seti aktuální stav - odpad
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Dobra zprava. 3. splitter posila Enhanced. Po Kryteen a Milkyway jsem ted dostal Enhanced jednotku i od Klaatu.
Ted jsou splittery presne pul na pul co do poctu stroju i CPU.
Ted jsou splittery presne pul na pul co do poctu stroju i CPU.
Private (old) + CCU stats.
Ano. Jen to "brzy" znamena za nekolik tydnu.gRis píše:BTW nevím jestli jste si všimli, ale na stránkách S@H BETA je už AstroPulse, brzy prý vydají novou aplikaci, zatím poběží S@H Enhanced.
Docela by se mi hodilo kdyby to stihli pred spoctenim S4 u E@H.
Private (old) + CCU stats.
@ gRis - to neni presne. Enahnced konecne nepouziva benchmark a je opravdu k nicemu. Ale mechanismus CC a pridelovani kreditu je zachovano - pouze se hodnota CC nekouzli z hauznumer benchmarku * cas, ale FLOPSu * konstatna.
Souhlasim s Bubakem, ze Astropulse chvilku potrva - snad min mesicu/let, nez rozjeti Enhanced.
OT Einstein: je mozne, ze Einsten bude v lete na suchu; jestli hodne lidi nahodi optimalizaci a pripadne si budou pomahat BS k ziskani vic prace na pocitani, tak je to za 40 dni hotove.
Souhlasim s Bubakem, ze Astropulse chvilku potrva - snad min mesicu/let, nez rozjeti Enhanced.
OT Einstein: je mozne, ze Einsten bude v lete na suchu; jestli hodne lidi nahodi optimalizaci a pripadne si budou pomahat BS k ziskani vic prace na pocitani, tak je to za 40 dni hotove.
Turn off the network connection to SETI or your results will not be validated, if you have any WU "ready to send", otherwise any new completed WU will not be uploaded and you will be a OK:
http://setiathome.berkeley.edu/results. ... &offset=40
2Kyong: That holds true for the enhanced SETI...
http://setiathome.berkeley.edu/results. ... &offset=40
2Kyong: That holds true for the enhanced SETI...
Koukam, ze k tomu pristoupili razne stylem "zadne srani s mladou pani" - damy snad prominou. Proste ne takove mnohamesicni divadlo jako se zombikem.
Bylo by zajimave vedet, kolik lidi hazelo enhanced Wu do kose, aby jeste ziskali zbytek starych WU za ucelem blbeho kreditu. Nebo naopak kolik lidi zahazovalo strare WU, aby pocitali na novem nebo podelali app_info.xml a nesli ji strare ci nove.
Nechci do toho moc kecat, ale zaslouzilo by to zminku na homepage
Bylo by zajimave vedet, kolik lidi hazelo enhanced Wu do kose, aby jeste ziskali zbytek starych WU za ucelem blbeho kreditu. Nebo naopak kolik lidi zahazovalo strare WU, aby pocitali na novem nebo podelali app_info.xml a nesli ji strare ci nove.
Nechci do toho moc kecat, ale zaslouzilo by to zminku na homepage
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
RE:
Jsem schválne zvedavy na pokles vykonu, protoze predpokladam, ze spousta lidi nastavila treba po ruznych uradech a skolach optimalizovane klienty a tedka se uz nedokopou k tomu, aby je prepsali na Enhanced verzi. Tim padem budeou tyt stovky pocitacu stat a cekat na WU normal SETIho, ale ony uz zadne WU neprijdou
.
Tim padem bych byl take pro, dat hned na uvodni stranku CNT clanek o tom, ze je treba zmenit nastaveni a ze je tu SETI Enhanced, pokud tomu uz neni.
Tim padem bych byl take pro, dat hned na uvodni stranku CNT clanek o tom, ze je treba zmenit nastaveni a ze je tu SETI Enhanced, pokud tomu uz neni.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Do novinek už jsem dal upozornění, pokud by bylo třeba cokoliv doplnit, nebo opravit, stačí sem napsat.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak moc žhavé to s tím ukončením odesílání starých WU je, ale já dostal kolem poledne víc jak 100 WU.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jak se to dá zjistit, ze kterého pochází?
Dalších 20 jsem stáhnul ve 14h odpoledne, 11WU v 16:02, 4WU v 16:13 a 20WU v 16:25.
Od té doby nic, ale dohromady je to denní zásoba, takže si asi PC ani nic víc nenárokoval.
Dalších 20 jsem stáhnul ve 14h odpoledne, 11WU v 16:02, 4WU v 16:13 a 20WU v 16:25.
Od té doby nic, ale dohromady je to denní zásoba, takže si asi PC ani nic víc nenárokoval.
http://setiathome.berkeley.edu/workunit ... d=76960137forest píše:Jak se to dá zjistit, ze kterého pochází?
.