Oficialni popis CNT u projektu BOINC

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Je potreba zmenit popis CNT na strankach BOINC?

Ne, je to perfektni
2
6%
Je mi to jedno
4
12%
Ano, je potreba to prodiskutovat
27
82%

Celkem hlasů: 33

trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Omlouvam se, ale budu muset uzaverku prijimani popisu jeste na par dni odlozit. Pokud mate nekdo konkretni navrhy (nikoli pripominky k soucasnemu stavu), prosim posilejte mi je pres SZ. Nekteri, ktery soucasny popis ostre kritizovali, kupodivu neprispeli.
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Ja se omlouvam, ale nemam dar slova. Ackoli vim co chci rict, tak to stejne reknu blbe :) Takze to prenecham zdatnejsim jedincum a jen sdelim svuj nazor jestli to dle me udelali dobre :)
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Omlouvam se, ze jsem jeste to hlasovani nedal dohromady - mel jsem ted par dni dost stress s vlastni praci a nedostal jsem se k tomu. Chtel bych to ale pres vikend dokoncit. Pokud vas nekoho jeste nejaky pekny popis napadl, tak ho jeste poslete pre SZ.
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Zrovna jsem si na to dneska vzpomněl, a říkal jsem proč to asi zamrzlo? Je jasné že práce je důležitější....až to bude tak to bude.
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Omlouvam se, ze to porad zdrzuju, ale zase jsem se k tomu vubec nedostal. Na tom hlasovani, vytrideni navrhu a pridani vlastnich musim preci jeste nejmin tak hodinku nebo dve zapracovat a posledni dva tydny jsem mel fakt docela stress a nezbyl ani cas ani nalada. Ted jsem se k tomu jeste pustil do optimalizaci jak BOINC klienta, tak S@H aplikace, protoze mi konecne v patek dosel ten Intel ICC kompiler, ale bylo s tim takovych problemu, ze jsem zase ztratil spoustu casu. S@H aplikace hned tak nebude - kdyz se snazim zkompilovat kod od Naparsta pro Linux, tak mi to samozrejme hlasi tisice ruznych erroru, ktere musim postupne vycistit, coz je silena piplacka. Zitra navic jedu zase na par dni pryc, takze se obavam, ze to hlasovani musim zase zbabele odlozit. Tak vydrzte - ja to jednou dotahnu do konce.

Mimochodem, byl jsem docela prekvapen, protoze benchmarky BOINC klienta jsou s Intel ICC kompilerem mnohem pomalejsi nez s MS Visual C++, at delam co delam. Takze ta verze, co je na mem serveru, je porad jeste kompilovana pomoci MSVC a ne Intelem, jak by nekdo mohl predpokladat. Aby to nakonec nedopadlo tak, ze i S@H aplikace bude nakonec rychlejsi s MSVC nez s ICC. To by me docela nastvalo, protoze by to znamenalo, ze jsem za to vyhodil penize zbytecne.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Myslím si že se současným popisem jistě ještě nějaký ten pátek vydržíme, ta nová a lepší optimalizace aplikace Seti je myslím pro většinu lidí mnodem důležitější, než slovíčkaření v popisu týmu :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Bohuzel musime vydrzet. Pevne verim, ze coskoro bude kvalitni popis teamu. Nebot to co tam ted je, se radeji ani jiz nedivam. Neni to vubec slovickareni jak pise Forest ale taky jedna z veci, ktera se doufam coskoro vyresi. Doufam, ze do vanoc budeme mit kvalitni popis teamu a ne to co tam je. :? :? :?
Obrázek
Obrázek
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Jiste jste zjistili, ze mame novy projekt, kde je zakladatelem Honza. Proc to pisu sem: Popis teamu je zde strucny a vystizny, kez by to jiz bylo i u dalsich projektu. Viz zde :) :) :)
Obrázek
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

PavolR píše:Jiste jste zjistili, ze mame novy projekt, kde je zakladatelem Honza. Proc to pisu sem: Popis teamu je zde strucny a vystizny, kez by to jiz bylo i u dalsich projektu. Viz zde :) :) :)
Je to maly projekt, na kterem si jeden student dela doktorat, takze nic duleziteho.
Ten kratky popis jsem tam dal schvalne, abych vytvoril tlak na zmenu toho sileneho popisu, co je jinde.
Zakladatel je pro mne v ramci CNT jenom kosmeticka zalezitost, ktera bohuzel nema velkou spojitost s realnym vztahem k projektu. Zakladal jsem dost projektu, o kterych jsem i zakladal thready a informoval o cem jsou atp. a zakladatele pak predal jinam. Je to nejaka stara dohoda, na ktere forest baziruje a dejvovi je to celkem jedno.
Mne na tom trochu vadi, ze se zakladatele o projekt(y) moc nestaraji (neinformuji cleny o novinkach atp.), byt se trebas z pocatku napise clanek. Nic osobniho, jenom konstatuji - ulohu zakladatele ci duchovniho otce bych si predstavoval jinak.
Vyhodou samosebou je, ze forest i dejv jsou dlouhodobi a radni clenove, takze je na ne svym zpusobem spoleh, ze se neztrati beze stopy ze sveta a projekt zustane bez 'papiroveho' zakladatele....hmm, ale to jsem se dostal off-topic :oops:

V popisu CNT by se mel angazoval Miras, ktereho jsem pozadal, aby truxovi pomohl a aby se to uz nekam hnulo.
Zamčeno