BOINC - Pirates@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

Re: ???
já zůstávám u 4.19, takže nevím, jestli v 4.5x nebo 4.6x jdou mazatHonza píše:Nejdou mazat ani jednotlive pres BOINC 4.5x nebo 4.6x?4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:jo, ja mám jěště jednotek až se s toho pos*** . Jenom sleduju, které jednotky nestihnou deadline...ted jsou asi 4 - bohužel nejdou smazat protože tam vlastně žádné nejsou uloženékromě té co se aktuálně počítá...
potřeboval bych je smazat právě jednotlivě - mám jen pár, které nestihnu, ale nechci smazat všechny způsobem, jaký popsal blackkarel
Prave ze od verze 4.5x jdou WUs mazat jednotlive pres Abort4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:já zùstávám u 4.19, takže nevím, jestli v 4.5x nebo 4.6x jdou mazat
potøeboval bych je smazat právì jednotlivì - mám jen pár, které nestihnu, ale nechci smazat všechny zpùsobem, jaký popsal blackkarel
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Chodi dost podivne, asi ve stredu jsem se do Pirates pridal a ve ctvrtek a patek mi prisly dve mega vlny jednotek, dohromady 54. Celej vikend se z pocitace kourilo a nakonec to stihnul spocitat 
Koho zajímají kredity, tak je najde tady
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

Myslim, ze poklad nenasliVladimir Bugdol píše:Taky mám ten dojem, že piráti skonèili. Na jejich webu o tom ale zmínka není.
Nevíte, jestli našli ten poklad?
Nicmene, Pirates asi zustanou nadale testovacim projektem. Ackoli se jiz Einstein rozebehl, je stale co testovat - napriklad prechod na (zatim ne moc slavny) BOINC Manager. Vice zde, dole.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Už to zase jelo, dostal jsem dneska 10 Creditků
Stáhlo mně to jednotky kolem 3 hodiny ráno a naštěstí se to stihlo vše i zpočítat, čekám na další
Stáhlo mně to jednotky kolem 3 hodiny ráno a naštěstí se to stihlo vše i zpočítat, čekám na další
Naposledy upravil(a) forest dne pon čer 13, 2005 5:38 am, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jednotku jsem sice nedostal ani jednu, ale v klientu BOINC se mně u pirates na první záložce seznamu projektů ukazuje daleko podrobnější nabídka, než jen znázornění stránek projektu
Je tam také:
server status
your account
your team
host information
pirates progress
wacky link
Takovéto možnosti mám zatím pouze u Pirates, že by zase něco testovali?
Je tam také:
server status
your account
your team
host information
pirates progress
wacky link
Takovéto možnosti mám zatím pouze u Pirates, že by zase něco testovali?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
BOINC - Pirates@home
Tak vstali z mrtvých, nyní sídlí na této adrese. Sice mají jen testovat nějaké nové fórum pro vznikající projekt Interactions in Understanding the Universe (I2U2), ale třeba si někdo potřebuje změnit nick... Možná to zapli znovu kvůli tomu mailu co jim poslal forest
A na boinstats jsou nyní zpět mezi aktivními projekty.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Díky za upozornění
Sice jsem dosud nedostal od nich odpověď, ale skutečně to funguje a NICK už jsem si změnil
Nevím jestli je to reakce na můj mail, ale možná že jsem je tím také trochu nakopnul.
I to že přidali nový systém přihlašování svědčí o aktualizaci a né jen zprovoznění původního stavu.
Že by se tento projekt skutečně vrátil?
Sice jsem dosud nedostal od nich odpověď, ale skutečně to funguje a NICK už jsem si změnil
Nevím jestli je to reakce na můj mail, ale možná že jsem je tím také trochu nakopnul.
I to že přidali nový systém přihlašování svědčí o aktualizaci a né jen zprovoznění původního stavu.
Že by se tento projekt skutečně vrátil?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.