2: IQE > 2 roky nebudeme mít státní maturity
Bych se teda rád dozvěděl oč jde, páč my taky říkali ať znaj podmínky všichni a nakonec "zkouška za dvacku každej den"...
azor666 píše:Tak u nás už jsme také odvolili 4x9. I moje 83letá babièka jim hodila hlas .
Napodobne. Akorat moji babce je skorem 90.
Pri volbach jsem zjistil, ze mi zitra propada obcanka...nastesti alespon pas ma jeste par tydnu platnost, ale za chvily nebudu mit zadne platne papiry na hlavu
Honza píše:Pri volbach jsem zjistil, ze mi zitra propada obcanka...nastesti alespon pas ma jeste par tydnu platnost, ale za chvily nebudu mit zadne platne papiry na hlavu
1) Těš se: lidem po 70 se už občanka nevyměňuje.
2) Ty věci s hlavu se zapisují jinam.
dejvidek píše:Gratuluji voličům ČSSDKSČ. Soudruh Paroubek se právě předvedl, tisková konference stála za to. Přenesl sem se před rok 1989.
dejv
že zrovna ten co polepil ČR plakáty modrá hrozba si stěžuje ze mu někdo ubližuje.
"Agenti přisluhovači" to už je HC. Republiku si rozvracet nedáme. Kupředu levá a plnouParouBack
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde. CZ BOINC WIKI
dejvidek píše:2Ford: Taky si říkám, zda jsou ti lidé normální...... asi na tom budou podobně jako to hovado Restaurací a jídelen Prahy 1... ach jo.
dejv
Jó někteří jsou podobné hovada a někteří mají hold delší vedení. Souhlasíš foreste
Je to neuvěřitelné co si o sobě to ten kokot myslí...hlavně že tam něco plácá o tom že ODS se chtějí dostat k moci vší silou....ale co ted dělá on...magor jeden...jak mu někdo bere moc tak je nepříčetnej....to je síla. Ještě že jsem volil Zelený...ty aspon neslibují hory doly aby voblbly voliče a dostali se mermomocí k moci Fakt je mi z Paroubka blbě....soudruh jeden....jeho projev mi přišel jako projevy za totáče.
Hlavne jak tvrdil, ze s komunisty vladnout nebude a jak byla kampan ODS lziva ohledne spojeni KSCM s CSSD a ted se nam chlapecek vybarvil, jelikoz otevrene priznal ze chce vladnout s komunisty. Bohuzel cesky narod je asi nepoucitelny a ty komunisty si tam dotlaci zpatky.
Statistiky Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2