0 creditu za jednotku?

Fórum o projektu Large Hadron Collider

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

0 creditu za jednotku?

Příspěvek od gRis »

Tohle fakt nechápu
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: 0 creditu za jednotku?

Příspěvek od LiborA »

gRis píše:Tohle fakt nechápu
Jestli to nebude tím, že u této jednotky máš Validate state = Invalid
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Vhodnější by bylo dát rovnou link, kterej stejně pak musíme hledat.
A jak píše LiborA, když se podíváš na výsledek, není to zvalidovaný...
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

GRR, skoro deset hodin. To je jako deset WU ze SETI = 300 kreditu. :evil:
Invalidni to maji oni :) Asi se LHC@Home zbavim...
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

gRis píše:Invalidní to maji oni :) Asi se LHC@Home zbavim...
S tím bych nesouhlasil když se podíváš zde tak zbylé 3 počítače to dokončili správně a kredity dostaly. A stihli to do 3,5 hodiny takže se to bohužel muselo na tvém pc někde zacyklit.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Což znamená, že to pro mě není dost stabilní. Kvůli podobnému problému jsem odešel z CPDN. Akorát jsem sebe i tým připravil o 300 kreditů. Navíc za ostatní kromě SETI dostávám mnohem míň kreditu/čas, tudíž mi to přijde dost nevýhodné.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Tadi zase aspon pocitas neco uzitecneho :wink:

edit:
Já si tedy na LHC stěžovat nemůžu zatím všechny jednotky OK. Ale u tech tvých se mi stejně něco nezdá, máš u všech 2násobné časy než ostatní stejné počítače (jestli to dělá kalibrovaný klient tak je to OK) ale jestli jsou to reálné časy tak je to divné.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Zprvu jsem kalibroval, teď už ne. Stejně LHC počítám jenom proto, že jeden známý dělá v CERNu :-)

edit: Pocitam to zhruba za 6 hodin, ale je treba brat v potaz ze jedou dva procesy zaroven(P4 s HT)
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

gRis píše:Zprvu jsem kalibroval, teď už ne. Stejně LHC počítám jenom proto, že jeden známý dělá v CERNu :-)

edit: Pocitam to zhruba za 6 hodin, ale je treba brat v potaz ze jedou dva procesy zaroven(P4 s HT)
Musím souhlasit s Azorem. Je snadné svalovat vinu / problém někam jinam nebo na někoho jiného.

1) Obávám se, že o kalibrovaném klientovi lze mluvit jen u SETI.
2) Podle mých zkušeností dává CPDN nejvíc kreditů na hodinu počítání. Problém je, že se musí zálohovat - viz mnoho, mnoho, mnoho povídání v patřičném fóru. Když ti spadne WU u SETI, LHC nebo i Einsteina, je to max. 30 kreditů. Když ti spadne CPDN, dalo to, podle Honzy, použitelné výsledky, ale stejně je to k vzteku. Čímž jsi ale o žádných 300 kreditů nepřišel, jen jsi to celé nedokončil.
3) Když už sem plnej vzteku píšeš, přečti si nejdřív co napsali před tebou jiní. Třeba by tě to přešlo.
4) Podle mých zkušeností byla nejméně stabilní Rosetta, nejlepší byl Einstein
Obrázek
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

JardaM píše: 1) Obávám se, že o kalibrovaném klientovi lze mluvit jen u SETI.
2) Podle mých zkušeností dává CPDN nejvíc kreditů na hodinu počítání. Problém je, že se musí zálohovat - viz mnoho, mnoho, mnoho povídání v patřičném fóru. Když ti spadne WU u SETI, LHC nebo i Einsteina, je to max. 30 kreditů. Když ti spadne CPDN, dalo to, podle Honzy, použitelné výsledky, ale stejně je to k vzteku. Čímž jsi ale o žádných 300 kreditů nepřišel, jen jsi to celé nedokončil.
3) Když už sem plnej vzteku píšeš, přečti si nejdřív co napsali před tebou jiní. Třeba by tě to přešlo.
4) Podle mých zkušeností byla nejméně stabilní Rosetta, nejlepší byl Einstein
1) Ne, truxuv klient kalibruje vsechno, pokud neni kalibrovani zapnute jenom u SETI
2) To jsem si take vsimnul, to, co mam ted jsem ziskal docela rychle. Jenze mi to porad padalo, coz samozrejme nema smysl pocitat - projektu tim moc nepomuzu. Tech 300 kreditu jsem myslel tak, ze za tu dobu co tuhle jednotku muj pocitac pocital by mohl spocitat za 300 kreditu SETI
3) Nepisu plnej vzteku, jsem vcelku klidas :wink: . Akorat se mi to nelibi.
4) Diky za info, Einsteina pocitam(chci uz se konecne dozvedet jak je to s tema gravitonama :-)), Rosettu jsem pocital asi pet minut, pak se kousla a nikdy se dal nedostala
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2gRis: Má ten tvůj známej co dočinění z LHC? Nebo se věnuje zcela jiné oblasti?
dejv
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Nevím, až ho na netu uvidím, zeptám se ho.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

gRis píše: Rosettu jsem pocital asi pet minut, pak se kousla a nikdy se dal nedostala
Ta mašina bude asi celkově nějaká nachlazená nemyslíš? CPDN padá, LHC dělá chyby, Rosetta se kouše, to moc neodpovídá stabilní mašině :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Mašina je...no.. prostě nějak divná a poruchová. Ono těch 85°C tomu procesoru taky asi nedělá moc dobře... :)
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

gRis píše:Mašina je...no.. prostě nějak divná a poruchová. Ono těch 85°C tomu procesoru taky asi nedělá moc dobře... :)
Prosím Tě, co to je za stroj? CPU 85°C, to máš nějak hodně taktěné nebo nebo ne?
Odpovědět