Přestal jet Screensaver

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
PaHejl
Nováček

Přestal jet Screensaver

Příspěvek od PaHejl »

Zdravim, nainstaloval jsem nejnovejsi boinc s i "optimalizacema" pro procik apod veci a prestal mi chodit onen seti screensaver s tim grafem a hvezdickama apod ...
Nevíte v cem je problem ? Ted uz se zobrazuje jen logo boinc a stav v % a tot vse, uteklo mi nejake nastaveni ci je to nejaky nesvar techto "optimalizovanych" verzi :?:
Diky za odpoved
Honza

Příspěvek od Honza »

Je to 'nesvar' optimalizovanych verzi, ktere zbytecnosti jako screensaver vyhazuji...prave kvuli tomu, aby byly optimalizovane.
Naposledy upravil(a) Honza dne úte led 10, 2006 10:04 pm, celkem upraveno 1 x.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Přestal jet Screensaver

Příspěvek od vejpuste »

PaHejl píše:Zdravim, nainstaloval jsem nejnovejsi boinc s i "optimalizacema" pro procik apod veci a prestal mi chodit onen seti screensaver s tim grafem a hvezdickama apod ...
Nevíte v cem je problem ? Ted uz se zobrazuje jen logo boinc a stav v % a tot vse, uteklo mi nejake nastaveni ci je to nejaky nesvar techto "optimalizovanych" verzi :?:
Diky za odpoved
Neni to nesvar, je to vylepseni. Optimalizovane verze jsou optimalizovane pro rychly vypocet a grafika zbytecne zdrzuje, takze byla zrusena. Grafika zpomalovala uz stary Seti Classic, takze si ji vetsina lidi vypinala.
Libor
PaHejl
Nováček

..

Příspěvek od PaHejl »

aha tak to diky ... vcelku skoda , ten screen saver se mi libil nejvic :roll: ikdyz priznavam ze to akorat ubiralo na vypocetnim vykonu, diky za odpoved
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Mne osobne se to nelibi tez. Jsou lide, keri jsou ochotni pocitat jen v pripade screensaveru, a i presto bych byl rad, kdyby SETI jednotku misto 6 hodin pocitali s optimalizaci treba za 2.30 se setricem. Ikdyz bez neho by to spocitaly treba za 1.47 Podle me je porad lespi pocitat optimalizovane za 2.30 nez za 6. Vzdyt ten setric se da vypnout, takze komu se nelibi, nemusis si ho poustet.
Zamčeno