Ale že mě to dalo než sem na to přišel
Nefunkční Miranda
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Nefunkční Miranda
Jestli používáte Mirandu a divíte se že vám nikdo nepíše, je to tím že máte Mirandu rozbitou - viz homepage. Do ICQ pluginu se vloudila nějaká chybička, je potřeba stáhnou nejnovější verzi.
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
nejedná se o chybu, ale o úmysl... provozovatel ICQ změnil komunikační protokol za účelem nemožnostni provozování ICQ na alternativních klientech... jak se ale tak stává, autoři alternativních klientů zareagovali rychle oprava je na světě 
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

přesně, Mirabilis mně asi chce naštvat, nemám zase čas, nebo se mi nechce, akždopádně na ICQ mně teď nenajdete, asi brzo udělám to samé, co jeden můj kamarád, přejdu z větší části na Jabber, je to Open Source, je tam mnohem větší jistota, že se nebude kdoví proč měnit protokol každý měsíc a podobně, nechci být otrokem Mirabilis ICQ, ale hold stejně 90% lidí tam zůstane, takže nakonec i já budu muset ICQ plugin znova rozjet 
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

tomu bych až tak nevěřil, zatím může Mirabilis využívat toho, že zná své ICQ klienty a může změnit něco v protokolu tak, že jejich klientů se to nedotkne, když ale takové změny nebudou dále možné, budou už všechny zakomponovány do alternativních klientů, bude muset Mirabilis udělat buď další změnu, která ale navíc odrovná i starší klienty, budou funkční jen ty nové, které se mezitím na tu změnu připraví, nebo bude muset udělat pořádného ICQ klienta...ne že by standartní ICQ klient nebyl dostatečný, ale od té doby, co jsem přešel na Mirandu bych se k Mirabilis ICQ nevrátil...dejvidek píše:Používám léta ICQ2003b a tyhle problémy nemám ani mít nebudu![]()
dejv
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Miranda, a potazmo open klienti maji jednu podstatnou vyhodu. Jeden client, ale spousta protokolu. Treba ja vyuzivam ICQ protokol, IRC protokol, a jeden na komunikaci po LAN. Takze mam skloubeny 3 kecalky ddo jednoho programu, kterej se navic nemusi instalovat, a lehce se tedy prenasi denne z prace domu, a naopak.(porad u sebe mam historii a vsechno)