RAH - Aktuální stav projektu

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
VIRCom.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIRCom.cz »

Vsiml jsem si, ze rosetta zacala dneska ukladat po 2,5% misto po 10% :wink:
Obrázek
...zivot a procesorovy cas plyne dal...
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

U jednotek 4.81?
I když jsem dal reset projektu a stáhnul nové WU, stejně to furt ukládá po 10% :cry:
U jednoho PC který počítá jednu WU 20 hodin by se mně to fakt hodilo, protože se dost často vypíná a zapíná a tak se ten výpočet hodně protahuje :?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
VIRCom.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIRCom.cz »

Jo jo... 4.81...
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Tak už mně to skáče také po 2,5%, ale až u první delší WU. U dvou kratších předtím to šlo po 10%.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
VIRCom.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIRCom.cz »

Mno ale uz to je uspech, ze alespon u tech delsích to je po 2,5% ;)
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

forest píše:Jinak já poèítám co to jen jde, ale z dlouhodobého hlediska asi svou práci na tomto projektu omezím, chtìl jsem jim hlavnì pomoci pøi rozjezdu, jelikož tento projekt zdaleka není nezajímavý.
Jo, pomoc pri rozjezdu. Ten projekt uz je davno rozjety. Kdyby jsi ho chtel podporit pri rozjezdu, tak o nem zalozis thread, pises o nem co se tam deje, pocitas beta verze, pada ti to, nadavas atp.
Ted je to pohodicka, protoze tam akorat tak nahrabes levne kredit, jak je podle tvych statistik videt.

Jo, neni nazajimavy. A o co je zajimavejsi nez jine life-science projekty jako Predictor (proc nepocitas ten, kdyz jsi o nem psal), WCG ci SIMAP? Urcite to nebude tim, ze Rosetta nema quorum, ze?

Sorry, ale takhle to nejen mne napadlo a radi si to nechame vymluvit.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 Honza : Myslim, ze neni potreba vyvolavat dalsi hadku. Kazdy necht pocita podle svych moznosti co chce a nemusime si tu nic predhazovat.
Libor
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Honza píše:
forest píše:Jinak já počítám co to jen jde, ale z dlouhodobého hlediska asi svou práci na tomto projektu omezím, chtěl jsem jim hlavně pomoci při rozjezdu, jelikož tento projekt zdaleka není nezajímavý.
Jo, pomoc pri rozjezdu. Ten projekt uz je davno rozjety. Kdyby jsi ho chtel podporit pri rozjezdu, tak o nem zalozis thread, pises o nem co se tam deje, pocitas beta verze, pada ti to, nadavas atp.
Ted je to pohodicka, protoze tam akorat tak nahrabes levne kredit, jak je podle tvych statistik videt.

Jo, neni nazajimavy. A o co je zajimavejsi nez jine life-science projekty jako Predictor (proc nepocitas ten, kdyz jsi o nem psal), WCG ci SIMAP? Urcite to nebude tim, ze Rosetta nema quorum, ze?

Sorry, ale takhle to nejen mne napadlo a radi si to nechame vymluvit.
Tak to jsem opravdu nepochopil :?
Jsem jeden z mála členů našeho týmu, který na 5 projektech zpracoval práci za více než 45.000Creditu.
Počítám stejně jako ostatní to co mě zajímá a co považuji v danou chvíli za to nejlepší. Nerad bych se dožil v CNT toho, že někdo bude někomu říkat co má a co nemá počítat.
Na Predictoru jsem pracoval od začátku a pracuji dosud. Můj účet je na něm 21 nejlepší z našeho týmu, co to jako má být za narážky?
To že o nějakém projektu napíšu článek je přeci jedna věc a zda se na něm budu nějak podílet a jak dlouho zcela jiná a jen moje.
Prosím aby si se staral o své PC do kterého projektu je zapojíš a nechal ostatní aby se rozhodovali sami.

O aktuálním stavu Rosetty jsem zde již několikrát informoval, když jsem to považoval za důležité.
Honza

Příspěvek od Honza »

Souhlasim, ze kazdy ma svobodnou volbu toho, co bude pocitat, to bylo vhodne poznamenane. Vsak jsi u mne opet obstal v tom, ze by jsi mohl byt dobry kandidat na moderatora :wink:

Jen jsem chtel vedet, jestli forest bude opet argumentovat kredity a podavat cisla tak, aby vypadala hezky. Poslal jsem ten banner, at se na to podiva kolega, co vidi do statistiky, ale o BOINC nevi skoro nic - samosebou videl pozici predictora i podle RAC a tudiz uplne jinak: "posledni dozivajici a po nem uz jen mrtvo" :lol:
Hidden machines, free choice!

OK, priste si necham nazory ostatnich pro sebe a nebudu je pouzivat jako test :oops:
Za to se fakt omlouvam, protoze slo o test :Honza_angel
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Nechápu jaký test to měl být, ale omluvu přijímám.
To že jsem jako měřítko odvedené práce na projektech použil Credit je myslím adekvátní, protože jiné měřítko mě nenapadá.

Osobně se vždy snažím spíše vyzvedávat klady všech projektů a podávat objektivní informace tak, aby se lidi sami rozhodovali do čeho se pustí a tak je to myslím správné a v duchu celého BOINC.
Opravdu nestíhám kromě čtení více jak 100 příspěvků na našem fóru každý den ještě hledat další informace na fórech projektů a také na to neovládám angličtinu. Vždy jen shromažďuji informace a pak je vydám v článku aby měli všichni kdo se kouknou na naše stránky co nejlepší informace o projektech.
Každý prostě zvládá to, na co má možnosti a čas a to hlavní je v tom že to děláme dobrovolně, tak snad se už vyhneme podobnému napadání v týmu a budeme zase všichni dělat to co nás baví.
VIRCom.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIRCom.cz »

2 Honza: fakt sorry, ale tohle jsem nepochopil.... :shock: :?
Obrázek
VIRCom.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIRCom.cz »

Rosetta nebezi.......
Obrázek
VIRCom.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIRCom.cz »

a uz zase jo :wink:
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Rosetta hodla vydavat pravidelne vysledky sve cinnosti. Asi nehodlaji jako na SETI psat o technicky problemech, ale o vysledcich, ke kterym dosli (pouze ilustruji moznosti, kdyby byl vetsi vypocetni potencial).
Takze, ne Technical News, ale Science news 8)
VIRCom.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIRCom.cz »

Nevim jestli se to stalo i Vam, ale nejak se mi zkratila deadline a to dost brutalne....
Obrázek
Zamčeno