Tak jsem to myslel. Imho by ho stačilo jenom skrýt dokut někdo nevydá nové optimalizace.Howard píše:: Pokud chcete někdo mazat ten návod, smazte ho ve FAQ, ale na tom miste, kam se odkazuje link v mem podpisu, ho prosim nechte.
Návod je v současné době nefunkční a navíc matoucí protože tě přesměruje na EAH. Takže nevidím důvod, proč by tam měl zůstávat. Pokud se tedy nerozhodneme tam zrcadlit opp aplikace. viz níže.gRis píše:Jen to tam nechte, co nevidět se na to, vrhne Akosf a pak to bude zase potreba. *optimism*
0) Akos fekete v současnosti optimalizoval S4 a podílel se na vývoji oficiální aplikace pro S5 analízu na EAH. Poté úspěšně optimalizoval simap a u optimalizace scazi oběvil chibu originální aplikace. Psal že se chystá i na SAH a dokázal by zrychlit Crunch3r app o 20%Miiichal píše:Akosf dela Einstein ne? Proc by najednou delal Seti?
PS: to pujde někdo po krku i Einsteinovi? Tam je to preci stejny pripad jako byl u Crunch3ra a SETI. Tohle proste nechapu...
PS2: a kdyz se zoptimalizuje dalsi projekt, bude se lobovat za ukonceni optimalizaci i u dalsich?
PS3: Maji teda snahy o optimalizaci vubec smysl?
PS4: A co Jan Tleskac?
1)Obávám se že návštěva SAH fóra bude to poslední co Akos Fekete pro BOINC udělá.
2)??co
3)Ano, má nějaký smysl plýtvat 20% výkonu, když víme že to jde rychleji. Optimalizace o pouhé jedno procento má stejný efekt jako připojení dalších 3000PC to je nákup HW za cca 15mil kč
4)LOL
@Bubak Zabránit tomu nemůže, ale otázka je jak dlouho zůstane kompatibilní. např. jsem slyšel, že v další verzi mají trochu upravit přidělování kreditu. To že optimalizovaná aplikace bude přidělovat méně (5%) není žádná tragedie, ale je jen otázkou času než přijde něco vážnějšího.
Co se týče GPL tak o tom se diskutuje SAH ale já z toho moc chytrý nejsem (jedna půlka tvrdí: sdílet se může, druhá, že ne a ta třetí tvrdí úplně něco jiného)