Stahovani novych jednotek

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Conan.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Stahovani novych jednotek

Příspěvek od Conan. »

Mam tu 3 sc jednotky. Nejak jsem to prehazoval a zkousel pocitat tu posledni, pak ji suspendoval pocitam zase 1. Ale dnes se mi natahly dalsi 2 sc modely. Souvisi to nejak spolu nebo to je normalni? Nebo pri suspendu se automaticky natahne nova jednotka? V nastaveni jsem nic nevidel.
JardaM
Expert
Expert

Re: Stahovani novych jednotek

Příspěvek od JardaM »

Conan. píše:Mam tu 3 sc jednotky. Nejak jsem to prehazoval a zkousel pocitat tu posledni, pak ji suspendoval pocitam zase 1. Ale dnes se mi natahly dalsi 2 sc modely. Souvisi to nejak spolu nebo to je normalni? Nebo pri suspendu se automaticky natahne nova jednotka? V nastaveni jsem nic nevidel.
Už jsem to tu psal. Nesmíš suspendovat, ale zakázat další WU. Když suspenduješ, tak nepočítáš.
A normální to není, neb nestihneš deadline.
Honasss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honasss »

Natahané jednotky můžeš zrušit, a poslat zpět bez nároku na kredit. Doporučoval bych nechat jen jednu nebo dvě, vzhledem k náročnosti výpočtu ti to bude stačit na dost dlouho.
Každopádně je divné, že když pozastavíš práci na projektu začnou se tahat nové jednotky :?: . Když pozastavím práci tak se mi začné počítat jiný projekt např. einstein, když pozastavím všechny projekty tak se zkratka nic neděje a nic se mi netahá.

Zakázat přijímat další práci by mělo určitě pomoct.
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Honasss píše: Každopádně je divné, že když pozastavíš práci na projektu začnou se tahat nové jednotky :?: . Když pozastavím práci tak se mi začné počítat jiný projekt např. einstein, když pozastavím všechny projekty tak se zkratka nic neděje a nic se mi netahá.
Chyba! "Pozastavit" je na dvou záložkách: Projekty a Možnosti.
Na Projektech se zastaví zvýrazněný projekt, na Možnostech jen konkrétní WU.

Jde to použít jako pracnější alternativa k natahování WU do zásoby: Na Projektech zastavím všechny projekty, o které mi nejde.
Pak pozastavím (všechny) WU (daného Projektu) na Možnostech. Začne se mi tahat další WU. Tu po spuštění 1-2 s taky pozastavím. Další stahování nezačne hned, ale po krátkém odložení: je to vidět na Projektech. Nebo krátce spustím jiný projekt.
Je to pracné, ale vím předem, kolik WU nasyslím. A taky bych to nedoporučoval k tahání 20 WU.

Je hloupé, že to popisuji na CPDN, používám to spíš na ostatních projektech.
Honasss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honasss »

Chyba! "Pozastavit" je na dvou záložkách: Projekty a Možnosti.
Na Projektech se zastaví zvýrazněný projekt, na Možnostech jen konkrétní WU.
.. když už, tak na založkách projekty a práce...

jinak jsme se nepochopili, jak to píšeš to i funguje, ale když dám pozastavit nebo žadnou další práci (zal.projekty) nic se netahá.
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Musíš prominout, teď jsem nainstaloval 5.3.20, češtinu mám taky nedávnou, ale říká mi to Možnosti. Mně se Práce taky líbí víc.
Jde o to, že pozastavím všechny WU daného projektu na záložce (tedy jeden za druhým - je-li jich tam víc) Práce. Jo, můžu dát Aktualizovat.
Zamčeno