SETI optimalizovany klient-desitky procent narustu vykonu I

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Aha, no to je trochu široký pojem Prescott :?
Co ti říká CPU-Z?
Když napíšeš alespoň jeho prodejní označení, tak se dá zjistit co to je, ale takhle to fakt nejde.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

on bude stejne asi problem,ze mi to nebude podporovat deska,mam starickeho solteka,takze... :)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Každá deska pro Prescotta na 800Mhz co jsem měl kdy v rukách umožňovala zapnout HT, nebo bylo deafult zapnuté.
Pokud máš Prescotta na 533Mhz, tak ten HT nemá a lámat si s tím hlavu nemusíš :wink:
Soltek delá všeobecně dobré desky pro přetaktovávání a opravdu bych se divil, kdyby neumožňopval zapnutí HT u Prescotta který by HT měl, ale nevylučuji to.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

mam prescotta na 533 protoze mi deska vice nepodporuje,ale stahl jsem si bios kterej to tak upgradne,aby tech 800 podporovala... ale stejne tech 800 nedostanu zase z procesoru :D :D
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Takže už jsem doma :wink:
Ten Prescott je 533Mhz a tak HT nemá.
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

Teda nez se to ujasnilo co ma za procesor, tak Lesmen napsal 4 prispevky :Honza_think , pritom staci to jednoduchym zpusobem zjednodusit , tak jak to napr. delam ja viz. nize muj prispevek do diskuze :Honza_dance
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Mám dotaz : na jedném compu (dostanu se k němu jen občas) jsem zapojil SETI, ale protože projekt má stále problémy a chtěl bych otimalizovat, jenže se z projektu nastáhla ani aplikace a další základní soubory....tak a ted když bych vytvořil manuálně složku pro SETI (nevím jestli už tam není) a do ní nakopnul optimalizovanou verzi a ty další potřebné soubory, nepřepíše se aplikace tou standartní až začne projekt fungovat? Nebo si to stáne jen zbylé soubory a práci a pojede to? Máte s tím někdo zkušenost?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Mělo by to stáhnout pouze jednotky, ale popravdě řečeto, tohle jsem nikdy netestoval.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 Bony : Zadnej problem v tom neni. Staci vytvorit adresar projects\setiathome.berkeley.edu - do nej nakopiruj aplikaci seti a app_info.xml.
Do adresare Boinc nahraj soubor account_setiathome.berkeley.edu.xml Az zacne projekt fungovat, tak si stahne praci a bude fungovat.
Dej si tam Truxovu verzi s prioritnim a zaloznim projektem, aby delal i kdyz zrovna seti nema praci.
Libor
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Složka pro SETI už vytvořená byla,tak jsem tam švihnul optimalizované soubory od Crunch3r. Akorát jsem tam nevytvořil ten soubor XLM, protože to že je potřeba čtu až ted.....když tam není co to bude znamenat až začne projekt fungovat jak má a začne posílat práci?
Opti verzi Boinc od Truxe tam je, ale záložní projekt tam dávat nechci, protože na tomto kompu jsem musel už 2X Boinc přeinstalovávat (a to se k němu zrovna dostanu jen občas), protože se mi stávalo že nějaký projekt dopočítal zásobu jednotek, výsledky odeslal, ale neaktualizoval projekt a tím pádem ani nežádal o novou práci....a to se mi stalo u obou projektů co na tom compu jely (Rosetta,Seti) napodruhé (Seti,Predictor) a to i když tam byl "return results immediately" od Truxe. Tak tam ted chci zkusit jen jeden projekt (SETI) a Truxe t.34,jestli už to pojede OK, no ale když mám možnost dostat se k tomu kompu, tak zrovna nejede projekt :evil: :evil: .....no snad se tam kdyžtak dostanu ještě v pondělí a případně to dám dohromady.. :?
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 Bony : Musi tam byt app_info.xml i account_seti.....xml.
Pak restartuj sluzbu, aby se o nich dozvedel.
Prvni aby vedel, ze ma jiny program, protoze jinak si ho nevsimne a stahne si original.
Druhy aby vedel, ze je zapojen v nejakem projektu. Jinak nebude delat vubec nic.
Libor
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Tak ten soubor app_info.xml tam je, protože je u opti verze od Crunch3r. A ten account_seti.....xml se taky vytvořil, jak je vidět tak na jeho vytvoření stačí se připojit jednou ke scheduleru. Tak ted jen musím počkat až projekt bude mít dost práce a dostane se i na tento comp.
EDIT : tak už si sosnul pár jednotek....ted akorát až dopočítá první (cca 45min) tak uvidím jestli to bylo opti aplikací nebo ne :wink:
EDIT 2 :je to OK..první jednotka spočítána a je to Crunchovou verzí 8) ....ted jen budu čekat až se začne projevovat truxova kalibrace :D
Agent_X
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nefunkcni optimalizace na XEONu

Příspěvek od Agent_X »

Potreboval bych poradit

Mam v tymu jedno PC 2x Intel Xeon Prestonia 2,6GHz a po nahrati optimalizace Seti (z techto stranek http://www.guntec.de/Crunch3r/setix86.html - verze Pentium 4 SSE2) me pocita vic nez 10000s, coz je vic nez 4x vic nez P3 3GHz.

Nevite cim to je ? Pocita tak pomalu, jako by tam optimalizace nebyla.

Ten Xeon - http://setiathome.berkeley.edu/show_hos ... id=2097394 s optimalizaci SSE2
ta P3 - http://setiathome.berkeley.edu/show_hos ... id=1609473 s optimalizaci SSE3, ale predtim SSE2 a porad tak nejmin 3x rychlejsi
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

No koukám že ti to počítá stejně dlouho jako jeden můj Celeron 800Mhz->900Mhz....A máš nastavený v profilu na webu že ta mašina má 2 procesory...občas blbé nastavení kolem 2 procesorových mašin způsobuje rapidní pokles výkonu....Koukal jsem že opti vezi od Crunche tam máš.... Mě tahle opti verze dělá na Celeru 2,8GHz jednotku za cca 3700s.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

2 Agent X: a urcite jsi ty optimalizace spravne nainstaloval? Koukni na postup instalace optimalizovane klienta. Mas v adresari projects/setiathome.berkeley.edu/ soubor app_info.xml? Mimo jine se o uspesne instalaci optimalizovane clienta muze spresvedcit ve vypisech, ktere boinc poskytuje. Melo by tam byt neco jako: Found app_info.xml:using anonymous platform
Zamčeno