BOINC 5.x
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
@ Libor - me tedy treba u Einsteina casy vypoctu sedi jak u kratkych tak u dlouhych WUs.
(korekce u CPDN nebo Rosetty/Ralphu na druhych dvou masinach asi nebudou to prave orechove.)
@ betr - duvody k aktualizaci jsou, ale treba v tvem pripade to asi moc neprinese.
Kdo ma alespon 2GHz AMD, tak zustane pravidelne kazdy den na Einsteinu na suchu – BS to resi
Kdo ma nedobre pripojeni a/nebo mu pada spojeni nebo trable se stahovanim ze SETI pri pretizeni jejich servery , BOINC 5.4.x si s tim lepe poradi.
Zkouseli jste BoincStudio.win32.0.5b a BoincStudio.linux32.0.5b
(korekce u CPDN nebo Rosetty/Ralphu na druhych dvou masinach asi nebudou to prave orechove.)
@ betr - duvody k aktualizaci jsou, ale treba v tvem pripade to asi moc neprinese.
Kdo ma alespon 2GHz AMD, tak zustane pravidelne kazdy den na Einsteinu na suchu – BS to resi
Kdo ma nedobre pripojeni a/nebo mu pada spojeni nebo trable se stahovanim ze SETI pri pretizeni jejich servery , BOINC 5.4.x si s tim lepe poradi.
Zkouseli jste BoincStudio.win32.0.5b a BoincStudio.linux32.0.5b
- Howard
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Tak koukam, ze na vetsine kompech stale pouzivam BOINC 5.3.6.tx12.
Reknete mi, co mam delat, doba uz dost pokrocila a mame stabilni verzi 5.4.9. Nemam to vsude upgradovat a tim skoncovat s tx?
Bude mit upgrade na 5.4.9 nejaky velmi vliv na pridelovany kredit?
A co na mym domacim dualcore pocitaci?
Jde mi o to, jestli ma cenu upgradovat, nebo jestli jsou v 5.4.9 takove nove vlastnosti, ze se to vyplati.
Reknete mi, co mam delat, doba uz dost pokrocila a mame stabilni verzi 5.4.9. Nemam to vsude upgradovat a tim skoncovat s tx?
Bude mit upgrade na 5.4.9 nejaky velmi vliv na pridelovany kredit?
A co na mym domacim dualcore pocitaci?
Jde mi o to, jestli ma cenu upgradovat, nebo jestli jsou v 5.4.9 takove nove vlastnosti, ze se to vyplati.
Have you tried to turn it off and on again?
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
No pouzivam BOINC 5.2.13.tx37
A jsem uplne spokojeny, myslim tim pridelovani kreditu uvedu malinky priklad E@H:
z1_1162.5__453_S4R2a
verze boinc - optimalizace ----- zadany kredit --- cas vypoctu -------------------PC -------------------- RAM ---------Uzivatel
5.4.9 -------- S41.07 (akosf) -- 8.67 -------------- 3,439.94 --- Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz --255.48 MB---JardaM
5.4.7 -------- U41.04 (akosf) -- 7.69 -------------- 4,288.30 --- Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz --1023.5 MB---Anonymous
5.3.12.tx37 - S41.06 (akosf) -- 37.64 ------------- 3,062.06 --AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ --511.48 MB---moje PC
celkem zajimave ne ?
A jsem uplne spokojeny, myslim tim pridelovani kreditu uvedu malinky priklad E@H:
z1_1162.5__453_S4R2a
verze boinc - optimalizace ----- zadany kredit --- cas vypoctu -------------------PC -------------------- RAM ---------Uzivatel
5.4.9 -------- S41.07 (akosf) -- 8.67 -------------- 3,439.94 --- Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz --255.48 MB---JardaM
5.4.7 -------- U41.04 (akosf) -- 7.69 -------------- 4,288.30 --- Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz --1023.5 MB---Anonymous
5.3.12.tx37 - S41.06 (akosf) -- 37.64 ------------- 3,062.06 --AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ --511.48 MB---moje PC
celkem zajimave ne ?
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, tak crunch do optimalizace zakomponoval i korekci počítání flops. Kalibrovaný klient tedy není nutný. Na druhou stranu by si kalibrace měla poradit i s tím a CC srovnat s GC.Howard píše:Mam ted jeden pocitac, na kterym boinc jeste nebyl, reknete mi, co tam mam nainstalovat. Ja nevim. Kdyz dam 5.4.9 a budu pocitat optimalizovany seti enhanced, tak budu narokovat hrozne malo kreditu?
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
U SETI Enhanced je sumak, jestli mas optimalizovany BOINC core nebo ne: benchmark i kalibrace jsou tam k nicemu, procitani FLOPsu je na to zcela nezavysle.
Jestli je doporucena oficialni 5.4.9, tak asi pouzivat tu.
O moznostech BOINCStudia je diskutuje v druhem threadu, dalsi BOINC cores zacinaji byt zastarale...
Jestli je doporucena oficialni 5.4.9, tak asi pouzivat tu.
O moznostech BOINCStudia je diskutuje v druhem threadu, dalsi BOINC cores zacinaji byt zastarale...
Crunch3r nedelal BOINC magora, ale BOINC core.
Bohuzel i soucasne verze core ma chyby - napriklad nefunkcni "network activity suspended", ktery se kvuli chybe ve zdrojaku UCB dostal i do BoincStudia. Ve verzi 5.5.x to bude opraveno.
(taky tam treba bude moznost vyuziti CPU na 50% + nastaveni tehoz v profilu...ale bude to delane systemem 1 sekundu pocitam, druhou nic...tedy ne tak elegantne jako v BS).
Pokud pouzivas BS, tak bych se Crunch3rovym BOINC core moc nezabyval.
Bohuzel i soucasne verze core ma chyby - napriklad nefunkcni "network activity suspended", ktery se kvuli chybe ve zdrojaku UCB dostal i do BoincStudia. Ve verzi 5.5.x to bude opraveno.
(taky tam treba bude moznost vyuziti CPU na 50% + nastaveni tehoz v profilu...ale bude to delane systemem 1 sekundu pocitam, druhou nic...tedy ne tak elegantne jako v BS).
Pokud pouzivas BS, tak bych se Crunch3rovym BOINC core moc nezabyval.