Vtipy, fóry, srandičky :-) II
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Vtipy, fóry, srandičky :-) II
Pokracovani threadu Vtipy, fóry, srandièky 
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
A jsem tu prvni
Webmaster vyplnuje dotaznik:
vek: 25
vyska: 185
barva oci: #4040FF
Mladá dynamická společnost hledá hackera na plný pracovní úvazek. Svůj strukturovaný životopis prosím zanechte na našem počítači STANICE1 v adresáři C:\Dokumenty\zivotopisy.

Webmaster vyplnuje dotaznik:
vek: 25
vyska: 185
barva oci: #4040FF
Mladá dynamická společnost hledá hackera na plný pracovní úvazek. Svůj strukturovaný životopis prosím zanechte na našem počítači STANICE1 v adresáři C:\Dokumenty\zivotopisy.
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tady http://www.tomshardware.com/site/videos/index.html
Naleznete spoustu takovýchhle srandiček, i názornou ukázku chlazení tekutým dusíkem, takže kdo se chce kochat jak se ničí CPU, toms hardware je pro to nejlepší web již několik let
Naleznete spoustu takovýchhle srandiček, i názornou ukázku chlazení tekutým dusíkem, takže kdo se chce kochat jak se ničí CPU, toms hardware je pro to nejlepší web již několik let
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Hmm, zazil jsem to na vlastni usi, kdy jsem chtel nataktovat barta 2600+M co nejvic, abych popohnal alberta. Coz o to, nataktovat sel celkem dost, teplota taky snesitelna, jenze jednou po zapnuti (!) PC rana jak svin, a ... znate to... reset, piiip piiip piiip, atd.
No... procak totalka, grafika jakbysmet a deska nejaka nacata, uz to neni co byvalo.
Takze overclocking uz jen v praci
na S754, ten zatim snasi podstatne vic nez SocketA.
No... procak totalka, grafika jakbysmet a deska nejaka nacata, uz to neni co byvalo.
Takze overclocking uz jen v praci
Otec sleduje TV, přijde za nim malý synek a ptá se ho:
" Táto, jaký je rozdíl mezi potencionálně a reálně?"
Otec mu praví:
"Mhh ... jak bych Ti to ... no běž se zeptat mámy, jestli by se za milion eur vyspala s Kevinem Kostnerem, tvé sestry, jestli by se za milion eur vyspala s Tomem Cruisem a tvého bratra, jestli by se za milion eur vyspal s Bradem Pittem."
Za chvilku se syn vrátí a referuje:
"Máma říkala, že by se s nim vyspala i za míň, sestra že je to její sen a můj bratr říkal, že za milion eur by dal třeba Eltonovi Johnovi."
"Na to mu otec odpověděl:
"Tak vidíš, teď to pochopíš.
Potencionálně jsme milionáři, ale reálně máme doma 2 kurvy a 1 buzeranta."
------------------------------------------
Jen na okraj:
Správně česky je "potenciálně".
Slovo "potencionálně" zavedl do češtiny súdruh Gustáv Husák podle vzoru "internacionálně".
---------------------------------------------
A už tu dlouho nebyly blondýny:
Hladí si těhotná blondýnka před zrcadlem břicho:
"Doufám, že je to moje!"
Blondýnka na křižovatce lehce drcne do jiného auta. Z něho vyběhne nasraný chlap a křičí na blondýnu:
"Ty krávo, dělala jsi si někdy řidičák?!"
"Určitě víckrát jak ty, debile!"
Blondýnka přijde do prodejny hudebních nástrojů a rozhlíží se. Po chvíli přijde k prodavačce a říká: "Prosila bych tu červenou trubku a tu bílou harmoniku." Prodavačka se na ní podívá a odpoví: "Dobře, ten hasící přístroj ti dám, ale nemysli si, že kvůli tobě odmontuji i radiátor."
Volá blondýnka manželovi na mobil:
"Miláčku, já bych s tebou potřebovala mluvit."
"No tak co je?"
"No já jsem si v obchodě koupila to ... jak se to jmenuje ... no puzzle."
"Dobře a co je s nimi?"
"Nejde mi to složit."
"Prosím tě, jak to, že ti nejde složit puzzle? Na krabici je nějaký obrázek, že?"
"Ano to je."
"A co je na tom obrázku?"
"Jsou tam nějaká písmenka, medvídek, mistička je tam a mlíčko, lžička .."
"Aha miláčku, to asi nesložíš, to jsou Corn flakes."
" Táto, jaký je rozdíl mezi potencionálně a reálně?"
Otec mu praví:
"Mhh ... jak bych Ti to ... no běž se zeptat mámy, jestli by se za milion eur vyspala s Kevinem Kostnerem, tvé sestry, jestli by se za milion eur vyspala s Tomem Cruisem a tvého bratra, jestli by se za milion eur vyspal s Bradem Pittem."
Za chvilku se syn vrátí a referuje:
"Máma říkala, že by se s nim vyspala i za míň, sestra že je to její sen a můj bratr říkal, že za milion eur by dal třeba Eltonovi Johnovi."
"Na to mu otec odpověděl:
"Tak vidíš, teď to pochopíš.
Potencionálně jsme milionáři, ale reálně máme doma 2 kurvy a 1 buzeranta."
------------------------------------------
Jen na okraj:
Správně česky je "potenciálně".
Slovo "potencionálně" zavedl do češtiny súdruh Gustáv Husák podle vzoru "internacionálně".
---------------------------------------------
A už tu dlouho nebyly blondýny:
Hladí si těhotná blondýnka před zrcadlem břicho:
"Doufám, že je to moje!"
Blondýnka na křižovatce lehce drcne do jiného auta. Z něho vyběhne nasraný chlap a křičí na blondýnu:
"Ty krávo, dělala jsi si někdy řidičák?!"
"Určitě víckrát jak ty, debile!"
Blondýnka přijde do prodejny hudebních nástrojů a rozhlíží se. Po chvíli přijde k prodavačce a říká: "Prosila bych tu červenou trubku a tu bílou harmoniku." Prodavačka se na ní podívá a odpoví: "Dobře, ten hasící přístroj ti dám, ale nemysli si, že kvůli tobě odmontuji i radiátor."
Volá blondýnka manželovi na mobil:
"Miláčku, já bych s tebou potřebovala mluvit."
"No tak co je?"
"No já jsem si v obchodě koupila to ... jak se to jmenuje ... no puzzle."
"Dobře a co je s nimi?"
"Nejde mi to složit."
"Prosím tě, jak to, že ti nejde složit puzzle? Na krabici je nějaký obrázek, že?"
"Ano to je."
"A co je na tom obrázku?"
"Jsou tam nějaká písmenka, medvídek, mistička je tam a mlíčko, lžička .."
"Aha miláčku, to asi nesložíš, to jsou Corn flakes."
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Jednou tu uz mozna neco takoveho bylo, ale toto video je vazne sila...
Nechte sve dvere od domova odemcene, vyjde to na stejno.

Nechte sve dvere od domova odemcene, vyjde to na stejno.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
No a mlatenie palicou - stara budhisticka tradicia, na to im nesiahajte.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme - rychlost stahovania a vypoctu je tak vysoka, ze sa prejavuju relativisticke efekty - napr. dilatacia casu, cize kompiku ide cas pomalsie a teda zije este v minulosti, ked stahovanie fungovalo.dejvidek píše:2forest: Jo tohle má vliv na to jestli to stahuje z vypnutých serverů.![]()
![]()
![]()
![]()
dejv
Pripadne sa tam prejavuju kvantove efekty - konkretne tzv. tunelovy jav, pri ktorom castica (pardon, WU) dokaze preniknut aj cez barieru vdaka Heisenbergovmu principu neurcitosti.
No, dost bolo fyzikalnych vtipkov, lebo nie kazdemu je to smiesne.
Podpis
Ještě tu nikdo nezmínil supravodivost, kdy při dostatečném chlazení projdou WU i přes vypínač ve stavu vypnuto. To by se teď hodilo Albertovi. A dost, stejně to Honza přesune do srandiček.Duro Kotulic Bunta píše: konkretne tzv. tunelovy jav, pri ktorom castica (pardon, WU) dokaze preniknut aj cez barieru vdaka Heisenbergovmu principu neurcitosti.