SETI optimalizovaný klient - desítky % nárustu výkonu II
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Bubak to celkem vystihl. jenom doplním že pro některé platformi ani stable verze 5.xx není (SPARC, HP-UX?...). SETI jede navíc >>úžasně efektivně<< s quorum 4 a tak se na jedné WU musí sejít 3 ( 2 stačí za dobrejch podmínek) mašiny s 4.xx
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Takovýhle případ se stává asi hodně zřídka, ikyž stát se opravdu může.Bubak píše:2 forest: Ano, pokud neni splnena podminka, ze 2 resulty z prvnich 3 neprijdou od 4.x core! Pak tito 3 a i ten ctvrty co odevzda WU pozdeji dostanou podstatne vetsi credit.Viz treba tenhle result
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
2 Forest: Na tom linku co tu psal ® Radim ... ® je jich docela dost....
2 Azor: Jenze ono jich bezi mraky i na widlich a Linuxu. A i na "exoticke" platformy se da 5.x sehnat. Treba tady na HP-UX a mnohe dalsi. Tezko ale zadat od adminu, aby pravidelne aktualizovali neco, co delaji dobrovolne. Je na nich, jestli aktualizuji nebo ne a lide spravujici projekty by meli byt ti, co by to mohli osetrit. Konkretne u SETI nechapu, proc proste neprideluji credit podle AR aspon u tech resultu ktere jsou odeslany z 4.x core.
2 Azor: Jenze ono jich bezi mraky i na widlich a Linuxu. A i na "exoticke" platformy se da 5.x sehnat. Treba tady na HP-UX a mnohe dalsi. Tezko ale zadat od adminu, aby pravidelne aktualizovali neco, co delaji dobrovolne. Je na nich, jestli aktualizuji nebo ne a lide spravujici projekty by meli byt ti, co by to mohli osetrit. Konkretne u SETI nechapu, proc proste neprideluji credit podle AR aspon u tech resultu ktere jsou odeslany z 4.x core.
Private (old) + CCU stats.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že 64bit verze bude chtít 64bit OS či snad nikoliv?Honza píše:Byla zde nekde diskuse o optimalizacich SETI pro Core 2 Duo.
Chicken of Angnor mi odepsal, ze SSE4 neprinasi zadne zrychleni.
Proslycha se ale, ze se pracuje na 64-bit verzi, ktera je o 20% rychlejsi. Jestli bude verejne k dispozici je otazkou...
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- Nevyn
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
trošku jsem pustil seti k ledu a teď koukám že link na optimalizace nějak nefunguje.....dají se ještě někde sehnat ? ( Pro athlon 64)® Radim ... ® píše:Řeknu vám vážení, že při hledání odkazu pro optimalizaci Seti klienta v tom smetišti příspěvků je značně nepřehledná a proto nezlobte se když udělám toto :
Optimalizace pro Seti@home zde !!!
viz. Návod na optimalizaci SETI@Home

- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Tak sry za mistifikaci, odvolávám co jsem odvolal
optimalizace jsou zde
http://lunatics.at/index.php?PHPSESSID= ... ads;catd=4
jenom se až změnim linky dám návod z5
optimalizace jsou zde
http://lunatics.at/index.php?PHPSESSID= ... ads;catd=4
jenom se až změnim linky dám návod z5
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
tak šsnad sem to vsechno opravil
kdyby mi tam zbyl nejaky nefunkcni link tak mi pls dejte vedet thx
kdyby mi tam zbyl nejaky nefunkcni link tak mi pls dejte vedet thx
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
problém..
Ahoj, jsem začátečník a potřebuju poradit... Naistaloval jsem si BOINC 5.4.11 a po čase optimalizaci seti od KWSN s podporou sady SSE. (mám procesor AMD Athlon 2600+) nicmáně včechny jednotky (asi 8..) co jsem s ní spočítal zkončily chybou těsně před koncemcem (nebo uplně na konci, nevím přesně) Neporadí někdo?
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Unholy: Vítejte na fóru.
Problém by mohl být např. vtom, že optimalizace SSE pro Intel nefunguje na AMD. pro AMD2600 by měla být tato:SSE-optimized 5.15 client Pro Intel PIII, AMD AthlonXP optimalizace
docela by se hodil link na dané jednotky, chybové hlášky boinc magora... bez toho se těžko určuje kde je problém.
zásoba věšteckých koulí bohužel došla.
Edit:Všechny linky o5 fungují normálně
Problém by mohl být např. vtom, že optimalizace SSE pro Intel nefunguje na AMD. pro AMD2600 by měla být tato:SSE-optimized 5.15 client Pro Intel PIII, AMD AthlonXP optimalizace
docela by se hodil link na dané jednotky, chybové hlášky boinc magora... bez toho se těžko určuje kde je problém.
zásoba věšteckých koulí bohužel došla.
Edit:Všechny linky o5 fungují normálně
Naposledy upravil(a) azor666 dne sob říj 21, 2006 9:52 pm, celkem upraveno 1 x.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Nemate nahodou nekdo testovaci balicek se 4 kratkyma WUs?
Ze bych zkusil variantu s oficialni aplikaci, nejakou optimalizaci a pak se 64-bitovou optimalizaci?
(nechce se mi z webu tahat 4 ruzne narocny WU a pak kvuli tomu nechat bezet dalsi jadra naprazdno)
Teoreticky by i stacilo mit tam v zasobe 4 kratky; zbytek se da off-line promazat...stejne bych testoval off-line, abych jim nedelal bordel ve vysledcich.
EDIT: Hmm, mozna by slo proste zapojit SETI a kdyz prijdou kratky, tak ze zastavit, nechat dopocitat dlouhy a na zbyle jadra hodit Einsteina...ale nevim, jestli to stoji za namahu (hele, chybi nam emoticon na lenost
)
Nebo jinak - zkousel nekdo uz podobny test?
Ze bych zkusil variantu s oficialni aplikaci, nejakou optimalizaci a pak se 64-bitovou optimalizaci?
(nechce se mi z webu tahat 4 ruzne narocny WU a pak kvuli tomu nechat bezet dalsi jadra naprazdno)
Teoreticky by i stacilo mit tam v zasobe 4 kratky; zbytek se da off-line promazat...stejne bych testoval off-line, abych jim nedelal bordel ve vysledcich.
EDIT: Hmm, mozna by slo proste zapojit SETI a kdyz prijdou kratky, tak ze zastavit, nechat dopocitat dlouhy a na zbyle jadra hodit Einsteina...ale nevim, jestli to stoji za namahu (hele, chybi nam emoticon na lenost
Nebo jinak - zkousel nekdo uz podobny test?
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Zkus tyhle. Mely by byt dostatecne kratke.
http://tygr.czu.cz/~vejpuste/testWUs.zip Pochazeji od KWSN.
Libor
http://tygr.czu.cz/~vejpuste/testWUs.zip Pochazeji od KWSN.
Libor