R@home odpad

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Tak zrovna teď se mi nejde připojit, že prý je to nedostupné :-) Přitom stránky běží v pohodě a servery všechny taky.
Sahib
Nováček

Nejsou nové jednotky

Příspěvek od Sahib »

Asi od začátku týdne jsem nedostal ani jednu jednotku. Aplikace mi běží na dvou mašinách a nebyly s ní doteď žádný problémy. Instaloval jsem ale nové BOINC (to kvůli E. SETI). Nemůže být problém tady? (E. SETI ale běži OK).

Přidáno:
Tak koukám, že je Rosetta offline. Takže asi problémy na jejich straně.
Bob van Sikorski
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bob van Sikorski »

no me prave ted prifrcely nejake jednotky, 2MB, 6MB a nejakej ten malej "brodel". takze asi vse ok
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

trochu offtopic,ale dnes se stal nas clen KAPROS uzivatelem dne... :wink: tak gratulace :Honza_boohoo :Honza_clap :Honza_dance :Honza_whistle :D
Honza

Příspěvek od Honza »

Rosettka premlouva ustky Davida Barkera, abychom ji venovali po nasledujici dva tydny vice procesoru, pokud je to mozne.
David je mimochodem dost zajimavy clovek, ktery problematiku proteinu umi velmi dobre vysvetlit. Jednou taky nekdo daval link na cca 500MB video, hodinovy zaznam z jeho prednasky na jedne z US univerzit, vcetne odpovidani dotazu z plena. Samosebou link nemohu najit, ale video je to fajne a po ty, kteri zajima, co se pocita nebo vubec jak lze k dane problematice pristupovat, je to docela hodnotny kousek. Pripadne to muzu flaknout na server, pokud by o to byl dostatecny zajem.

Proste nejen z duvodu, ktere psal Duro, stoji Rosetta za pozornost (narozdil od Predictora, ktery na tom rejzuje a stejne jde z hlediska user base, supportu i vyvoje aplikace ke dnu).
Honza

Příspěvek od Honza »

Tak koukam, ze bud vsichni ten zaznam videli a vedi, co se na life-science projektech pocita, nebo je nezajima, co se pocita.
Kazdopadne zaznam je ke stazeni zde, University of Washington, Computer Science & Engineering...

Jinak tam maji i dalsi zajimave zaznamy, pokud nekoho trochu zajima veda a pocitace, treba Towards Robust and Powerful Quantum Computers
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Honza píše:Rosettka premlouva ustky Davida Barkera, abychom ji venovali po nasledujici dva tydny vice procesoru, pokud je to mozne.
.....
Proste nejen z duvodu, ktere psal Duro, stoji Rosetta za pozornost (narozdil od Predictora, ktery na tom rejzuje a stejne jde z hlediska user base, supportu i vyvoje aplikace ke dnu).
Mozna jsi mohl tohle napsat i do threadu predictoru. ;-)
Osobne jsem jim teda na ty 2 tydny 3 pulprocesory pujcil, i kdyz jsem Rosettu doposud nepocital. :-)
Kapros
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapros »

Lesmene díky za gratulaci k user of the day na RAH. Byl jsem delší dobu mimo dění, ale teď jsem zde :twisted:
Mr4k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mr4k »

Tak pokud nectu blbe, tak dneska by mel byt dneska vypadek kolem 1pm PST, takze jestli jsem spravne pocital, tak u nas ve 23 hodin. Melo by dojit k implementaci noveho systemu kreditoveho ohodnoceni.

http://ralph.bakerlab.org/forum_thread.php?id=233
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Honza

Příspěvek od Honza »

Mozna by stalo za to pripojit, v cem bude novy system spocitavat.
Nebo se podelit s postrehy z diskuse na to, jestli udelat zment kreditu i zpetne?

Anybody?
Potoo
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Potoo »

Tak nová metoda přidělování kreditu už skutečně funguje. Noční a ranní jednotky už byly ohodnoceny nově...
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Kdy se to chystají zprovoznit i na ostré verzi projektu?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

forest píše:Kdy se to chystají zprovoznit i na ostré verzi projektu?
Doufam, ze brzy :wink:
Kazdopadne jiz ted davaji nove ohodnoceni do databaze.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Taky doufám, protože ten příděl zrovna na Rosettě hodně lítá, prakticky jen vzhledem k aktuálnímu Banchmarku a když zrovna mašina dělá na něčem jiném, tak dle malého výsledku z testů, dostává týden méně kreditu než by měl. Někdy to zase ale vylítne naopak jak jsem vypozoroval a dostává třeba i několikanásobně více. Prostě je to haluzářský jako prase a chtělo by to v tom udělat pořádek.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Mr4k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mr4k »

No co jsem ted koukal na top computers, tak uz jim to tam za ty dnesni prideluje neco jinyho nez si narokujou. Jeden tam mel nastavenej cas na 8 hodin a dostaval pres 400 kreditu (coz mi prijde trochu moc) a ted uz tam ma kolem 80-90 coz by tak nejak asi odpovidalo. Akorat se obavam, aby neodesli od projektu prave ti co na tom dost vydelavali.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Zamčeno