diskuze o BOINC con
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Kolik je aktuální stav sněhu a teplota Rampo?
Počítám že by to mohlo pomalu odtávat, ale těžko říct jak je na horách, tak se raději ptám abych věděl co sebou a na sebe
Počítám že by to mohlo pomalu odtávat, ale těžko říct jak je na horách, tak se raději ptám abych věděl co sebou a na sebe
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Blaznis dedku! Ja jsem rad, ze sbalim bagl, karimatku, fotak, a frcim od kompu, k lidem, k pivku, a on by snad celej vikend nedelal nic jinyho nez cumel na blby filmy a neblby dokumenty kterejch ma kazdej jiste plny diskyM1.LaN píše:nazdarek, muzu uz se tesim az se tam sejdeme, jinak muzu taky vzit par dokumentuTajemstvi vesmiru CZ 1-3dil, Historie země CZ 1-8dil, Super size me ENG+sub, a Da.Vinci.Code-Decoded ENG jestli teda chcete neco z toho
Snih sice taje, lyzovani pobliz jsme ukoncili, ale po turist. ceste jsem se v nedeli z Grune nedostala k Rampovi-kocarek kamosky nemel sanci
v tom 25cm mokreho snehu. Skoda, mohli jsme probrat tu veceri (sopsky salat nebo VKZ-vepro knedlo zelo).
2M1.LaN: ber co mas-kdyby decka prudili, tak je privazu k PC
.
Sebou: plavky!, fotak, pistalku, buzolu, mapu,..
2M1.LaN: ber co mas-kdyby decka prudili, tak je privazu k PC
Sebou: plavky!, fotak, pistalku, buzolu, mapu,..
mista z Phy
Zdaspi ma furt 1 (pohodlne, octavisticka az 2) mista volna, zahlaseny je azor666. Pravdepodobny odjezd z Phy nekdy po 15 h, max 16 h (z Budarny nebo tak kolem). Azore, jak to vidis?
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Re: mista z Phy
jj super, naprosto vyhovuje. Pošlete mi pak pls přez PM finální místo a čas já vám pošlu své číslo na mobil aby jsme se případně našlimalviny píše:Zdaspi ma furt 1 (pohodlne, octavisticka az 2) mista volna, zahlaseny je azor666. Pravdepodobny odjezd z Phy nekdy po 15 h, max 16 h (z Budarny nebo tak kolem). Azore, jak to vidis?
ps. vracíte se v neděly?
Lukáš
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
co se týká papání protože jsem nesehnal kus zvěřiny je to asi takhle:
jelení gulage nebo kuřecí na přírodno se sýrem a broskví a posléze (rozuměj po 10 pivech) nějaký obložený talíř (nějaký sýr salám a tak)
co se týká dojezdu myslím že je všem jasné kde sehnat moje tel. číslo a vpřípadě bloudění volejte.
na baru se ptejte po mě tedy po jirkovi
jelení gulage nebo kuřecí na přírodno se sýrem a broskví a posléze (rozuměj po 10 pivech) nějaký obložený talíř (nějaký sýr salám a tak)
co se týká dojezdu myslím že je všem jasné kde sehnat moje tel. číslo a vpřípadě bloudění volejte.
na baru se ptejte po mě tedy po jirkovi

- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Všem Vám přeji krásný pobyt a osobně mne mrzí že nepřijedu
Původně jsme měl zítra s rodinou nastoupit na dovolenou, ale manželka to včera odložila až na úterý, takže bych nakonec měl o víkendu volno, ale teď už by ta moje mamina nezkousla, kdybych jí řek' že jedu pryč. Já bych brečel 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png