To je hodně divný. Vím, že jsou extra krátký jednotky, kdy mi všechny oběhy proběhnou tak za 20 minut (koukám na grafiku), ale že by něco běželo takhle dlouho...Jak dlouho ti to jede normálně?Neběží ti na pozadí jinej proces beroucí si výkon počítačeIQE píše:Je to sice divné, ale 1 WU už počítám cca 12h. Zajímavé, že
Stav vypoctu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- IQE
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Běžně dělám WU za 2 max 3h. Mám v BOINC magorovi pozastavený CPDN model. Jedně tím že by to bylo. Pomůže při řešení tohoto zajímavého problému totoHiggi píše:To je hodně divný. Vím, že jsou extra krátký jednotky, kdy mi všechny oběhy proběhnou tak za 20 minut (koukám na grafiku), ale že by něco běželo takhle dlouho...Jak dlouho ti to jede normálně?Neběží ti na pozadí jinej proces beroucí si výkon počítače
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Odkaz mi nejde. Ne,mrkni se do správce úloh, kolik % výkonu si bere aplikace sixtrack... pokud to je nějak málo a jiná si tam bere hodně, je to tím. pozastavený CPDN na to nemá vliv.IQE píše:Běžně dělám WU za 2 max 3h. Mám v BOINC magorovi pozastavený CPDN model. Jedně tím že by to bylo. Pomůže při řešení tohoto zajímavého problému totoHiggi píše:To je hodně divný. Vím, že jsou extra krátký jednotky, kdy mi všechny oběhy proběhnou tak za 20 minut (koukám na grafiku), ale že by něco běželo takhle dlouho...Jak dlouho ti to jede normálně?Neběží ti na pozadí jinej proces beroucí si výkon počítače
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
@Higgi melo to být asi tohle
http://lhcathome.cern.ch/results.php?hostid=114526
ale bohužel se už dá dostat jen na jednu vypracovanou jednotku
@IQE skus tuhle jednotku pozastavit, a pustit další, jestli ta půjde normálně, tak to bude asi špatná jednotka.
[edit]nebo počkej, až tvou jednotku vrátí některá z dalších mašin, a uvidíš na čem jsi [/edit]
[edit2]@higgi sry ja to poslal trochu nejasně, zde je link na pc seklá jednotka je některá z těch co nejsou dopočítané sry
[/edit2]
ale bohužel se už dá dostat jen na jednu vypracovanou jednotku
@IQE skus tuhle jednotku pozastavit, a pustit další, jestli ta půjde normálně, tak to bude asi špatná jednotka.
[edit]nebo počkej, až tvou jednotku vrátí některá z dalších mašin, a uvidíš na čem jsi [/edit]
[edit2]@higgi sry ja to poslal trochu nejasně, zde je link na pc seklá jednotka je některá z těch co nejsou dopočítané sry
Naposledy upravil(a) azor666 dne sob bře 04, 2006 3:31 pm, celkem upraveno 3 x.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak ta je celkem rychla,ale cela asi neprobehla. To neni celkem nic divnyho.azor666 píše:@Higgi melo to byt asi tohle
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
2 Higgi: ale pokud bude brát výkon nějaká jiná aplikace, tak se doba výpočtu v reálnem čase prodlužuje, ale to co ukazuje BOINC magor je procesorový čas, tedy čas, ktery byl potřebný na spočítaní jednotky se 100% vytížením procíku. Samozrejmě že se tam vyskytnou i nějaké nepřesnosti, ale místo 3 hod to počítat 12
To je divný.
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
To je hodně divný,ten rozdíl. Leda žeby tam něco běželo..Nevím jak tobě, ale mě magor ukazuje čas, jak dlouho jednotku počítal. Když tam dám třeba kódovat video, je to o hodně delší.Bony píše:2 Higgi: ale pokud bude brát výkon nějaká jiná aplikace, tak se doba výpočtu v reálnem čase prodlužuje, ale to co ukazuje BOINC magor je procesorový čas, tedy čas, ktery byl potřebný na spočítaní jednotky se 100% vytížením procíku. Samozrejmě že se tam vyskytnou i nějaké nepřesnosti, ale místo 3 hod to počítat 12To je divný.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ten dlouhej čas je fakt divnej. Podívej se na grafiku,jak to rychle běží. A ty krátký, to je normální - jeden z prvků narazí do stěny urychlovače a výpočet končí. Ale ty dlouhý,to je divný.Zakaž práci, dopočítej,co máš a resetuj projekt.IQE píše:Tak mám asi nějakou blbou serii jednotek, páč 2WU se spočítaly za cca 120s a ted počítám WU a už má 43% za 14:10 h![]()
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Tak se podívej se na svoje jednotky a vidíš že všechny trvají 4x tak dlouho krátké i normální) na tvém notebooku než na téměř identickém, rozdíly v HW časování RAM, otáčky disku, nastavení systému, zatížení počítače..., tu jsou ale můžou udělat rozdíl max 40%(100% ať nežeru) ne 4násobek.
Jak psal Higgi povypínat ve Win všechny služby co půjdou, doporučuji přes nástroje pro správu>služby, jestli to nepomůže tak asi zkusil pustit 1 jednotku LHC v nové paralelní instalaci BOINC. a jestli ani to ne tak hledat problem někde systém/HW
Jak psal Higgi povypínat ve Win všechny služby co půjdou, doporučuji přes nástroje pro správu>služby, jestli to nepomůže tak asi zkusil pustit 1 jednotku LHC v nové paralelní instalaci BOINC. a jestli ani to ne tak hledat problem někde systém/HW