Aktuální optimalizace

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Aktuální optimalizace

Příspěvek od gRis »

Nevím jak vy, ale já se už pomalu začínám ztrácet v přehršli funkčních a nefunkčních optimalizacích jednotlivých projektů. Možná by bylo dobré založit tady thread, kde bychom se mohli navzájem uvědomovat o všech optimalizacích, zároveň tam však psát jen nejdůležitější informace typu používat/už nepoužívat. Kdyby tam lidi všechno důležité psali, klidně bych k tomu i na svém webu spravoval jednoduchou stránku s tabulkou projektů a funkčních optimalizací a jejich odkazů. Co si o tom myslíte?
Naposledy upravil(a) gRis dne ned srp 06, 2006 11:31 pm, celkem upraveno 1 x.
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Nemyslim, ze je k tomu potreba solo thread tady. Optimalizace jsou v threadech jednotlivych projektu a ten kdio projekt pocita je tam najde.
Ten napad s tvou strankou o optimalizacich se mi libi. Uz aby byla. ;-)
Honza

Příspěvek od Honza »

Bubak píše:Ten napad s tvou strankou o optimalizacich se mi libi. Uz aby byla. ;-)
Extra radky pro optimalizace u pres mesici mela tabulka projektu.
Ze tam muze byt slopecek s udajem ma/nema grafiku, checkpointy jsem uz taky psal, ale asi to nikoho nezaujalo.

Souhlasim s tim, ze extra thread neni treba a ze soucasne cleneni podle projektu je dostacujici. Informaci o tom, jestli dany projekt nejakou opt. ma lze snadno ziskat nahlednutim do sekce daneho projektu...
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

To je právě ono - kdo to počítá si to najde. Mnoho lidí včetně mě chce optimalizovat ale nemá čas prolézat hodinu thready jednotlivých projektů jen aby našli funkční optimalizaci. A ke správě takové stránky potřebuju mít čerstvé info shromážděné v jednom threadu, pro toho, kdo o optimalizaci informuje jako první není těžké sem o tom napsat, pro mě je ale prolézání threadů a vyhledávání informací dost obtížné. Proto sólo thread.
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Honza píše:Extra radky pro optimalizace u pres mesici mela tabulka projektu.
Ze tam muze byt slopecek s udajem ma/nema grafiku, checkpointy jsem uz taky psal, ale asi to nikoho nezaujalo.
Jenze v te tabulce stejne nenajdu odkaz na optimalizaci. U E@H je to ted jednoduchy, staci kouknout na beta test ale u ostatnich projektu se to tezko hleda. Kdyz je gRis ochotnej udelat stranku s optimalizacema tak je to jen dobre. Nemusela by to byt ani solo stranka kdesi, stacil by pravidelne aktualizovanej clanek tady a diskuze pod nim.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Myslím že je to dobrý nápad, takový souhrn které projekty optimalizace mají a kde je člověk najde, vše na jednom místě. Už jen kvůli lidem kteří si chtějí vybrat projekt který co nejlépe využije jejich vložený výpočetní čas.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Práce na stránce začaly, rozkuch si můžete prohlédnout na http://www.griswold.wz.cz/

Prosím všechny optimalizátory aby do tohoto threadu směřovali všechny důležité(ale výhradně důležité) informace o nových optimalizacích nebo betaverzích všech projektů, případně info o konci funkčnosti/výzvě k nepoužívání/prohlášení za oficiální aplikaci. Stránka tak zůstane přehledná a aktuální. Případné krátké komentáře k aplikacím umístím na sránku také. Předem děkuji za spolupráci.
Pav Lucistnik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pav Lucistnik »

No nevim jestli ma smysl uvadet einstein 4.09 pro FreeBSD jako optimalizovanou aplikaci, protoze ona zadna jina neexistuje... koukam ze si sliznul stranku s aplikacemi pro beta testovani - ne nutne ale testovani optimalizaci!
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Budou tam i betaverze, ani jsem netušil že je to jedinná existující :-)
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Podivej se zde :D
Obrázek
Obrázek
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

To někdo nemohl říct dřív? :D

To je jedno, stejně tam nemají SIMAP a další, je tam jenom Einstein a SETI.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Fakt mi rozum zůstává rozum stát.... proč se rozjížděla boinc wiki, kde kdokoliv může cokoliv vytvořit - stránku, stránky a podobně, když se tu pak vyrojí desítky adres, které si za minutu nikdo nezapamatuje...
dejv
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Mas recht, nekdy to tam hodim.
Zamčeno