Letní mrtvo na fóru

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Kyong
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kyong »

Taky jsem si všiml, že tady těch přispěvků moc není. Já jsem stejně teď pořád doma. Nemám moc kam jít ven a teď stejně nemůžu, protože jsem si zvrtnul kotník na tréninku.
Já sice na fóru skoro vůbec nepíšu, ale sleduji ho každý den. Aspoň vím, co se tady děje i když teď o prázdninách teda se tu nic moc nového není. Aspoň si užijte prázdniny. Já jedu příští sobotu na týden na dovolenou.
Jsem vždycky někde na netu. Vždyť síť je přece rozlehlá a nekonečná.
Honza

Příspěvek od Honza »

Zdravim vespolek,

toz po delsi dobe opet na foru...po tech parset hodinach ci tydnech zase prispevku tak malo neni :wink:
Na dovcu se taky nechystam...
IQE
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQE »

Od 8. 7. do 15. 7. jsem na dovolené a tudíž i bez intrernetu :-( , tím pádem mi můžete zanechat vzkaz na ICQ :)
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Konečně jsem se dostal na fórum. Koukám, že rada už byla ustanovena. Jak já se těšil, až se sem dostanu a zároveň měl strach. jak tady bude přehršel nových příspěvků, ve kterých se utoppím. Teď nevím, jestli mám mít radost, nebo být smutný, že za ty dva měsíce toho tady zase tolik nepřibylo. :(
Každopádně jsem rád opět mezi vámi. :wink:
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Vítej z5 Bugi, kdepak jsi se flákal ?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Tak všude možně. Nějaký to cvičení (přesně jak jsem Ti říkal), služby, rodinné povinosti etc. Mám toho poslední dobou nějak hodně a bude toho ještě víc. Ach jo. Ještě že aspoň moje PC maká pro tým a já ho aspoň propaguju pomocí týmové čepice. :wink:
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

RE:

Příspěvek od Necroman »

Jsem tu zpět po deseti dnech a vidím 361 nových příspěvků :shock: , tak jdem na to... :wink:
Zamčeno