SETI optimalizovany klient-desitky procent narustu vykonu I
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Má to ještě smysl se s tím dělat, když se bude přecházet brzo na zcela jiné jednotky a posléze i jiné optimalizace?
Smysl by to mělo myslím tak akorát pro optimalizace klienta BOINC, ale s těmi častými změnami si také nemyslím že by se to chtělo někomu furt testovat a aktualizovat.
Smysl by to mělo myslím tak akorát pro optimalizace klienta BOINC, ale s těmi častými změnami si také nemyslím že by se to chtělo někomu furt testovat a aktualizovat.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Zkousel jsem dat Crunch3rovu verzi na Xeon Nocona se SSE3. Nejdriv jsem zkusil spocitat testovaci jednotku.
Verze Plain, Pentium3_SSE mi spadly hned po chvili. Unhandled exception : Access violation.
Verze Pentium4_SSE2, Prescott_SSE3 a PentiumM se posunuly kousek dal.
Stara verze S@H_truxoft tam jede bez vetsich problemu. Je to verze hn-126/tx-004 z 1.11.05.
Nenapada nekoho v cem by mohl byt problem? Rikal jsem si, ze otestuju, jestli neni neco rychlejsiho, ale nevim jestli neni nejaky problem se stabilitou.
Cekal jsem, ze by na tom mely bezet vsechny verze, jenom ruzne dlouho.
Diky za napady.
Libor
Verze Plain, Pentium3_SSE mi spadly hned po chvili. Unhandled exception : Access violation.
Verze Pentium4_SSE2, Prescott_SSE3 a PentiumM se posunuly kousek dal.
Stara verze S@H_truxoft tam jede bez vetsich problemu. Je to verze hn-126/tx-004 z 1.11.05.
Nenapada nekoho v cem by mohl byt problem? Rikal jsem si, ze otestuju, jestli neni neco rychlejsiho, ale nevim jestli neni nejaky problem se stabilitou.
Cekal jsem, ze by na tom mely bezet vsechny verze, jenom ruzne dlouho.
Diky za napady.
Libor
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
-
Rambo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Crunch3r píše:Looks good. Are you using the new build version of he seti cruncher or the old one ?Rambo píše:Připojuji se k děkovačce za návod od Howarda....
Optimalizace šlape výborně používám truxův boinc 5.3.6-tx10-SSE2 + Crunchovo optimalizované setiathome 4.11
AMD Turion64 1,8 GHz
Před optimalizací: 14.000 – 15.000 sec. (3,9 – 4,2 hod)
Po optimalizaci: 4.000 – 4.800 sec ( 1,1 – 1,3 hod)
I used new version. (http://www.bm-makler.de/setiathome/seti ... 4_SSE3.zip)
- Simoneq
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Také děkuji Howardovi za návod-docela sem koukal jak to slape
Akorát je škoda že neni naejakej odkaz přímo na hlavni strance CNT.
Nez sem tan navod nasel docela to trvalo
.A urcite by se našlo plno lidí kteří by taky rádi optimalizovali ale jsou jenom liny to hledat na forech.
Kazdopadne jeste jednou Dik
Akorát je škoda že neni naejakej odkaz přímo na hlavni strance CNT.
Nez sem tan navod nasel docela to trvalo
Kazdopadne jeste jednou Dik
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Grafika je u optimalizací vyřezena
Článek o optimalizaci BOINC na webu máme, ten Howardův návod tam také umístím hned jak budu mít trochu času a upravím ty popisy na projektech.
Článek o optimalizaci BOINC na webu máme, ten Howardův návod tam také umístím hned jak budu mít trochu času a upravím ty popisy na projektech.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: