kredit

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

kredit

Příspěvek od Lesmen »

nevim jestli to dela jenom me,ale uz asi 2-3 dny mi nejak nechodej kredity u nekterych jednotek,ikdyz uz je maji vypocitany 3 ruzni clovicci... :shock:
ze by zase u Seti vazlo posilani kreditu? :oops: :cry: :cry:
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

je zajimavy,ze ti,co maji denne kredit 2000 a vice (PavolR) :D :D kredit dostavaji porad a my,co to sbirame po par desitkach na to cekame tak dlouho :cry: :cry:
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Nebudte smutni. Kredit vetsinou prijde. Pokud je vysledek spravny a mate pending, tak je pravdepodobnost 100%.
Kdyz se podivate na http://setiathome.berkeley.edu/sah_status.html nebo na http://bluenorthernsoftware.com/scarecr ... /week.html tak zjistite, ze je momentalne par tisic jednotek nevalidovanych. Patrne budou vase jednotky v nich.
Celkem jiste jsou v nich i nejake jednotky PavolR i dalsich.
Na druhou stranu je jasne, ze PavolR dostava kredit take proto, ze ma nastavenu delsi zasobu. Duvod je prosty. Je velka pravdepodobnost, ze jednotku dopocita jako posledni. Pak staci jenom overit jeji spravnost oproti jiz overenym a kredit dostane hned. Kdo ma zasobu malou, tak musi pockat, az dopocitaji 3 pocitace, pak se overi spravnost techto 3 vysledku a prideli kredit.
Nastavte si delsi zasobu a budete na tom lip. Jednak preklenete pripadne problemove obdobi a pokud mate optimalizovanou aplikaci a obvykle narokujete mene nez 20 kreditu, tak delsi zasobou ziskate i vice kreditu.
Libor
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Lesmen píše:je zajimavy,ze ti,co maji denne kredit 2000 a vice (PavolR) :D :D kredit dostavaji porad a my,co to sbirame po par desitkach na to cekame tak dlouho :cry: :cry:
Priteli nevim proc Te to deprimuje. Kazdy jsme zacinali. Jak jsem byl stastny, kdyz jsem mel za mesic 5 000 creditu. Je fakt , ze ted je to trochu lepsi. Je to diky tomu, ze jsem doma zapojil 3 PC, to znamena vetsi spotreba el. energie, ale i vic kreditu. :lol: :lol: :lol: Je to presne tak jak pise vejpuste. Vsem drzim palce v Novem roce 2006 a jeste hodne creditu. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

vejpuste píše:Nebudte smutni. Kredit vetsinou prijde. Pokud je vysledek spravny a mate pending, tak je pravdepodobnost 100%.
Libore, neni pravdepodobnost 100% trochu protimluv :? :wink:
Bohuzel se neco na SETi asi porouchalo - kdyz koukam na dnes oodevzdane WUs, dostavam kredit za WUs, kde jsou 4 vysledky; ty co maji 3, jsou nektere pending, ktere kredit maji.
Tech 2k WU waiting for validation je prd, miziove promile z tech 'in progress'...problem bude nekde jinde.
Jestli nekoho prudi stale na kredit, muze pocitat neco jineho (Rosettu, CPDN) :roll:
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

presne tak,tam kde jsou 3 vysledky je porad PENDING :? jenze jak to pak budou pocitat,buh vi...
Honza

Příspěvek od Honza »

Lesmen píše:presne tak,tam kde jsou 3 vysledky je porad PENDING :? jenze jak to pak budou pocitat,buh vi...
Tam kde se kredit urcuje ze 4 vysledku, se klasicky odecte nejnizsi, nejvyssi a z tech 2 co zbyde se bere ten vyssi. Alespon tak se to chovu u mne zde a zde; koho to bavi, muze u toho Pentia D brouzdat vysledky a hledat dal.
Naposledy upravil(a) Honza dne ned led 01, 2006 11:45 pm, celkem upraveno 1 x.
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

jaktoze tam mas tolik optimalizaci? :shock: :oops: 8) :)
wert668
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wert668 »

Já mám zásobu na 2 dny a taky čekám na credit, ale je mi to celkem jedno, jestli ho někdy dostanu, budu rád... jestli ne, tak neva... ale vadilo by mi to počítat jenom tak do prázdna...
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 Honza : Mel jsem napsat skoro 100%. Muze odejit disk nebo se neco "samo" smazat. To by's mi uz snad uznal.
Jinak souhlasim s tim, ze pridelit kredit uz okreditovane jednotky je jednodussi a patrne jim ted bezi tahle cast. Okreditovat pending jednotku je narocnejsi a mozna jim to ted nebezi. Ale to se z niceho nepozna.
2000 waiting for validation je opravdu malo, horsi je, ze to neubyva. Nejspis nejaka chybka, kterou rychle napravi.
Libor
Honza

Příspěvek od Honza »

@ Libor - ghost WUs?
Mr4k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mr4k »

Taky jsem koukal, ze jich tam mam nekolik, ktery jsou spocitany od 3 nebo 4 lidi, ale porad tam je pending. No snad se to nejak spravi.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

jojo,hned me to narostlo o 300 krediku :D :Honza_dance :Honza_boohoo :mrgreen:
Zamčeno