Milniky & gratulace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Congratz.
Pokusím se zprudit lidi z KlaNetu.JardaM píše:Dobrý, Higgi, dobrý. Teď ještě potlačit ostatní, ať neděláme v minitýmu credit sami.Higgi píše:...a dneska jsem podle boincstats.com dosáhl 102 137 kreditů. To se musím pochválit,ikdyž to smrdí.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Pánové "Jason & Drson" hodně zvolnili už v létě minulého roku a od té doby mají výkon průměrně kolem 1200Creditu/den .
Těžko říct kam se poděl jejich obrovský výkon z prvního roku počítání
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvědav jak tobě se bude počítat v Irsku 
http://www.boincstats.com/stats/boinc_u ... &id=117565
Stále mají RAC víc jak 1000 ze všech projektů dohromady, jen trochu pozměnili za který projekt kopat
Koukni se tady:vejpuste píše:Bohuzel uz ani to neni pravda. RAC 200 je toho smutnym dokladem.forest píše:Pánové "Jason & Drson" hodně zvolnili už v létě minulého roku a od té doby mají výkon průměrně kolem 1200Creditu/den .
Libor
http://www.boincstats.com/stats/boinc_u ... &id=117565
Stále mají RAC víc jak 1000 ze všech projektů dohromady, jen trochu pozměnili za který projekt kopat
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 Forest : Ja vychazel z tohohle uctu : http://www.boincstats.com/stats/boinc_u ... o&id=88829
Ze se prejmenovali jsem si nevsiml. Jinak do Irska se nechystam, ale je jasne, ze pri zmene zamestnani by sel vykon brzo do )(
Pokud bych nenasel jeste praci se spoustou volne kapacity.
Libor
Ze se prejmenovali jsem si nevsiml. Jinak do Irska se nechystam, ale je jasne, ze pri zmene zamestnani by sel vykon brzo do )(
Libor
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ano, J&D jedou dal s racem 1K. Ale X Kos nejak odpadl.
2 Forest: myslim, ze v Irsku se kazdemu pocita fajn, protoze HW je tam levny jako housky. Trebal original laptop Dell stoji od 400 Eur. Nove PC i s LCD 17'koupis taky za 400 Euro. Myslim tedy znackove a ne skladane PC. Ted jsem mel kratce IBM Thinkpad a musim rict, ze ty znackove veci fakt fungujou dobre.
2 Forest: myslim, ze v Irsku se kazdemu pocita fajn, protoze HW je tam levny jako housky. Trebal original laptop Dell stoji od 400 Eur. Nove PC i s LCD 17'koupis taky za 400 Euro. Myslim tedy znackove a ne skladane PC. Ted jsem mel kratce IBM Thinkpad a musim rict, ze ty znackove veci fakt fungujou dobre.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Možná to "sběračům" kreditu ve velkém bude připadat nemístné, ale gratuluji uživateli Kaca k překročení 2k kreditu v projektu malariacontrol.net 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jednu docela zajímavou hranici jsem překročil i já a přelezl jsem v Seti@Home hranici 500.000 Creditu