Dobrý den, včera jsem přeinstaloval windowsy, ale předtím jsem si vypsal veškerá hesla. Mám problém s tím, že když najedu na stránku SETI, a chci se přihlásit do svého účtu, tak zadám e-mailovou adresu a heslo (správný) a nic to nedělá. Jen to zmizi a nic. Už jsem z toho zoufaly, protože jsem zkoušel zadat i klíč a dopadlo to stejně.
To samý se mi děje u Rosetty. Zadám klíč a nic. Navíc heslo mi hlásí, že není správné, přitom jsem dal na oba účty stejný. Proto prosím o radu, jak se dostat na svůj účet. Jak u Rosetty, tak u SETI.
Předem díky, Rob.
Problém s přihlášením k účtu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
To Rob: První věc, která mne napadla při přečtení toho problému je jiné nastavení cookies ve webovém prohlížeči nebo firewallu než při původní instalaci. Měl jsem tento problém kdysi s Operou, kde jsem si něco změnil v nastavení a na stránky, kam jsem zadával heslo jsem se prostě nedostal - vypadalo to dost obdobně jak to popisuješ v příspěvku - a tak jsem na tysto stránky musel chodit přes jiný prohlížeč. Takže bych vyzkoušel přihlásit se na jiném počítači, nebo na chvíli zcela otevřít počítač (odblokovat cookies, vypnout firewall atd.)
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Problém s přihlášením k účtu
Dobrý den, tak problém se už vyřešil díky první odpovědi. Ve firewallu jsem vypnul blokování cookies a najednou vše bylo v pořádku. Tímto děkuji. Jinak používám Firefox. Moc děkuji za rady. S pozdravem, Rob.