BOINC - SZTAKI Desktop Grid
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
včera jsem stáhl 2 nové WU do dnešního rána to normálně přepínalo mezi projekty a dnes odpoledne to počítá jen tu jednu jednotku.
nepoužívám žádné ext. programy typu boincview
poznamenávám že problémy s procenty se vyskitují i při uploadu a downloadu u především malý souborů.
nikdy jsem s tím neměl problém až od doby co je 5.x boinc. nevím jestli to nemůže mít souvislost s truxovou verzí 4.531.1
nevím i když to by nemělo mít vliv na výpočet WU
p.s. už jsem na 2200% a 9hod15min výpočtu.
vcelkuby mě zajímalo co vlastně počítám viz podvodné projekty
nepoužívám žádné ext. programy typu boincview
poznamenávám že problémy s procenty se vyskitují i při uploadu a downloadu u především malý souborů.
nikdy jsem s tím neměl problém až od doby co je 5.x boinc. nevím jestli to nemůže mít souvislost s truxovou verzí 4.531.1
nevím i když to by nemělo mít vliv na výpočet WU
p.s. už jsem na 2200% a 9hod15min výpočtu.
vcelkuby mě zajímalo co vlastně počítám viz podvodné projekty

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
boinc ti pocita nejdriv jednotky s nejkratsim deadline, proto ti k praci nepusti nic jinyho. pocitam mikroFluid a mam to to stejny, dva dny me bezi jen tento projekt a nechce pustit k praci jiny.
Naposledy upravil(a) JVc dne sob lis 19, 2005 9:08 pm, celkem upraveno 1 x.
@ Gimmer, diky za info - ted uz to vypada jako BOINC projekt. Tvuj prispevek jsem soupnul z problemu s pripojenim sem a projem s pripojenim dal na smetak - snad uz s tim problemy nebudou.
Kdyz na to koukam, ze SZTAKI ma ted u mne vyssi status pripravenosti nez trebas BURP (pre-alfa), ktery je zalistovany mezi projekty a ma svoje subforum
Kdyz na to koukam, ze SZTAKI ma ted u mne vyssi status pripravenosti nez trebas BURP (pre-alfa), ktery je zalistovany mezi projekty a ma svoje subforum
- Gimmer
- Začatečník

Menší poznatek:
Nejsem si jistý jsetli to jenová vezere u SZTAKI search 1.01 (mám za to,že to byla search 0.94),
ale jednotky po restartování se začínají počítat od začátku nebo jdedou se stejnými %ty,ale počítací čas jde od znovu a neukončují se.
Projekt u mne jde pod vezí 4.19,pozoruji to už dva dny.Zatím nevím jak jede pod 5.x.
Kdyžtak hoďte svoje zkušenosti pod vezí 5.x Díky
--Honza:nevěděl jsem kam příspěvek hodit (chyběl mi aktuální stav projektu).Díky za přehození
Nejsem si jistý jsetli to jenová vezere u SZTAKI search 1.01 (mám za to,že to byla search 0.94),
ale jednotky po restartování se začínají počítat od začátku nebo jdedou se stejnými %ty,ale počítací čas jde od znovu a neukončují se.
Projekt u mne jde pod vezí 4.19,pozoruji to už dva dny.Zatím nevím jak jede pod 5.x.
Kdyžtak hoďte svoje zkušenosti pod vezí 5.x Díky
--Honza:nevěděl jsem kam příspěvek hodit (chyběl mi aktuální stav projektu).Díky za přehození
Overit to lze snadno tim, ze se podivat do folderu projektu, do aktivniho slotu dane WU, do vypisu messages (stdoutdae.txt) nebo primo do client_state.xml - jak vidis, moznosti je docela hodne.JVc píše:Taky jsem ted pod verzi BOINC 5 nahodil SZTAKI a stahla se me verze search 1.01 , ale jednotky jsou natolik kratky (5-60 vterin) ze to nemuzu overit
Exe je sice search_1.1_windows_intelx86.exe, ale application version v client_state a jidne je 1.01 - cimz delaji Madari trochu nekonzistenci v cislovani.
@ Gimmer - diky za upozorneni, opravil jsem verzi v tabulce (zatim jen lokalne).