Problém s GPRS od Eurotelu

Fórum o projektu SETI@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Paja píše:Me odesilal bezproblemu a vzdy,jen mi nestahoval.Tak uvidime,jak budu stahovat ja,tak dam info.
Paja
Vždyť jo.
Ale posledně jsem už i zaznamenal, že i stahuje. Můžete to někdo, kdo máte EDN, potvrdit?
dgsdfsdf

Příspěvek od dgsdfsdf »

CPROXy mam docela dlouho mam to dobre nastavene,v Cproxy se ukaze nejaky trafic jak se to pokousi sosnout jednotku, ale porad No schedulers responded :x ale nekdy to fakt funguje :oops:
dgsdfsdf

Příspěvek od dgsdfsdf »

2dny mi to stim cproxym slo...ale dneska ne..patral sem a dozvedel sem se ze The scheduler that sends out WU's is down for maintancence. Please check the server status page for futher details: http://setiweb.ssl.berkeley.edu/sah_status.html 8)
Honza

Příspěvek od Honza »

dgsdfsdf píše:2dny mi to stim cproxym slo...ale dneska ne..patral sem a dozvedel sem se ze The scheduler that sends out WU's is down for maintancence. Please check the server status page for futher details: http://setiweb.ssl.berkeley.edu/sah_status.html 8)
No jo, SETI (a ostatni) jsou zase down, a CPDN jako vzdy jede; sorry, musel jsem si rejpnout...
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Tak to vysvetluje proc nemam jednotky ze SETI...Jesteze sem je stihnul uploadnout, pac jinak bych mel za 3 dny po asi 20ti jednotkach...Viva la CPDN, aspon mam co pocitat a muj kredit tam nebude tak chudej :lol:
Obrázek
JaMi
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JaMi »

ja som mal ten isty problem s GPRS Orange-SK a vyriesilo sa to nainstalovanim Cproxy a odftedy to ide bez problemov
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Takže po nějakém čase mohu říct toto:

Napřímo BOINC nestahne většinou nic, vyjímečně jsem viděl, že se něco stahnulo (bez cproxy).

Nedávno vyšla nová verze cproxy, zkoušel jsem přes ní stahovat boincem - nyní již nedochází k šíleným pádům cproxy, když stahujete jednotky, takže já prostě nastavuji BOINC na cproxy a kašlu na problém se stahováním jednotek.

Ještě by mě zajímalo, zda někdo používáte Eurotel Akcelerator, zda přes něj také lze stahovat jednotky.
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Ach jo, ta verze 4.22 nestahne asi nikdy nic, ani naprimo, ani pres cproxy.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Howard píše:Ach jo, ta verze 4.22 nestahne asi nikdy nic, ani naprimo, ani pres cproxy.
Servery SETI momentálně jedou/nejedou. Stačí se podívat na status serveru !!!!. Momentálně jede pouze web. Takže verzí 4.22 to rozhodně nebude.
dejv
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Ja vim, sledoval jsem status serveru. Neslo to stahovat ani kdyz jely - pravdepodobne meli vysoky traffic.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Howard píše:Ja vim, sledoval jsem status serveru. Neslo to stahovat ani kdyz jely - pravdepodobne meli vysoky traffic.
Servery a jejich zatížení se musí po rozjezdu "ustálit". Je logické, že ač servery pustí, tak několik hodin prostě stáhnout data jen někteří.
dejv
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Ach jo, porad dokola to same:

21.2.2005 22:09:46|SETI@home|Checksum or signature error for setiathome_4.09_windows_intelx86.pdb
21.2.2005 22:09:46|SETI@home|Unrecoverable error for result 04ja05aa.28108.9712.140892.49_6 (app_version download error: couldn't get input files:<file_xfer_error> <file_name>setiathome_4.09_windows_intelx86.pdb</file_name> <error_code>-120</error_code> <error_message>signature verification error</error_message></file_xfer_error>)

Iritujici boinc jiz za tento vecer uz zbytecne stahnul 80 MB pres GPRS, jeste ze mam nonstop. Porad dokola taha jednu workunitu a .pdb soubor. Uz me to stve. To same naprimo, i pres cproxy. Mam verzi 4.22.
A Einstein pise no work from project. Za pul hodiny dojde posledni jednotka a neni co pocitat. Ja se na to vykaslu a pocitac vypnu.

EDIT: Vyborne, projekt seti sem suspendnul a on zacal znovu stahovat jednotku a pdb. No, alespon budu mit na fakture od eurotelu vice stazenych mega.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Howard píše:Ach jo, porad dokola to same:

21.2.2005 22:09:46|SETI@home|Checksum or signature error for setiathome_4.09_windows_intelx86.pdb
21.2.2005 22:09:46|SETI@home|Unrecoverable error for result 04ja05aa.28108.9712.140892.49_6 (app_version download error: couldn't get input files:<file_xfer_error> <file_name>setiathome_4.09_windows_intelx86.pdb</file_name> <error_code>-120</error_code> <error_message>signature verification error</error_message></file_xfer_error>)

Iritujici boinc jiz za tento vecer uz zbytecne stahnul 80 MB pres GPRS, jeste ze mam nonstop. Porad dokola taha jednu workunitu a .pdb soubor. Uz me to stve. To same naprimo, i pres cproxy. Mam verzi 4.22.
A Einstein pise no work from project. Za pul hodiny dojde posledni jednotka a neni co pocitat. Ja se na to vykaslu a pocitac vypnu.

EDIT: Vyborne, projekt seti sem suspendnul a on zacal znovu stahovat jednotku a pdb. No, alespon budu mit na fakture od eurotelu vice stazenych mega.
Hoď si do zásoby jako sichr CPDN a máš pokoj. SETI už nejedu, ale jiné projekty tahám přes Eurotel v pohodě bez proxy (až na dnešní přetížené LHC)
dejv
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

No nevim nevim, jestli je dobry napad, registrovat se do dalsiho projektu. Prece jenom jednu workunitu seti pocitam prumerne 8 hodin a koukam, ze Einstein se pocita 11 hodin. S dalsim projektem bych uz nemusel stihat.

Mam v zaloze jeste stary SetiHide a stare seti :-)
Nemas s te errorove hlasky pocit, ze je nejaky problem s 4.22 + seti? Nebo to lidem normalne funguje?

Jinak problemy s GPRS od Eurotelu hodlam v brzke dobe vyresit - poridim si Karneval 1000/200.

EDIT: Ach jo, nic nefunguje, boinc nic nepocita, pomale gprs me pomalu ale jiste uz prestava bavit. Kaslu na vsechno, vypinam komp, aspon si odpocine. :-)
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Howard píše:No nevim nevim, jestli je dobry napad, registrovat se do dalsiho projektu. Prece jenom jednu workunitu seti pocitam prumerne 8 hodin a koukam, ze Einstein se pocita 11 hodin. S dalsim projektem bych uz nemusel stihat.
Přemýšlej. Clima budeš mít nastaveno jen na minimální procento. Teď jedu LHC a CPDN má 0.99%. Pokud dojdou jednotky LHC, nepřipojím se,atd., tak prostě třeba do rána pojede CPDN, pak zase sosnu jednotky a jedu LHC. Ostatním projektům to nevadí. Jde jen o to dopočítat CPDN za rok. Tzn. 9% za měsíc :)

Howard píše:Mam v zaloze jeste stary SetiHide a stare seti :-)
Nemas s te errorove hlasky pocit, ze je nejaky problem s 4.22 + seti? Nebo to lidem normalne funguje?
Verze 4.22 mi fungovala bez problémů. Třaba slavko.sk psal, že mu funguje taky v pohodě. Nezapomeň, že je to jakási alfa verze! Proto používej 4.19 a je to. Já aktuálně jedu na 4.19.
dejv
Odpovědět