Pending Credit

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Pending Credit

Příspěvek od fatbozz »

V Seti@Home stále nechodí položka pending credit.
myslíte že to vůbec někdy zprovozní ? Obávám se že to je v nedohlednu. Již od doby co je projekt spuštěn to neběží. Chápu že tím šetří místo a i čas na zpracování, jelikož je to největší projekt a těch položek by měl hodně, ale přece jen by to třeba někdy i nekoho zajímalo, jakej má zrovna pending. Třeba jako teď mě ! A nedozvěděl jsem se
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

já myslím že to nerozchodí nikdy, a myslím že je to užitečná věc když si hraješ z nastavením atd. a máš trochu přehled takhle jsi úplně mimo
Obrázek
Indy
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Indy »

Na oficiálních stránkách to nechodí ani nepamatuju, ale něco podobného je tady
http://www.andyk.de/boinc/pc.php
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Tahle utilitka je už k mání víc jak půl roku a myslím si že dostatečně uspokojí každého, kdo chce vědět nejen pending na Seti, ale i u ostatních projektů.
Také tam lze zjistit půměrný požadovaný Credit, průměrný obdržený Credit a různé jiné užitečné informace.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

Ta utilitka je uzitecna a lepsi nez klasicky Pneding kredit na projektech. Je take dobra v tom, ze umoznuje koukat i na jine projekty, takze je univerzalnejsi.
Co je ke cti AndyhoK (bohuzel o ni moc lidi nevi); a spatna vizitka SETI, ze neco takoveho nejsou po letech schopni zprovoznit.
Indy
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Indy »

Jo, zajímavý to je, stálo by za to umístit odkaz na hlavní stránky boinc.cz a ne jen v diskuzi.
Obrázek
Zamčeno