seti aktuální stav projektu - odpad
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Mně to zásobu stále stahuje a i to v noci odeslalo hotovou práci, takže snad bude vše ok, ale pro jistotu doporučuji všem plnou zásobu jak to mám já na 10dní, jelikož některé WU mají i víc jak 14 dní dedline, takže by s tím neměl být problém odevzdat vše včas.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 Forest : To bych se dost divil, kdyz je ted upload/download server Disabled. To je uz od rana a pote celkem uspesne padl traffic http://fragment1.berkeley.edu/~cricket/ ... faces.html Fakt jsem necekal takovy rozdil.
Snad to brzy spravi.
Libor
Snad to brzy spravi.
Libor
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Nyní ti to přesně neřeknu kdy to bylo, nedostanu se do svého profilu na Seti@Home
Ale kolem 9h jsem se do něj koukal a byly tam zpracované WU které se v noci odeslaly a byly i ocreditovány a také pár nových WU co se někdy k ránu stáhly.
Ale kolem 9h jsem se do něj koukal a byly tam zpracované WU které se v noci odeslaly a byly i ocreditovány a také pár nových WU co se někdy k ránu stáhly.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To bych ale musel být u toho PC že?
No a to v práci jaksi nejsem
Takže poslední Upload byl v 2:15:34 a Download 5:28:21.
No a to v práci jaksi nejsem
Takže poslední Upload byl v 2:15:34 a Download 5:28:21.
-
martindrhlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
VIP nevím, ale můj domácí PC už se protlačil mezi 120 nejvýkonnějších na tomto projektu dle celkového výkonu a vesele míří mezi nejlepší 100wert668 píše:No ano, on je přece VIPdejvidek píše:forestovi SETI funguje i když jsou vypnuté servery, to jste si ještě nezvykli?![]()
![]()
![]()
dejv
Dle RAC se drží v nejlepších 100 již více než rok.