Windows Vista (Longhorn )
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
2 gRis: To je podle myho Mandriva. Nechapu v cem je pridana hodnota Linspire.... teda v evrope. beru, ze amici to predinstalovavaj na PC....
Private (old) + CCU stats.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Tak už píšu z Windows Vista, problém byl (asi) s volným místem. Chce to prostě 15GB partition, byť to po instalaci zabere zhruba 6GB - nepočítám prostor nutný k uspání Windows (roven velikosti RAM) a swapu, ten si každej může nastavit jak chce.
Nenahodilo to síťovku - stačil restart a zvukovku - stačilo nahodit ovladače z XPéče. Jinak běží vše a to svižně.
dejv
Nenahodilo to síťovku - stačil restart a zvukovku - stačilo nahodit ovladače z XPéče. Jinak běží vše a to svižně.
dejv
Jo, ale jak vypnout tu hybernaci, resp. dat dopryc ten soubor?
Jsi tech 7k folderu, skorem 30k instalacnich souboru a pres 6 giga mista na disku smazal, predpokladam...
BOINC pod 64-bit verzi bezi...zatim.
EDIT: Tak zvuk to nevyda. Vista beta drivery na Audigy nejedou, dal jsem z XP x64, ty se nainstalovali, nastavovat vsechno jde, ale ani hlaska (stereo, 5.1, ruzne kvality zvuku...proste je to hluche).
Jsi tech 7k folderu, skorem 30k instalacnich souboru a pres 6 giga mista na disku smazal, predpokladam...
BOINC pod 64-bit verzi bezi...zatim.
EDIT: Tak zvuk to nevyda. Vista beta drivery na Audigy nejedou, dal jsem z XP x64, ty se nainstalovali, nastavovat vsechno jde, ale ani hlaska (stereo, 5.1, ruzne kvality zvuku...proste je to hluche).
Podle ceho urcuji gaming graphics? R9200 neni zase spatna grafika a v dobrem na ni zpominam (zrovna tento mesic jsem jeste dva kousky 9250-tky kupoval).
Celkove skore berou podle nejnizsi hodnoty...no taky hezke...
Urcite chteji cloveka zamindrakovat, aby si kvuli tomu koupil novou masinu!
Na skore se vyprdni, benchamrky jsou stejne na nic...hlavne kdyz je to jinak pouzitelne...
Celkove skore berou podle nejnizsi hodnoty...no taky hezke...
Urcite chteji cloveka zamindrakovat, aby si kvuli tomu koupil novou masinu!
Na skore se vyprdni, benchamrky jsou stejne na nic...hlavne kdyz je to jinak pouzitelne...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Stejně ty parchanty podezřívám že to všechno dělají jen kvůli tomu aby lidi museli kupovat s každýma woknama nový železo
Osobně se snažím mít doma furt něco trochu na úrovni, ale někteří lidé opravdu přechází na nový Hardware až když je něco podobného donutí a ten starej PC můžou pak hodit do koše.
Osobně se snažím mít doma furt něco trochu na úrovni, ale někteří lidé opravdu přechází na nový Hardware až když je něco podobného donutí a ten starej PC můžou pak hodit do koše.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
2Honza: Neinstaloval sem žádné spešl drivery na grafiku, prostě jak to detekovaly wokna, tak to je. Jak je vidět, myslí si že grafika má 0MB RAM, tak tím to asi bude. A disk to podle mých informací hodnotí podle toho jakého je typu a kolik máš volného místa - mám spešl partition, takže místa málo a mám starej IDE disk. SUSE se mi nepodařilo nahodit, hned na začátku chyba při instalaci 
2forest: Já uprgaduju jednou za čas a to radikálně, nemá smysl do toho rvát prachy kontinuálně, efekt je nulový. Když tak s Vistama dělám, tak si myslím, že kdybych měl 1.5GB paměti, tak systém poběží velmi svižně. Problém není s cenou pamětí, ale s tím, že mám jen tři banky na paměť a všechny plné.
A jinak na rating koukám jen s úsměvem, nic podle něj kupovat nebudu, nejsem na hlavu
dejv
2forest: Já uprgaduju jednou za čas a to radikálně, nemá smysl do toho rvát prachy kontinuálně, efekt je nulový. Když tak s Vistama dělám, tak si myslím, že kdybych měl 1.5GB paměti, tak systém poběží velmi svižně. Problém není s cenou pamětí, ale s tím, že mám jen tři banky na paměť a všechny plné.
A jinak na rating koukám jen s úsměvem, nic podle něj kupovat nebudu, nejsem na hlavu
dejv
No, vzhledem k tomu ze to casto nezvladaj ani rodili mluvci, tak bych to MS nedaval zas tak za vinudejvidek píše:Trapas Microsoftu při předvádění Windows Vista.Jako kdysi BSOD při prezentaci W98
![]()
dejv
Jina vec je, jestli se tim chlubi ze to umi
Asi by to chtelo tenhle thread trochu ozivit. 
Pristi tyden hodlam poskladat komp s timhle prisernym OS, tak se ptam:
Jake mate zkusenosti s 64bit. verzi?
Co firemni nasazeni pro kanc. pouziti (OOo, FF, TB a par dalsich blbosti)?
Co autentikace proti domene na Sambe?
No a az nakonec, co BOINC? Vim ze se to probira i v jinem threadu, ale mozna mala duplicita nezaskodi, kdyz to bude pohromade s celkovym nazorem.....
Edit 2 mod: Mozna by neskodilo tenhle thread prejmenovat na Windows Vista (Longhorn).
Pristi tyden hodlam poskladat komp s timhle prisernym OS, tak se ptam:
Jake mate zkusenosti s 64bit. verzi?
Co firemni nasazeni pro kanc. pouziti (OOo, FF, TB a par dalsich blbosti)?
Co autentikace proti domene na Sambe?
No a az nakonec, co BOINC? Vim ze se to probira i v jinem threadu, ale mozna mala duplicita nezaskodi, kdyz to bude pohromade s celkovym nazorem.....
Edit 2 mod: Mozna by neskodilo tenhle thread prejmenovat na Windows Vista (Longhorn).
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Nazev done
BTW Nevite nekdo jakou nejlevnejsi licenci Vi$ry muzu legalne spustit na virtualnim kompu. Staci normalni neOEM nebo nejaka serverova?
BTW Nevite nekdo jakou nejlevnejsi licenci Vi$ry muzu legalne spustit na virtualnim kompu. Staci normalni neOEM nebo nejaka serverova?
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Podle me pujde rozjet libovolna verze, takze i basic (nebo jak to ted nadavaj Home verzi). OEM asi nerozhoduje. Je de facto stejna jako krabicova, jen ma jiny lic. ujednani.azor666 píše:BTW Nevite nekdo jakou nejlevnejsi licenci Vi$ry muzu legalne spustit na virtualnim kompu. Staci normalni neOEM nebo nejaka serverova?
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
2Bubak jsem zagooglil a vypadlo na mne treba tohle
chapu to tak, ze nemuzu mit home, ale jen buisness
OEM mit muzu, ale jsem vazan na fyzicky kus HW (coz muze bejt u VM dost na pikacu...)
Mohl jsem se kouknout rovnou lol, ale spis me zajimalo jestly uz to nekdo resil-jak chodi overovani a dalsi nesmysly.
Na tu jejich M$ licenci by clovek potreboval 10 pravniku, aby vedel jak si legalne zmenit pozadi plochy.
chapu to tak, ze nemuzu mit home, ale jen buisness
OEM mit muzu, ale jsem vazan na fyzicky kus HW (coz muze bejt u VM dost na pikacu...)
Mohl jsem se kouknout rovnou lol, ale spis me zajimalo jestly uz to nekdo resil-jak chodi overovani a dalsi nesmysly.
Na tu jejich M$ licenci by clovek potreboval 10 pravniku, aby vedel jak si legalne zmenit pozadi plochy.
Naposledy upravil(a) azor666 dne pát dub 06, 2007 4:55 pm, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI