Připojení BOINC přes proxy Českých drah

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

SH
Nováček

Příspěvek od SH »

Bubak píše:2 SH: Error 200 je podle BOinc wiki "wrong size" takze to opravdu vypada, ze ta proxina nejakym zpusobem orezava downloady.
Opravdu trvas na pocitani S@H? Je reseni nastavit si vetsi zasobu jednotek (tyden) a jednou tydne ten notas pripojit mimo sit CD.
Pokud bys chtel pocitat dele bez netu, tak by idealni byla CPDN (sam ji mam na svem notasovi, ktery pripojim k netu tak jednou mesicne (zbytek jedu pres GPRS a nechce se mi platit za boinc data).
No jo, tohle řešení jsem si nechával až jako poslední :(.
Kde to nastavím? Už jsem to hledal přes tlačítko Vaše nastavení, ale tam jsem nikde nějaký takový parametr nenašel...
Ještě to zkusím probrat se správcem proxy serveru. Třeba by se s tím přece jen dalo něco udělat.

Díky za pomoc!!
SH
Nováček

Příspěvek od SH »

Bubak píše:2 SH: Error 200 je podle BOinc wiki "wrong size" takze to opravdu vypada, ze ta proxina nejakym zpusobem orezava downloady.
Opravdu trvas na pocitani S@H? Je reseni nastavit si vetsi zasobu jednotek (tyden) a jednou tydne ten notas pripojit mimo sit CD.
Pokud bys chtel pocitat dele bez netu, tak by idealni byla CPDN (sam ji mam na svem notasovi, ktery pripojim k netu tak jednou mesicne (zbytek jedu pres GPRS a nechce se mi platit za boinc data).
Ten parametr pro větší zásobu jednotek: není to náhodou General preferences - Separate preferences for home - Network usage - Connect to network about every X days (momentálně mám X=0,1)?
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 SH. Bingo! :-) Tak to zvetsi na 7 a v magorovi aktualizuj stav projektu.
SH
Nováček

Příspěvek od SH »

Bubak píše:2 SH. Bingo! :-) Tak to zvetsi na 7 a v magorovi aktualizuj stav projektu.
Díky!! :D
Odpovědět