SWAP

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

SWAP

Příspěvek od fatbozz »

Jak Win XP prinutit aby co nejmin swapovali, ale ne zas ze bych swap totalne zrusil. Porad me to hlasi nejaky kraviny o virtualni pameti, ja vim nastavil jsem si ji malou ale jen proto aby to co nejmin swapoalo ale nejak to zjevne napomohlo, uz dal nevim co by na to platilo
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

šmarjá hybaj na forum zive, nebo na weby o woknech, nastav si swap na cca dvojnásobek ramky, pokud máš 1GB a více paměti tak swap vypni. Mám 384MB paměti a swap mám na 1GB.
dejv
JVc
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od JVc »

pokud mas hodne RAM a zakazes swap uplne tak wokna xp si ho vytvori atomaticky v pameti.
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

JVc píše:pokud mas hodne RAM a zakazes swap uplne tak wokna xp si ho vytvori atomaticky v pameti.
S tim lze s uspechem polemizovat. Ja bych rekl, ze kdyz mas hodne RAM, wokna xp ji nepoznaji :evil: :lol:
Dobre, kdyz mas primerene RAM, win si udelaji swap v pameti? Kde mas o tom neco podrobnejsiho?
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

stránkovací soubor. systém tam strká to co se nevejde do RAM.
pokud máš 512 ram a 1g stránkovací /swap/ soubor tak se PC tváří jako by mnělo 1.5g operační paměti. a proto ti můžou fungovat aplikace které by jinak nemohli.

prostě
start :arrow: nastavení :arrow: ovládací panely :arrow: systém :arrow: upřesnit :arrow: výkon :arrow: nastavení :arrow: upřesnit :arrow: :arrow: virtualni pamet :arrow: zmenit :arrow: vlastní velikost

počáteční i max dáš na 2048
a důležité zmáčknou tady nastavit nastavit (vzdy zapomenu)
:arrow: reset
Naposledy upravil(a) azor666 dne úte lis 07, 2006 8:29 am, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

u více HDD jí nastavit jen na ten nejrychlejší :!:
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
IQE
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQE »

azar666: tak jsem tam měl 768-1528 a změnil sem to na 1000-1528.
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
Zamčeno