Nevíte s jakýk parametrem mám spustit po startu boinc.exe, aby se nezobrazilo status okno, ale jen se tiše spustil boinc?
...."C:\Program Files\BOINC\boinc.exe - ?????"
parametr spuštění boinc.exe
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
boinc.exe -s
zobrazí se jen ikona.
Pokud nechceš ani ikonu, nainstaluj si BOINC jako service.
zobrazí se jen ikona.
Pokud nechceš ani ikonu, nainstaluj si BOINC jako service.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Honasss
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi funguje jen s boincmgr.exe, ale s boinc.exe to nějak nejede - jen problikne, ale nezačne nic počítat. Myslel jsem, že bych takhle trochu obešel spouštění boinc jako služby, ale asi to takhle nepude.
Přesto, když spustím po startu boincmgr.exe -s zůstané mi viset neaktivní na liště a je i v systray. Z lišty ho odstraním jen tak, že otevřu magora ze systray a zase zavřu (BOINC 5.3.6+5.3.11tx32).
Přesto, když spustím po startu boincmgr.exe -s zůstané mi viset neaktivní na liště a je i v systray. Z lišty ho odstraním jen tak, že otevřu magora ze systray a zase zavřu (BOINC 5.3.6+5.3.11tx32).
Honass, reseni tohoto problemu jsem jiz nekolikrate popisoval, napriklad zde.
Pousteni jako service - jak navrhoval forest - ma sve vyhody, ale i nevyhody a asi bude pro vetsinu pripadu resenim.
BOINC.exe zadne -s nema. Staci si dat boinc.exe -help a uvidis.
Pousteni jako service - jak navrhoval forest - ma sve vyhody, ale i nevyhody a asi bude pro vetsinu pripadu resenim.
BOINC.exe zadne -s nema. Staci si dat boinc.exe -help a uvidis.