Chtěl jsem se zeptat, jestli je už nějak rozumně vyřešen přenos jednotek z 1 boincu na jiny?
Na jednom kompu ruším boinc a jelikož jsem takový maniak, chci, aby se ty stažené jednotky někde vypočítali, ale nemám možnost celý boinc hodit na jiný komp, na všech dostupných kompech se už počítá, takže bych ty jednotky potřeboval ideálně do existujícícho boincu přidat. Jedná se o seti a einsteina.
Já vím, že se to tu již řešilo, ale není mi známo, jestli existuje nějaké funkční řešení.
Je nějak rozumně vyřešen přenos jednotek z 1 boincu na jiny?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Je nějak rozumně vyřešen přenos jednotek z 1 boincu na j
Pokud najdes idealne hodne stejny pocitac, tak by mohlo byt resenim resenim vypnout boinc, zkopirovat komplet cely adresar BOINC a na novem pocitaci spustit.Howard píše:Chtěl jsem se zeptat, jestli je už nějak rozumně vyřešen přenos jednotek z 1 boincu na jiny?
Na jednom kompu ruším boinc a jelikož jsem takový maniak, chci, aby se ty stažené jednotky někde vypočítali, ale nemám možnost celý boinc hodit na jiný komp, na všech dostupných kompech se už počítá, takže bych ty jednotky potřeboval ideálně do existujícícho boincu přidat. Jedná se o seti a einsteina.
Já vím, že se to tu již řešilo, ale není mi známo, jestli existuje nějaké funkční řešení.
Muzou bezet i 2 instance vedle sebe, ale zkontroluj si, jestli zpomalenim na polovinu neprelezes dedline.
Pridani k jinemu pocitaci nepujde, protoze se kontroluje, jakemu pocitaci to bylo poskytnuto a jaky to vraci.
Libor
asi uspokojive reseni zatim neni. Za uspokojive reseni povazuji utilitku, ktera by WUs umela prekopirovat jinam: na puvodnim miste smazat a na jine importovat.
Osobne to resim tak, ze dam vsem projektum No more Work, necham dopocitat na stavajici nebo a pak BOINC bez WUs zalohuji pro pozdejsi pouziti (tj. az ukoristim nejakou masinu).
Osobne to resim tak, ze dam vsem projektum No more Work, necham dopocitat na stavajici nebo a pak BOINC bez WUs zalohuji pro pozdejsi pouziti (tj. az ukoristim nejakou masinu).
Re: Je nìjak rozumnì vyøešen pøenos jednotek z 1 boincu na j
2 instance ???vejpuste píše:Muzou bezet i 2 instance vedle sebe, ale zkontroluj si, jestli zpomalenim na polovinu neprelezes dedline.
- Howard
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
2 vejpuste:
Stejny pocitac byt nemusi, uz jsem parkrat udelal, ze jsem vzal adresar boinc z jednoho kompu, prasknul do jinyho kompu, v preferencich projektu se zmenil nazev pocitace a parametry a jelo to normalne dal.
Takze pustit najednou 2 boinc managery a tim padem 2 instance vypoctu, kdy kazda bude zrat 50% cpu, je reseni, ale ted si nejsem jistej, jestli to lze.
PS: Zlatej seti klasik a setihide, tam to bylo tak jednoduche ...
no nic.
Stejny pocitac byt nemusi, uz jsem parkrat udelal, ze jsem vzal adresar boinc z jednoho kompu, prasknul do jinyho kompu, v preferencich projektu se zmenil nazev pocitace a parametry a jelo to normalne dal.
Takze pustit najednou 2 boinc managery a tim padem 2 instance vypoctu, kdy kazda bude zrat 50% cpu, je reseni, ale ted si nejsem jistej, jestli to lze.
PS: Zlatej seti klasik a setihide, tam to bylo tak jednoduche ...
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jestli mas Linux, tak bez problemu. Jestli wokna, tak taky nebude problem spustit druhy program boinc z jineho adresare. Pripadne si ho prejmenuj na boinc2.exe.Howard píše:2 vejpuste:
PS: Zlatej seti klasik a setihide, tam to bylo tak jednoduche ...no nic.
Nejdriv na puvodnim miste nastav "Zadnou dalsi praci" a pak prenes. Az dopocita co mel, tak uz nic dalsiho nestahne. Maximalne das updatovat a muzes zbytky smazat.
Libor
PS: Jo stary seti bylo z tohohle pohledu bezproblemove.