2honasss kterej ty seš?
exkurze by se dala zařídit znám tam ty lidi, možná by mohli i něco rozjet pod boinc, zkoumají tam vliv co2 na stromy, je to celkem zajímavé
edit skoro by se chtělo říct že dělají něco podobného co cpdn ale v reálu(samozřejmě v malém)
2Rampa ... bydlím u Jablunkova, takže přes Malý Polom co by kamenem dohodil ... nevíš jak je to se psy na chatě? Máme takovou střední směsku něco mezi beaglem a něčím a doma ho nemůžu nechat.
Mam dotezecek na Rampu:jelikoz jednou za cas mam v praci pohotovost,rad bych se zeptal jak se pripojujes na net,nebo da se u tebe pripojit pres CDMA?Ja rozpis dostavam jen na aktualni mesic,a ted se my nechce pocitat dopredu a pri mem stesti urcite vyjde na mne pohotovost
2andílek mám tu pouze dial up, ale rýsuje se na lepší časy (satelitek směr lysá hora ) otázka kdy to borci stihnout udělat (teď ve 3 metrech sněhu určitě ne), a jestli tady funguje cdma nevím nikdy jsem to nezkoušel
Mozna, je cas probudit tenhle kousek fora k zivotu. Takze vstavejte lemry jedny. Jdeme planovat co budeme bastit, kde spinkat, koho privezeme s sebou(navrhuji udelat "Miss mokre BOINC tricko" - samozrejme mysleno jako ze manzelky/pritelkyne - at jsou take nejak zainteresovane:), a podobne zpestrujici souteze )
Rampo! Uz mate doufam pekny jaro, vis, takovy to zeleny okolo baraku atak
Rampa píše:
2 Miiichal jo asi jo bohužel, všichni jsou asi líní ject na kopec :lol:
Tak by to chtelo ozivit uplne nanovo... proste znovu hlasite oznamit, bude dlouho pripravovany sraz... za tuhle cenu, s timhle zradlem... atd. Cekal jsem, ze se nas tam sejde aspon 50 z tech 3000 :)
Ale tak tech 20 lidi je tak pulka zde aktivnich ne?
Coz by slo, ale hlavne ta anketa je pul roku stara.
Ale jak rika, Michal, poradne tomu udelat propagaci, zopaknout zakladni udaje(cena a tak) a ono to pujde.
Mozna, smazt tenhle tred a zalozit znova, at je cistej.
Já přijedu nakonec sám Dle toho jak jsem popsal současnou atmosféru v týmu ženě, tak se rozhodla že u žádných hádek být nemusí a že to v době kdy se to začalo plánovat v týmu vypadalo úplně jinak.
Takže z Brna jedu autem sám a kdyby se chtěl někdo připojit a přispět trochu na cestu, mám 3 místa volný
Moje účast je tak na 90% protože rekontruujemě barák a do konce května musím mít hotový základy, takže pokud nebudu v nějakém obrovském skluzu, tak přijedu.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.