Vazne uz je pripraveny clanok o predictore? Som veru nevedel, super, rad si precitam, lebo zatial som nan nemal vela casu. Ty si ho napisal?slavko.sk píše:Uz je napisany clanok, je v produkcii, caka sa len na spustenie novej stranky. S MeX-om som sa stretol osobne, nejak to dotlacime. Veci sa hybu.Duro Kotulic Bunta píše:A s tym prediktorom - no to je fakt ze ten je nejaky zanedbany aj u vas aj u nas, hm, a pritom je to tiez zaujimavy projekt...
S tym novym webom sa aj ja tesim, v zalohe cakaju len u mna styri clanky len a len na spustenie, a u teba ak dobre ratam tak asi minimalne tri dalsie...takze bude asi informacna lavina buduci mesiac
K tym bugom k clanku o LHC (SK) - zopar preklepov vzniklo typu v nadpise "Co je to LHC je?" a podobne, ale to su nepodstatne. Asi najhorsi je ze pri vymenovavani piatich experimentov - jedna odrazka sa stratila a zapadla do ineho experimentu, takze po prvom precitani clovek moze mat v tom chaos ze kolko expeirmentov vlastne v tom LHC bude. Ale nie je to nic zavazne, ja som o tom MeXovi este niekedy v oktobri pisal, povedal ze to upravi ale asi na to zabudol...
Ale poznamka - vsetci si urcite precitajte aj Forestove clanky o LHC, lebo ozaj sa vsetky styri dokopy dobre doplnaju... A rovnako odporucam urobit to iste aj pri einsteinovi.