boinc cmd

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

boinc cmd

Příspěvek od vejpuste »

Mel bych dotaz. Pouziva nekdo boinc_cmd v Linuxu a boinccmd ve woknech?
Chtel jsem ted neco rozbehnout z woken a pripada mi, ze wokeni boinccmd trva strasne dlouho nez neco zacne delat. V Linuxu je vysledek takrka okamzite, ve woknech trva zhruba 20 sec. nez se zacne neco dit.
Pokud pouzivate nejakou verzi a funguje to rychle, tak mi prosim napiste odkud jste cerpali.
Diky.
Libor

PS: Potrebuju to poustet automaticky ze scriptu.
PSS: Prejit na Linux znamena na vsech pocitacich povolit dalsi IP adresu, ale asi se k tomu casem dostanu.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Vypada to, ze je to proto, ze se wokenni boinccmd pokousi spojit na port 31416 a az kdyz se mu to nepovede, tak to zkusi na 1043.
Takze by to chtelo najit verzi boinccmd, ktera se spojuje jenom na 1043. Nebo aby mu sel port vnutit.
Libor
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

No, mohl bych ti poslat verzi i se svymi modifikacemi, kde to muzes nakonfigurovat
Taky mam dojem, ze od 5.3.6 muzes rpc_port zadat pomoci command-line parametru i u oficialni verze
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

boinccmd --version
boinc_cmd, built from BOINC 5.3.6

boinccmd --help nic o nastaveni portu nepise. Mozna to tam je, ale neni to v helpu. Pokud vis, jak to zmenit, tak mi to prosim napis.
Libor
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Zkompiloval jsem boinccmd.exe taky - pouziva to stejne zdroje jako boinc.exe, takze to slo rychle. Mas to ted na mem serveru ve stejnem zipu
Jinak s ofic verzi zkus -gui_rpc_port=XXXX nebo -gui_rpc_port XXXX. Pokud to ale neukazuje v helpu, tak to tam neni. Mozna to pridali jeste pozdeji.
Odpovědět