Změny

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Změny

Příspěvek od dejvidek »

Diskuse nad změnami zde na tomto fóru - to je tento thread. Časem opět promazáván takže si rozmyslete co budete psát, jednou to prostě proletí komínem.
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne úte srp 30, 2005 11:45 pm, celkem upraveno 2 x.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

No asi tak pred mesicem sem si říkal, že už jsem tu dost dlouho, ale že jenom oxiduju na stránkách , moc dobrou mašinu nemám, takže týmu nějak moc nepřispívám....vím že spisovatelsky na tom nejsem nějak extra (teda na sloh ve škole jsem byl dobrý, ale podobný článek, jako jsou ty na webu jsem předtím nikdy nepsal) ale skusil jsem napsat článek o BURPu - nic jiného bych nezvládnul. Predictor bych klidně i skusil, ale nemám z čeho čerpat - sám o něm nevím vlastně vůbec nic a anglicky neumím, abych o něm něco zjistil. Nikde jsem to moc nehlásil, že budu dělat článek o BURPu, protože jsem mněl málo času a nevěděl jsem, jestli to vůbec dodělám....nakonec to po menších úpravách s dejvem vypadalo použitelně a šlo to na web.....

Takže - vůbec se nebojte, i když si myslíte, že to nebude stát za to, alespoň to zkuste, pokud máte čas a náladu. Klidně to pak může dodělat i někdo další, bude alespoň základ. Moc díky, foreste za to jak aktivně pomáháš týmu....velká část článků je právě od tebe...
Článek o predictoru by to opravdu už chtělo, protože je to celkem zaběhnutý "standartní" projekt a moc info o něm není....
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Pokud by nekdo z administratoru mohl opravit drobny preklep v podtitulku kategorie International, nebylo by to spatne: misto Deutch ma byt spravne Deutsch

PS: je docela mozne, ze to bylo takhle spatne uz v mem puvodnim navrhu, ale nejak jsem si toho az do ted nevsiml
Honza

Příspěvek od Honza »

Opraveno :wink:
Zamčeno