Kouření

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Tak s tím kuřáctvím mohu jen souhlasit a myslím že by si to tu zasloužilo i samostatný (proti)kuřácký thread :wink:
Osobně bych zakázal kouření na zastávkách i nádražích i v jakýchkoliv veřejných uzavřených prostorách, kromě hospod, kde již naštěstí existují i nekuřácké a dá se vybrat třeba i prostor nekuřácký v kuřácké restauraci.

Zavedl bych také pokutování všem co odhodí vajgl na zem, do trávy atd. Prostě stejně jako u psů. Každý by si měl na veřejnosti po sobě uklízet a nekuřáci jsou ve znečišťování zastávek, ulic, parků atd... myslím na prvním místě :? Doma to nikdo po zemi nehází, ale jak jdou na veřejnost, tak vajgly házejí kam je napadne.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Koureni

Příspěvek od M1.LaN »

S tim muzu jen souhlasit, koureni me pekne stve :-) Protoze doma sem to mel 15 let, protoze otec kouril a kouri porad, vsude to smrdi ... proste hruza, a kdyz stojim na zastavce a nekdo na vas ten kour fouka fakt neni prijemne. urcite bych to pokutoval, at si kouri doma nebo v hospode.
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Osobně sem se pobavil nad návrhem zakázat kouření na zastávkách MHD, rád bych věděl jak se to bude kontrolovat :D
dejv
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Kouření

Příspěvek od dejvidek »

Honza píše:Kdyby byly na titulnich stranach novin stejne velke titulky o mrtvych na silnicich, zlepsila by se informovanost. No nejvic mrtvych je podle mne na zastavkach MHD, kde lidi kouri pri cekani, obsiraji nekuraky atp. Kolik zemre rocne lidi na silnicich a v na celem svete v letadlech je neprosto zanedbatelne vuci vlastni blbosti kuraku a jejich tezko omluvitelne bezohlednosti vuci nekurakum...
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Kouření

Příspěvek od Higgi »

dejvidek píše:
Honza píše:Kdyby byly na titulnich stranach novin stejne velke titulky o mrtvych na silnicich, zlepsila by se informovanost. No nejvic mrtvych je podle mne na zastavkach MHD, kde lidi kouri pri cekani, obsiraji nekuraky atp. Kolik zemre rocne lidi na silnicich a v na celem svete v letadlech je neprosto zanedbatelne vuci vlastni blbosti kuraku a jejich tezko omluvitelne bezohlednosti vuci nekurakum...
Souhlasím. Já sám jsem zažil doma 22 :!: let pasívní kouření. Zatím se to na mě neprojevilo,ale...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Miko
Nováček

Příspěvek od Miko »

kouření je fakt humus, bohužel však těžko něčeho dosáhneme, dokud bude kuřáků tolik.
Člověk, který je na něčem závislej tohoto typu si to totiž obhájí čímkoliv, jakkoliv. Podívejme se na naše zákonodárce :((
Obrázek
Bob van Sikorski
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bob van Sikorski »

no nejjednodussi by bylo proste vsem kurakum naparit dvojnasobny zdravotni pojisteni a nasadit na sledovani tohoto neduhu "ideopolicii", ktera by hlidalakoureni na verejnosti, odhazovani vajglu, za vsechno hned pokuta 100-500 na miste, pravidlo 10x a dost (tj treba 10x zahodis, tak si das 100hodin verejne prospesnych praci pri sbirani vajglu) atd atd, toho se da vymyslet
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

A v takovém světě bys chtěl žít? Nestačím se divit. To už máš tu hlavu pěkně vymytou.
JVc
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od JVc »

aaa prvni kurak se ozval. Ja bych spis navrhoval, pokud doktor zjisti ze pricina nemoci je koureni, plnou uhradu lecby. To by si to lidi hned rozmyslely jestli kourit budou nebo ne. Jinak neco pro KURAKY at vi jak to v nich vypada + par foto slabsim povaham nedoporucuju.
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz
Obrázek
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Jsem kuřák, ale v tom problém nevidím. Začal jsem kouřit až v 35 letech. Né z blbosti, ale proto že jsem chtěl. To co mě překvapuje, je to jak se současná společnost dobrovolně nechává utlačovat, v zájmu tzv. většiny. Různých ideolegů, domovních důvěrníků a pomocníků VB jsem si užil až dost. Když kouřím na veřejnosti tak vždy tak abych tím nikoho neomezoval. Když ale stojím na ulici a někdo si vedle mě stoupne po větru a pak prudí, tak to teda sorry, to je jeho problém.
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

At kuraci si honej plice kdejakym svinstvem , kdyz jim nestaci ty splodiny z aut. Ale at proboha po sobe ten bordel uklizeji nebo at ten vajgl radsi sezerou, tam je toho nikotinu ve filtru spousty zachycenyho, kdyz po nem tak touzi.
Ne ted vazne, meli by si po sobe uklizet ty vajgle a s tim souvisejici mit i zodpovednost k nekurakum. Dokonce by mne nevadilo i kdyby se mi slusne zeptal jestli si muze zapalit cigarko v mem okoli, tak by mne to taky tolik nezralo, ale obrovska vetsina kuraku ani neni schopno rici "Mohl bych prosim si zapalit, nevadilo by Vam to :?: " I cvicena opicka dokaze po sobe zamest, tak proc by nemohl si to po sobe uklidit i kurak. :Honza_snooty
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bob van Sikorski »

Blackkarel píše:Jsem kuřák, ale v tom problém nevidím. Začal jsem kouřit až v 35 letech. Né z blbosti, ale proto že jsem chtěl. To co mě překvapuje, je to jak se současná společnost dobrovolně nechává utlačovat, v zájmu tzv. většiny. Různých ideolegů, domovních důvěrníků a pomocníků VB jsem si užil až dost. Když kouřím na veřejnosti tak vždy tak abych tím nikoho neomezoval. Když ale stojím na ulici a někdo si vedle mě stoupne po větru a pak prudí, tak to teda sorry, to je jeho problém.
jo souhlas, ale kdyz rano nastoupis do tramvaje, kam vleze debil odhazujici horici "cigo" jeste v e dvrich a pak ti pul hodiny kasle za krk a (fakt sorry, ale) brutalne smrdi kourem, tak me proste S.E.R.E. ten clovek me proste omezuje a vubec mu to nevadi, samo ze mezi kuraky je sopusta ohleduplnych, ale vetsina je banda z.m.r.d.u, ktery si myslej, ze si muzou zapalit kdykoliv kdekoliv a ze maj pravo tebe tim omezovat (a pasivnim kourenim ti zvysovat sance na nektere nemoci, ale to je opet individualni).
stejny probelm by se dal jiste vztahjnout na hlasity poslech hudby patnactiletym frackem v panelaku.

mimochodem o patro vejs nade mnou bydli jeden takovej z.m.r.d. co si chodi (asi vuci rodine) "ohleduplne" zapalit na balkon, takze to vsechno co "vyfukuje" cestuje me primo do pokoje a nedomluvis se. paxe mi nedivte, ze mu v tom velmi fandim: jen at na to rychle chcipne, nez z toho ja zacnu mit potize.
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

® Radim ... ® píše:" I cvicena opicka dokaze po sobe zamest, tak proc by nemohl si to po sobe uklidit i kurak. :Honza_snooty
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

'bosh, dobry prispevok :-)))

K teme - mne osobne smrad z tabaku nevadi, ale je pravda ze mnohym to (odovodnene) vadi. Ked potom (ako tu uz bolo spominane) niekto nastupi do autobusu a citit z neho cigarety na desat metrov, je to dost neohladuplne - ved aj po tom co na zachode zo seba rano odhodi par dekagramov odpadu si ten clovek zadok utiera, aby v autobuse ludom nesmrdel... :wink:

Btw, tie fotky pluc boli velmi zaujimave, najviac sa mi pacila ta pri operacii s roztiahnutymi rebrami...
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
LN
Nováček

Příspěvek od LN »

[quote="JVc"]aaa prvni kurak se ozval. Ja bych spis navrhoval, pokud doktor zjisti ze pricina nemoci je koureni, plnou uhradu lecby.

Ahoj

připadá mi docela veselé, že můj první příspěvek tady je o kouření. Je to samozřejmě tím, že o tom zbytku vím málo nebo nic, tak tady informace pouze čerpám.

Není zvláštní, že kdekoliv jsou přesné informace o tom, kolikrát víc je člověk-kuřák nachylnější k nejruznějším nemocem, u zvlášt´ anti-nekuřáckých materiálů je i uvedeno, kolik léčba té které nemoce stojí, ale materiál, kde by bylo spočteno, kolik kuřák zaplatí na daních
a kolik svojí brzkou smrtí ušetří peněz /musí se brzo léčit na nemoce z kouření, které ho stejně brzo dostanou do hrobu = nemusí se léčit na chronické neduhy, jež s sebou
přináší důchodový věk+ ušetřený důchod, jež nečerpá/ je prostě k nesehnání ?
Odpovědět