Existuje BOINC client pro Linux na P133/MMX???
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Existuje BOINC client pro Linux na P133/MMX???
běží mi na tom SUSE 9.0 bez Xek jen na příkazové řádce jako domácí Samba server a docela se tam ten procesor fláká. Tak jsem se rozhodnul ho trochu potrápit, ale nesehnal jsem pro něj binárku clienta. A samozřejmě boinc_5.2.13_i686-pc-linux-gnu.sh na něm nejede
může mi někdo poradit, jestli na tom stroji rozchodím nějakou verzi clienta pro BOINC??? 

/\

-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Existuje BOINC client pro Linux na P133/MMX???
Obavam se, ze na tomhle nezbyde, nez si to prelozit ze zdrojaku. Nejslabsi co mam ja funkcni je GenuineIntel Pentium II (Deschutes) a Celerony.bocman píše:běží mi na tom SUSE 9.0 bez Xek jen na příkazové řádce jako domácí Samba server a docela se tam ten procesor fláká. Tak jsem se rozhodnul ho trochu potrápit, ale nesehnal jsem pro něj binárku clienta. A samozřejmě boinc_5.2.13_i686-pc-linux-gnu.sh na něm nejedemůže mi někdo poradit, jestli na tom stroji rozchodím nějakou verzi clienta pro BOINC???
Libor
OK, ještě poraď, kde ty zdrojaky vzit, patral jsem pul dne,mraky sajtu,ale zdrojaky nikde,asi to bude chtit si o ne nekam napsat,co?vejpuste píše:Obavam se, ze na tomhle nezbyde, nez si to prelozit ze zdrojaku. Nejslabsi co mam ja funkcni je GenuineIntel Pentium II (Deschutes) a Celerony.bocman píše:běží mi na tom SUSE 9.0 bez Xek jen na příkazové řádce jako domácí Samba server a docela se tam ten procesor fláká. Tak jsem se rozhodnul ho trochu potrápit, ale nesehnal jsem pro něj binárku clienta. A samozřejmě boinc_5.2.13_i686-pc-linux-gnu.sh na něm nejedemůže mi někdo poradit, jestli na tom stroji rozchodím nějakou verzi clienta pro BOINC???
Libor

/\

Proc ztracet cas hledanim, a misto toho nezkusit jit rovnou ke kovarovi?bocman píše:OK, ještě poraď, kde ty zdrojaky vzit, patral jsem pul dne,mraky sajtu,ale zdrojaky nikde,asi to bude chtit si o ne nekam napsat,co?
Jinak jsou linky na websity s navodem na optimalizovane kompilovani BOINCU a S@H taky u nas v sekci odkazu na boinc.cz
asi budu blbej
hmmm, zkusil jsem klasické postupy (jako configure, make, makeinstall)
ale nic z toho nefunguje, ani v popisu jsem nic nenašel, buď neumím hledat, nebo potřebuju o5 nakopnout 

/\