Snažím se poprvé vytvořit nový odkaz s hlasováním, takže když se mi to nepovede prosím promiňte mi to.
Volby
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Volby
Docela by mě zajímalo, jak je na tom společenství CNT vzhledem k budoucím volbám.
Snažím se poprvé vytvořit nový odkaz s hlasováním, takže když se mi to nepovede prosím promiňte mi to.
nevoliči
Pet lidi nepujde k volbam, a pak budou nadavat kdo tam vládne , tyhle lidi miluju !
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: nevoliči
Mysli si co chceš, já už na nějaký voby kašlu, je mě úplně jedno kdo bude u koryta, všechno je to stejná pakáž která si akorát hrabe pro sebe a dělá pííííp. Jestli tam bude ODS, CSSD nebo komunisti, vždycky to dopadne stejně. Před volbama plná huba keců co všechno udělají a po volbách? Jednoduchá odpověď "NIC". Takže je mě úplně jedno kdo tam bude.fatbozz píše:Pet lidi nepujde k volbam, a pak budou nadavat kdo tam vládne , tyhle lidi miluju !
Bohuzel soucasny system nezarucuje, ze vytezna strana bude ve vlade. Take to nerazurucuje, ze se bude prosazovat jeji program (i kdyby jej nahodou sama chtela dodrzet).
Pro vetsinovy system asi nejsme zrali, nevim.
Kazdopadne mne sejri, ze zadna vlada nebyla schopna udelat dulezite a zasadni zmeny (duchodovy system, vyhrabat alespon trochu z problemu zdravotnictvi atp.) - to je tema pro kazdou vladu, byt by jej kazda v ramci politickeho spektra mela resit trochu jinak...ale neudelala to zadna
Pro vetsinovy system asi nejsme zrali, nevim.
Kazdopadne mne sejri, ze zadna vlada nebyla schopna udelat dulezite a zasadni zmeny (duchodovy system, vyhrabat alespon trochu z problemu zdravotnictvi atp.) - to je tema pro kazdou vladu, byt by jej kazda v ramci politickeho spektra mela resit trochu jinak...ale neudelala to zadna
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jeste bych k tomu pridal regulovane najemne. Pred volbama vsichni vykrikuji, jaka maji reseni a pak jsou jim 4 roky malo a furt se nic nedeje.Honza píše:Kazdopadne mne sejri, ze zadna vlada nebyla schopna udelat dulezite a zasadni zmeny (duchodovy system, vyhrabat alespon trochu z problemu zdravotnictvi atp.) - to je tema pro kazdou vladu, byt by jej kazda v ramci politickeho spektra mela resit trochu jinak...ale neudelala to zadna
Bohuzel je stale pred nejakyma volbama, takze to je cas nevhodny pro reformy. Reseni to nema.
Libor
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To jsou přesně ty problémy, které se nikomu řešit nechtějí, protože budou mít negativní dopad na lidi a tím pádem se ta vláda která se do toho pustí lidem tak zhnusí že už ji příště volit nebudou a toho se bojí všichni.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Velmi pěkný článek o nadcházejících volbách: http://volby.kategorie.cz/
Opravdu doporučuji k přečtení, pokud stále nevíte
.
...šiřte to dál...
Opravdu doporučuji k přečtení, pokud stále nevíte
...šiřte to dál...
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Re:
jj Obzláš ten exponenciální graf státního dluhu a popis kouzelného měšce ze kterého budou politici rozdávat peníze fakt sedí.Necroman píše:Velmi pěkný článek o nadcházejících volbách: http://volby.kategorie.cz/
...šiřte to dál...
No na závěr se budu opakovat: Jdu volit komunisty, akorát nevím z které strany.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Po odevzdání obou volebních lístků č.10 a č. 20 (ČSSD a KSČM) v prodejnách Rock point získáváte 20% slevu na váš nákup. Akce platí 2. a 3. 6. 2006.
Slevu nelze uplatnit na již zlevněné zboží a elektroniku.
Slevu nelze uplatnit na již zlevněné zboží a elektroniku.