Existuje BOINC client pro Linux na P133/MMX???

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
bocman
Nováček

Existuje BOINC client pro Linux na P133/MMX???

Příspěvek od bocman »

běží mi na tom SUSE 9.0 bez Xek jen na příkazové řádce jako domácí Samba server a docela se tam ten procesor fláká. Tak jsem se rozhodnul ho trochu potrápit, ale nesehnal jsem pro něj binárku clienta. A samozřejmě boinc_5.2.13_i686-pc-linux-gnu.sh na něm nejede ;-) může mi někdo poradit, jestli na tom stroji rozchodím nějakou verzi clienta pro BOINC??? :roll:
Obrázek
/\
Obrázek
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Existuje BOINC client pro Linux na P133/MMX???

Příspěvek od vejpuste »

bocman píše:běží mi na tom SUSE 9.0 bez Xek jen na příkazové řádce jako domácí Samba server a docela se tam ten procesor fláká. Tak jsem se rozhodnul ho trochu potrápit, ale nesehnal jsem pro něj binárku clienta. A samozřejmě boinc_5.2.13_i686-pc-linux-gnu.sh na něm nejede ;-) může mi někdo poradit, jestli na tom stroji rozchodím nějakou verzi clienta pro BOINC??? :roll:
Obavam se, ze na tomhle nezbyde, nez si to prelozit ze zdrojaku. Nejslabsi co mam ja funkcni je GenuineIntel Pentium II (Deschutes) a Celerony.
Libor
bocman
Nováček

Příspěvek od bocman »

vejpuste píše:
bocman píše:běží mi na tom SUSE 9.0 bez Xek jen na příkazové řádce jako domácí Samba server a docela se tam ten procesor fláká. Tak jsem se rozhodnul ho trochu potrápit, ale nesehnal jsem pro něj binárku clienta. A samozřejmě boinc_5.2.13_i686-pc-linux-gnu.sh na něm nejede ;-) může mi někdo poradit, jestli na tom stroji rozchodím nějakou verzi clienta pro BOINC??? :roll:
Obavam se, ze na tomhle nezbyde, nez si to prelozit ze zdrojaku. Nejslabsi co mam ja funkcni je GenuineIntel Pentium II (Deschutes) a Celerony.
Libor
OK, ještě poraď, kde ty zdrojaky vzit, patral jsem pul dne,mraky sajtu,ale zdrojaky nikde,asi to bude chtit si o ne nekam napsat,co? :wink:
Obrázek
/\
Obrázek
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

bocman píše:OK, ještě poraď, kde ty zdrojaky vzit, patral jsem pul dne,mraky sajtu,ale zdrojaky nikde,asi to bude chtit si o ne nekam napsat,co? :wink:
Proc ztracet cas hledanim, a misto toho nezkusit jit rovnou ke kovarovi? :) Bez na oficielni stranky S@H nebo BOINCu a ta najdes link a popis ke kompilaci pres sekci downloadu

Jinak jsou linky na websity s navodem na optimalizovane kompilovani BOINCU a S@H taky u nas v sekci odkazu na boinc.cz
bocman
Nováček

asi budu blbej

Příspěvek od bocman »

hmmm, zkusil jsem klasické postupy (jako configure, make, makeinstall) :shock: ale nic z toho nefunguje, ani v popisu jsem nic nenašel, buď neumím hledat, nebo potřebuju o5 nakopnout :lol:
Obrázek
/\
Obrázek
Zamčeno