termín konání CNT con Beskydy
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak by se asi měly pomalu ladit podrobnosti na ten příští víkend a když se ještě někdo připojí, tak to bude jedině dobře.
Takže asi by nás všechny zajímalo, co nás to bude stát, pro mně bych si prosil jeden pokoj pro dva dospělý, Ladunka se vyspí v kočárku a chtěl bych alespoň ten standardní s umyvadlem a záchodem na pokoji. Taky bych počítal s nějakou snídaní, na večeři si asi něco vybereme na místě. Budeme tam určitě od pátku odpoledne do soboty, ještě nevím kdy budeme odjíždět, ale to se domluvíme na místě.
Takže asi by nás všechny zajímalo, co nás to bude stát, pro mně bych si prosil jeden pokoj pro dva dospělý, Ladunka se vyspí v kočárku a chtěl bych alespoň ten standardní s umyvadlem a záchodem na pokoji. Taky bych počítal s nějakou snídaní, na večeři si asi něco vybereme na místě. Budeme tam určitě od pátku odpoledne do soboty, ještě nevím kdy budeme odjíždět, ale to se domluvíme na místě.
Naposledy upravil(a) forest dne sob lis 19, 2005 4:24 pm, celkem upraveno 1 x.
takže asi definitivně příští víkend
ok jak jsem říkal 130/noc/dospělák - pokoj s koupelnou a záchodem
pokud byste měli zájem tak můžu udělat nějaké papu pro všechny za cca 65Kč
snídaně 45Kč
kdyby někdo měl problém s příjezdem není problém nechat auto někde dole a zajedu pro vás
jen znovu připomínám že na http://www.sulov.cz je mapka případně popíšu cestu zde.
každopádně prosím všěchny jestli je to trochu možné vemte si řetězy protože poslední cca 1Km úsek je opravdu už teď s předokolkou obtížně sjízdný a vemte si dobré oblečení
případné další dotazy zde nebo na info@sulov.cz
kdyby jste chtěli něco spešl tak řekněte
ok jak jsem říkal 130/noc/dospělák - pokoj s koupelnou a záchodem
pokud byste měli zájem tak můžu udělat nějaké papu pro všechny za cca 65Kč
snídaně 45Kč
kdyby někdo měl problém s příjezdem není problém nechat auto někde dole a zajedu pro vás
jen znovu připomínám že na http://www.sulov.cz je mapka případně popíšu cestu zde.
každopádně prosím všěchny jestli je to trochu možné vemte si řetězy protože poslední cca 1Km úsek je opravdu už teď s předokolkou obtížně sjízdný a vemte si dobré oblečení
případné další dotazy zde nebo na info@sulov.cz
kdyby jste chtěli něco spešl tak řekněte

- forest
- Kontaktovat uživatele:
OK, takže bych byl rád, kdyby semka napsali všichni lidi co příští víkend přijedou, aby měl Rampa trochu přehled kolik konkrétně má očekávat lidí. No a ostatní zase budou vědět koho tam vlastně potkají
S tou sjízdností budu asi potřebovat využít té možnost nechat auto někde dole a požádat tě o odvoz. Řetězy si sice půjčit můžu, ale stejně by to našemu autíčkua si moc nepomohlo
Ale to se domluvíme někdy ve čtvrtek jak to u vás bude vypadat.
U mě počítej tedy 2 dospěláky a jeden prcek (necelých 8měsíců) od pátku odpoledne (asi kolem 17h) do soboty odpoledne.
S tou sjízdností budu asi potřebovat využít té možnost nechat auto někde dole a požádat tě o odvoz. Řetězy si sice půjčit můžu, ale stejně by to našemu autíčkua si moc nepomohlo
U mě počítej tedy 2 dospěláky a jeden prcek (necelých 8měsíců) od pátku odpoledne (asi kolem 17h) do soboty odpoledne.
Naposledy upravil(a) forest dne pon lis 21, 2005 7:35 am, celkem upraveno 2 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je hezké, nakonec se nikdo nepřidá?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Co se týče srazu, tak se nepřidám, důvody jsou tři. Je to moc na rychlo a musím do práce. Kdybych to věděl dříve, upravím si to tak, abych měl volno. Druhou věcí je počasí, tady na jihu je dost sněhu, jak to bude vypadat na vysočině či tam na horách si ani nepředstavuju. Třetím důvodem je to, že sám auto 350km nepoženu, přijde mi to zbytečné.
dejv
dejv
Ja bych nejspise mohl jet, ale nejel bych z Prahy sam (pridal by se nekdo). Muzu nejspis vziti Renault Twingo (toho co mi v sobotu vykradli)...uz jsem si koupil novou bundu a batoh (trochu vydaje mimmo rozpocet
), ale do kopcu s tim nevyjedu (nahon na predni). Nepredpokladam, ze by mi mama pujcila Mazdu a nahonej 4x4...
Zitra to snad probereme na prazskem srazu...
Zitra to snad probereme na prazskem srazu...
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To jsme na tom asi stejně, jde tedy hlavně o to, jak Rampa odrampuje příjezdovou silniciHonza píše:ale do kopcu s tim nevyjedu (nahon na predni)
Naposledy upravil(a) forest dne úte lis 22, 2005 1:23 pm, celkem upraveno 1 x.
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ford: Pokud by to slo, tak ja bych se pridal, a uplne mi i vyhovuje navrat az v nedeli. Nevim co tam budes delat ty, ale ja bych si hodil nejakej vylet peso do okoli at vim co me muze v Beskydech cekat. Nikda sem tam nebyl. Bydlim v Turnove. Takze vice ohledne jizdy v nasem thredu.
Dejvidek: Myslim, ze z prahy nekoho sezenes, a benzin se tim podstatne zlevni. Prubni jeste zmenu v jobu. Treba by to slo...
Me to bylo jasny uz na zacatku, prazaci si udelaj sraz a na velkej se jim pak nebude chtit

Dejvidek: Myslim, ze z prahy nekoho sezenes, a benzin se tim podstatne zlevni. Prubni jeste zmenu v jobu. Treba by to slo...
Me to bylo jasny uz na zacatku, prazaci si udelaj sraz a na velkej se jim pak nebude chtit
Vopatrně, chlapče, moh bych si to vzít osobně a za ten pražskej sraz máš u mě podstatnej mínusBlackhat píše:Me to bylo jasny uz na zacatku, prazaci si udelaj sraz a na velkej se jim pak nebude chtit![]()
Rozhodně nejedu z toho důvodu že by se mě nechtělo. Ale první dva termíny pro měl byly hned od začátku totálně nevyhovující, třetí by taky nebyl úplně bez problémů.