Stahnul jsem si posledni truxovu optimalizaci a prijde mi,ze me to spise zpomalilo... behem prvnich asi 3 minut mi to spocita hned 60% a pak se to zpomali a jede to neskutecne pomalu... predtim jsem mel jednotku prumerne asi za 1hod 30min , ted kolem 2 hodin... pritom tahle optimalizace by nemela mit vliv na rychlost vypoctu ne? Ta je jen kvuli prideleni poctu kreditu za jednotku...
2Lesmen: Jakou optimalizaci? Píšeš do dredu o optimalizaci SETI aplikace. Jestli mluvíš o novým BOINC klientu od truxe, tak ten opravdu na délku výpočtu nemá vliv. Nejspíš si jen schytal nějakou delší jednotku.
Nyní to počítá (AMD Turion64 1,8 Ghz; Notebook ACER Aspire5024 1GB RAM) mezi 3.500 - 4.200 sec (0,97 - 1,16 hod)
Povýšil jsem i truxův boinc manager na boinc-5.3.6.tx12-sse2
Rambo píše:Jinak ta angličtina je přes PC-Translátor
Anglictina je OK, tu se ucit nemusis. Ale zkus se, prosimte, naucit editovat citace. Podivej se jak to vypada! Jeste par lidi, kteri cituji stejne a Dejvidek bude muset koupit novy server aby se to sem veslo!
Na mém pentiu 2.6 SSE2 chodila ta úplně posledni verze od Crunch3ra asi o 10 minut pomaleji, průměr tak 1:14h. Vrátil jsem se proto k té starší (a větší), tam je průměr tak 1:03h. Ten průměr beru z odhadované doby výpočtu.
To Sahib:
Souhlasím s tebou. Já taky něco počítám na P4 2,66 MHz SSE2, 512 MB RAM a vrátil jsem se k té starší větší verzi. Mě to dělá rozdíl 4-5 min a teď počítám tak za 48 min.
Tak sem si poridil novej procesurek P4 2,8MHz a s Crunch3rovou optimalizaci "Prescott SSE3" mam jednotku za cca 42min docela rozdil oproti 2,4 celeronu,kterej mi i po optimalizaci udelal wu za krasnych 1hod 30min tak snad ted kredik poroste
Ona P4 2,8Ghz nemusí být zákonitě jenom Prescott a ani první Prescotty neměly HT, takže je dost možné že ani ten tvůj ho nemá.
Taky bych se hodně divil, kdyby jsi dělal 2WU/42minut na 2,8Ghz P4
Otázka tedy zní, co je to přesně za CPU? Jádro, cache atd...
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.