Prefect: odkad jedes? Ja sem z Turnova, a muzu klidne vzit taky auto. Samozrejme plnil bych auta postupne (tolik nas stejne nebude) Jaky mas auto? jak dlouho ridicak? Hold, kdyz nejsem za volantem nebo riditkama mam divnej pocit Lidi totiz dneska jezdej jak hovada.
blackhat píše:Prefect: odkad jedes? Ja sem z Turnova, a muzu klidne vzit taky auto. Samozrejme plnil bych auta postupne (tolik nas stejne nebude) Jaky mas auto? jak dlouho ridicak? Hold, kdyz nejsem za volantem nebo riditkama mam divnej pocit Lidi totiz dneska jezdej jak hovada.
Mam velkou mazdu. Milion kilometru s jednou nehodou pre 6ti lety. Rozbil jsem svou krasnou vectru Muzu vas vyzvednout kdekoliv, palivo plati zamestnavatel
btw jezdim jak hovado
jasny...a pojedes pak asi nekam na boleslav a prahu ? nebo jak? Ja se bojim, ze nejsnadnejsi pro me bude priplatiti ti par chrchlaku aby jsi to vzal prez turnov )) Jeslti by to slo
Blackhat píše:jasny...a pojedes pak asi nekam na boleslav a prahu ? nebo jak? Ja se bojim, ze nejsnadnejsi pro me bude priplatiti ti par chrchlaku aby jsi to vzal prez turnov )) Jeslti by to slo
Pokud se neozve nekdo dalsi, treba z prahy, tak se pro tebe do turnova klidne stavim. Jen potrebuju vedet co nejdrive, jestli jeste nekdo pojede, abych si to mohl naplanovat a abychom se mohli domluvit. Behem leta neni problem vzit te v turnove a pak jet treba do prahy, ale prognoza pocasi neni prilis optimisticka. Cely tyden ma snezit a snezit a snezit.