v tomto sporu jsem vycerpal a nehodlam se vycerpavat jeste vic.
Libor
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

2Azor: Tvůj příspěvek se mi dost velmi líbí. Až se ještě naučíš psát "pokud", kteréžto slovo značně používáš, budeš skoro dokonalej. :oops:

2vejpuste: Taky ti to připadá jako žabomyší válka? Nobody is perfect. A ať děláš co děláš, z h... bič neupleteš. A když upleteš, tak nezapráskáš.
Barbar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Barbar »

Uvažuje tady někdo o novém týmu, webu a fóru? Přidal bych se k němu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

forest píše:Napřed bych chtěl ozřejmit to zneužití správcovství na projektech, ničeho jsem nezneužil, alespoň si toho nejsem vědom.
Foreste někdo je tu zcela mimo, nebo je nemocen..... Pokud si nejsi vědom, že konáš bez jakéhokoliv mandátu a na druhou stranu se oháníš 4000 členy týmu, tak se kurva prober! Jednáš sám za sebe! Já sem nic na boinc.cz (rada ho pořád jako týmový web bere) nic nemazal, nic nekurvil. Já sem si svévolně neudělal bez ničího souhlasu svůj web kde si hraju na boha CNT.
forest píše:Dejvidek sám oznámil že z týmu odchází a že na boinc.cz zřídí stránky vlastního týmu, proto jsem na projektech změnil adresu na http://www.CzechNationalTeam.cz
Jakým právem si změnil týmový web? Kdo ti k tomu dal mandát? NIKDO!!
forest píše:Beru to jako logické když dejvidek z CNT vystoupil, rezignoval na svou funkci radního a i upozornil že doména boinc.cz již nebude nadále doménou týmu CNT.
Tvojí doménu považuje za web týmu kdo? Jen ty! V CNT neustále sem, neoháněj se funkcí radního, když na všechny radní úplně sereš a ignoruješ je.[/quote]

Lidi už sem si myslel, že si forest uvědomí co dělá, ale je to ještě horší, on tvrdí zase zcela jinou pohádku, přeskočila přenoska na desce a nejlepší bude když hesla bude mít jeden člověk, po 3/4 plácání, že je bude sdílet je mi na zvracení. Nazval bych to paranoiou a to totální.
dejv
Zamčeno