Pripojeni k projektu selhalo

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
codex
Nováček

Pripojeni k projektu selhalo

Příspěvek od codex »

Ahoj,

naistaloval jsem si BONIC, ze se jako po delsi dobe opet zapojim do programu SETI. Jenze po i nstalaci, kdyz jsem se jiz pripojoval k onomu projektu, to nakonci pripojovani napsalo viz. hlaska v Predmetu. Mno rikam si, treba je tam naval a nebo proste jsou veci mezi nebem a zemi. Zkusim jinej projekt. Bohuzel ani k jednomu projektu jsem se nepripojil. Porad ten samy problem. Pri prihlasovani do projektu jsem pouzil stary, ale jiz znovu aktivovany ucet na SETI. Do ostatnich projektu jsem si ucet pri prihlasovani se do projektu vytvarel. Jsem na UPC siti a pocitac njsem nemel za firewallem.

Muzete mi prosim nekdo poradit co s tim???

Petr

PS:jinak v BONIC manageru mi to u projektu hlasi Nevyrizeny pozadavek planovace
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Ahoj, vítej na fóru.
Tahle hláška občas trápí každého, zkus otevřít menu a vyber počítač a tam dopiš "localhost" (bez uvozovek). Viz náhled. Podle verze se to může lišit s umístěním v menu.

Obrázek

Pokud to nepomůže tak doporučuji nahodit sice zatím neoficiální, ale funkční verzi 5.3.23. Nahoď jí na stejné místo a pusť. Jinak SETI zatím nemá jednotky, je to vidět na přehledu stavu serverů.
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne úte bře 14, 2006 6:19 pm, celkem upraveno 1 x.
cyrda
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cyrda »

čauvejs, mě to udělalo něco podobného, odpoledne přijdu z práce a co nevidim, boinc hodil hlášku, že nastala chyba a program bude ukončen, ukončen byl, restartoval jsem, potom reinstaloval klienta, ale on na mě přišel z hláškou: "připojení nenavázáno, chybné heslo" a když se chci připojit k nějakému projektu, tak napíše toto: "boinc manager se nemůže připojit k žádnému boinc klientu". Nějak se mi to podělalo. Nevíte někdo, co s tim?
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Nespravne heslo a nepripojeno k boinc klientu znamena, ze boinc core nebezi. Pokud to mas jako sluzbu, tak se podivej do sluzeb nebo restartuj pocitac. Pokud to nenabehne ani pak, tak se podivej do adresare boinc na nejnovejsi soubor, kde bude nejaky log s duvodem, proc nenabehl.
Libor
cyrda
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cyrda »

cyrda píše:...přišel z hláškou: "připojení nenavázáno, chybné heslo" a když se chci připojit k nějakému projektu, tak napíše toto: "boinc manager se nemůže připojit k žádnému boinc klientu"...
Tak a je to vyřešený, nainstaloval jsem poslední verzi a je po starostech:-)

Ale měl bych ještě jednu otázku, rozpočítané věci z toho starého klienta jsem si dal stranou a pak zase vložil do tohodle nového, ale ono mi je to nenačetlo, jakobych tam nic nedal, nemusí se u toho něco ještě dělat, nebo jen stačí nakopírovat práci do složky "projects"?
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Pokud reinstaluješ boinc managera, stačí novější verzi nainstalovat na to stejné místo a ono si to data k projektům načte, není nutné to ručně vyjímat a zase to tam vkládat, to je dost harakiri :)
dejv
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

cyrda píše:Ale měl bych ještě jednu otázku, rozpočítané věci z toho starého klienta jsem si dal stranou a pak zase vložil do tohodle nového, ale ono mi je to nenačetlo, jakobych tam nic nedal, nemusí se u toho něco ještě dělat, nebo jen stačí nakopírovat práci do složky "projects"?
Jó synu, o to se pokoušelo víc lidí a neuspěli. Na cestě k úspěchu ti stojí dva balvany:
1) editace .xml souboru
2) vědět co děláš (vědět kam šáhnout aby si to magor vzal za své).
Zatím jsem neslyšel, že by se to někomu povedlo.
dejv popisuje přeplácnutí novou verzí. Já se pokusil o popis slučování ze dvou instalací.
cyrda
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cyrda »

dejvidek píše:Pokud reinstaluješ boinc managera, stačí novější verzi nainstalovat na to stejné místo a ono si to data k projektům načte, není nutné to ručně vyjímat a zase to tam vkládat, to je dost harakiri :)
dejv
No ju vlastně, na to sem zapomněl :Honza_wall To jsem věděl, ale už hoodně dávno a nepotřeboval jsem to, ale teď, když bych to vědět měl, tak nic
:oops: :lol:
Honza

Příspěvek od Honza »

Prenos novych i rozpocitanych jednotek z jedne instalace do druhe jsem uspesne nekolikrate provedl - naposledy jsem prenasel rozpocitany SpinUp model z jedne masiny na druhou (na cilove masine SpinUp projekt nebyl nikdy pripojen).
Ma to ty predpoklady, o ktery pise JardaM...a je to trochu harakiri, jak pise dejv. Navic se to musi udelat komplementarne na dvou mistech - ze stare masiny/instalace vystrihat a do nove korektne vlozit. U CPDN to pri upgradu aplikace na novejsi znamena i prejmenovavani souboru a editace veci v \slots, pri vkladani noveho projekty a/nebo aplikace i znat filesignatures atp. - delal jsem to zrovna vcera pri upgradu z CM3l 5.07 na 5.08 a hned napoprve jsem to taky netrefil...
Naposledy se to nepovedlo Carlovi z CPDN a vcera se to nepovedlo Thyme Lawn, ktery se podili na vyvoji BOINC. Kdyz se nevyspalej, tak se do toho radsi nehrabu :lol:
cyrda
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cyrda »

Dobrá, tak já to radši nebudu ani zkoušet, počkam až dopočítam, to co mam stažený a potom to pěkně promažu, abych náhodou nesmazal ještě něco, co bych moh spočítat.
Zamčeno