Současná pozice ČR na BOINC je tedy 10.
Pozice ČR
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Naši republiku dneska přefrčeli Internacionálové
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Proč tam cpát Rossetu, když je spousta jiných projektů, co zabírají málo paměti. Taky musíte brát ohled na Traffic uživatele, pokud má limit třeba na měsíc asi nebude tou nejlepší volbou dávat tam třeba SIMAP.VIRCom.cz píše: Stejne budu muset instalovat pro ne specialni profil, aby jim to pocitalo jenom ve sporici.... jinak me zaskrti....
rosetta mi zere 80MB RAM...Ale i tak....
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
O tom by se dalo s uspechem polemizovat a dost mozna uz to tady bylo.FordPrefect píše:Ja nevim, ale international jsou nezarazeni
Mohou to byt jiste nezarazeni (nekdo, kdo se neobtezuje to vyplnit, jako v pripade BBC). Ale jinak muze jit o zamer: neudavat svoji narodnost, preklenuti toho ze ma nekdo narodnosti dve, ze se povazuje za obcana EU a ne statu, obyvatele Zeme nebo vubec nejak "over there", "right here, right now", "in another dimension" a podobne.
To se ze statistik nepozna a pokud se to tridi podle zemi, tak to asi je interpretacne zbytkova kategorie "nezarazeni" ale nic to nerika o tom, kdo ti lide jsou a proc tam jsou.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Pořadí v Malariacontrol.net
Lidičky (tedy jen Duha, gRis, *meda* , Fragaria, Rampa, kaca, Velda, Bubak, [eT], Vladimir Bugdol, Sadir) pomalu nám šlape na paty jednomužný team Picard. Můžete ještě nějak "přitlačit na pilu" ať zůstanem alespoň na té první stránce přehledu týmů! Já alespoň na jednom kompu zdvojnásobuji podíl Malárky, bohužel mě bude celý příští týden jeden komp stát (nebude v dosahu sítě, takže na něm malárku pozastavím).
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Dobra dobra, zitra hodim malarku ma srot co mi chrousta S@H Enh. Moc velkej RAC ode me ale necekejte. Zdimu E@H co muzu....
EDIT: Jo vlastne, ona je tam deadline 2 dny. Tak zacnu az v pondeli.
EDIT: Jo vlastne, ona je tam deadline 2 dny. Tak zacnu az v pondeli.
Private (old) + CCU stats.
-
Duha
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pořadí v Malariacontrol.net
Jak to ten Osamělý_vlk dělá? Má jen 2 compy... OK zarazím ňáký jiný projekty (QMC, boincSimap)LiborA píše:...jednomužný team Picard...