Cerne Zlato

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Re: Vodik z vody

Příspěvek od trux »

kuloun píše:Ja tomu verim a videl sem to a tim to pro me hasne. Uz to mam ve znacnem stadiu rozpracovanosti tak to dokoncim. Tim bych tuto vec chtel nejak uzavrit.
Hmm, tak vidim, ze nam to taky nevysvetlis. Co se da delat. Tak, az to budes mit hotovy, tak nam dej vedet, urcite si to radi prijedeme prohlednout. Nebo se na nas prijed podivat ty - budes to mit koneckoncu zadarmo :)
JardaM píše:Vůbec mne zaráží, že cítím, že jsem evidentně mezi vzdělanci, s češtinou zacházejí někteří jedinci jako prasata.
Pokud ale ovládají jiný jazyk lépe, ať používají onen v sekci International a ještě se jim hluboce omluvím.
Mozna se pletu, ale rekl bych, ze na rozdil od ostatnich je to v pripade azora666 umyslna poza. Ale at je to, jak chce, myslim, ze navazet se jeden druhemu do gramatiky bychom ale skutecne nemeli. Pokud nekdo schvalne pise nespisovne, ke zmene ho neprinutis. A pokud se to nekdo nenaucil ve skole, tak tady uz to nedozene. Nam jde ale spise o obsah, nejsme literarni krouzek. Nemyslim to nijak ve zlem, jen bych nerad, abychom se tu pousteli do dalsich zbytecnych sporu.
JardaM
Expert
Expert

Re: Vodik z vody

Příspěvek od JardaM »

trux píše:
JardaM píše:Vůbec mne zaráží, že cítím, že jsem evidentně mezi vzdělanci, s češtinou zacházejí někteří jedinci jako prasata.
Pokud ale ovládají jiný jazyk lépe, ať používají onen v sekci International a ještě se jim hluboce omluvím.
Mozna se pletu, ale rekl bych, ze na rozdil od ostatnich je to v pripade azora666 umyslna poza. Ale at je to, jak chce, myslim, ze navazet se jeden druhemu do gramatiky bychom ale skutecne nemeli. Pokud nekdo schvalne pise nespisovne, ke zmene ho neprinutis. A pokud se to nekdo nenaucil ve skole, tak tady uz to nedozene. Nam jde ale spise o obsah, nejsme literarni krouzek. Nemyslim to nijak ve zlem, jen bych nerad, abychom se tu pousteli do dalsich zbytecnych sporu.
Asi jsem namrzlej, tyhle pózy mne nějak neberou. Ne že bych mluvil celej den spisovně, ale pokud se mám vyjádřit písemně, a ještě to možná bude někdo číst, snažím se k spisovnosti blížit. Asi nemoc z povolání nebo úchylka. Navíc to neměla bejt urážka, ale expresívní vyjádření pocitu. Cítí-li se někdo uražen, omluvím se.

Souhlasím, že tady je prvořadý obsah a až potom forma. Proč ale má někdo vesele pózovat a já si v koutku rvát uši?
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

2 JardaM: Tak ja jsi tedy jdu pozovat jinam.
2all: sorry za OT.
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

azor666 píše:2 JardaM: Tak ja jsi tedy jdu pozovat jinam
Neber to tak vazne. Vsude se najdou oponenti. Ja osobne mam provokaci docela rad. I kdyz mi to v tomto pripade pripadne uz dost osumele (podobnym stylem se psaly cele knihy uz pred desitkami let) a spise mi to pripada nudne, rozhodne to chapu a je mi to milejsi, nez kdyz nekdo sype jednu hrubku za druhou uplne neumyslne (no, delame to do jiste miry ale vsichni). Neni potreba se kvuli tomu hned certit.
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

azor666 píše:2 JardaM: Tak ja jsi tedy jdu pozovat jinam.
2all: sorry za OT.
No doufám, že se neurážíš. Ostatně když to tu projdeš zpátky, první použil slovo póza trux. Hele, pojďte toho nechat a bavit se o něčem rozumném.
wert668
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wert668 »

Něco co je jasné, řečeno otevřeně, asi se opravdu někdo někde bojí... eng po chvilce hledání se mi ho podařilo najít i česky doporučuji přečíst. Nevím jak moc se liší od eng originálu, ale první odstavec říká takřka to samé.
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

wert668 píše:Něco co je jasné, řečeno otevřeně, asi se opravdu někdo někde bojí... eng po chvilce hledání se mi ho podařilo najít i česky doporučuji přečíst. Nevím jak moc se liší od eng originálu, ale první odstavec říká takřka to samé.
Je dobre, ze aj priamo v Kongrese je niekto s rozumnym nazorom - tato vec je znama uz dlhsiu dobu. Bohuzial, tych z druhej strany je ovela viac.
Vyborny clanok.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Conan.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Conan. »

Hodne zajimavy clanek a zrejme i pravdivy clanek. Jen doufam,ze s tim zacne neco delat vice lidi nez jeden kongresmen.
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

Conan. píše:Hodne zajimavy clanek a zrejme i pravdivy clanek. Jen doufam,ze s tim zacne neco delat vice lidi nez jeden kongresmen.
No ved prave v tom je vtip - nezacne. Imperium nikdy neprezije tak zasadnu perestrojku, imperium skonci az ked je imperializmus neudrzatelny.
Kapitalizmus a vpyv penazi je ovela silnejsi ako zopar kongresmanov (este k tomu v mensine).
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Odpovědět